Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Najczęściej(choć nie jest to regułą) w dzień owulacji odnotowuje się spadek a dzień po dopiero zaczyna się wzrost. Czyli jeśli masz spory spadek jest szansa, że owulka wystąpi dziś, a od jutra lub pojutrza tempki zaczną się podnosićMisiaMisia wrote:A jak się znacznie podniesie, to znaczy, że owulka była:)
Nie zawsze jednak w momencie owulki tempka spada. Czasami się utrzymuje i ok dobę po owulce rośnie.
Dzięki za rady i podpowiedzi:D Trochę mi się lżej na serduchu zrobiło
dodinka lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hej hej. ja też wczoraj poszłam szybko spać. A dzisiaj co? 36,1
okropienstwo......
jutro pewnie bedzie skok
Noo dziewczynki ja wciąż sie borykam z tym cholernym bólem głowy .. ;/
Napije sie chyba kawki - i do pracy rodacy ..dzis bedzie mnie mniej na ovu trzeba nadgonic prace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 09:20
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniu mnie tak wczoraj głowa bolała, mężula też. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie
Mężu obiecał serduszkowanie dzisiaj
Korzystaj ile wlezie z meżusia
Ja dzis musze sie obejsc bez Mjestem u rodzicow bo jutro z rana lekarz wiec przywiózł mnie dzis i nocuje tutaj
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Skorzystam skorzystam z Męża ale nie dla owulacji a dla przyjemności
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny jak to jest z tymi testami LH, bo coś mnie podkusiło,żeby zrobić i wyszedł pozytywny, więc albo mam druga owu w tym cyklu albo już totalnie zgłupiałam...
Owu moze byc "druga tylkodo 24h po pierwszej jakos tak
Nie chce nakrecach ale czesto testy LH wykrywaja bardzo wczesna ciazew wielu przypadkach to sie spradziło
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Owu moze byc "druga tylkodo 24h po pierwszej jakos tak
Nie chce nakrecach ale czesto testy LH wykrywaja bardzo wczesna ciazew wielu przypadkach to sie spradziło
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dodinka - spokojnie - ja dzis tez sie budziłam jak nie wiem o 2 w nocy obudził mnie cholerny bol głowy usnełam pozniej i obudziłam sie kolo 7 z bolem głowy ..;/
i tez w sumie nie wiem- bo co jakis czas tak falami mnie zazyna jak na @ i co rusz latam do kibelka bo mam wrazenie - sorry za wyrazenie ze cos mi cieknie ..;/
ale co ma byc to bedzie