Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Najczęściej(choć nie jest to regułą) w dzień owulacji odnotowuje się spadek a dzień po dopiero zaczyna się wzrost. Czyli jeśli masz spory spadek jest szansa, że owulka wystąpi dziś, a od jutra lub pojutrza tempki zaczną się podnosićMisiaMisia wrote:A jak się znacznie podniesie, to znaczy, że owulka była:)
Nie zawsze jednak w momencie owulki tempka spada. Czasami się utrzymuje i ok dobę po owulce rośnie.
Dzięki za rady i podpowiedzi :D Trochę mi się lżej na serduchu zrobiłododinka lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hej hej. ja też wczoraj poszłam szybko spać. A dzisiaj co? 36,1 okropienstwo......
Noo dziewczynki ja wciąż sie borykam z tym cholernym bólem głowy .. ;/
Napije sie chyba kawki - i do pracy rodacy .. dzis bedzie mnie mniej na ovu trzeba nadgonic praceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 09:20
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniu mnie tak wczoraj głowa bolała, mężula też. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie
Mężu obiecał serduszkowanie dzisiaj
Korzystaj ile wlezie z meżusia
Ja dzis musze sie obejsc bez M jestem u rodzicow bo jutro z rana lekarz wiec przywiózł mnie dzis i nocuje tutaj -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Skorzystam skorzystam z Męża ale nie dla owulacji a dla przyjemności
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny jak to jest z tymi testami LH, bo coś mnie podkusiło,żeby zrobić i wyszedł pozytywny, więc albo mam druga owu w tym cyklu albo już totalnie zgłupiałam...
Owu moze byc "druga tylkodo 24h po pierwszej jakos tak
Nie chce nakrecach ale czesto testy LH wykrywaja bardzo wczesna ciaze w wielu przypadkach to sie spradziłoPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Owu moze byc "druga tylkodo 24h po pierwszej jakos tak
Nie chce nakrecach ale czesto testy LH wykrywaja bardzo wczesna ciaze w wielu przypadkach to sie spradziłoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dodinka - spokojnie - ja dzis tez sie budziłam jak nie wiem o 2 w nocy obudził mnie cholerny bol głowy usnełam pozniej i obudziłam sie kolo 7 z bolem głowy ..;/
i tez w sumie nie wiem- bo co jakis czas tak falami mnie zazyna jak na @ i co rusz latam do kibelka bo mam wrazenie - sorry za wyrazenie ze cos mi cieknie ..;/
ale co ma byc to bedzie