Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeheh jestescie szalone ale sie stesknilam za wami
Bylam u lekarza mam papiery, mam l4... Troche jestem rozdarta bo ona powiedziala ze luteina i duphaston to za duzo.. Mam tylko luteine dopochwowo brac.. I co teraz? Kazdy lekarz inna opinia..
Narazie mam lenia okropnego, musze jeszcze te cholerne papiery zawiezc, ale poczekam jak maz wroci i pojedziemy..
W ogole mam za wysokie tsh 3,5 jakos i dala mi jakies leki ze mam brac 3 razyw tyg..
Dziewczyny ciesze sie ze niektore juz tylko pare dni do testowania a inne dzialaja owulkowo trzymam mocno za was kciukiAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Rudziaczku, jak fajnie że jesteś :****
No to masz dylemat, jak każdy co innego mówi... opinia 3eciego może by pomogła. albo... zaszkodziła bardziej.
Teraz odpoczywaj i się nie stresuj. Masz sporo do nadrobienia z Nami. Ja zaczynam pracę od poniedziałku
Mam nowe okulary a na FB czeka Cie wytypowanie, które lepsze Tylko Ty się ostałaś z wypowiedzeniem sieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Rudziaczku - a robili Ci wogole badanie progesteronu - bo jakby zrobili to by wyszlo czy masz barc i to i to czy tylko lutke,
Co do tsh - mi pieknie zbil Letrox mialam 5,17 a ostatnio mialam 1,84 ale to przy niedoczynnosci tarczycy wiec nie wiem jaki Tobie mogli dac
bedzie dobrze wypoczywaj duzoSaramago lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja sie muszę zwlec z łożka, to jakaś masakra. Południe a ja gnije w wyrku. wstawać wstawać. dajcie mi po pysku albo po dupie. Czas sie wziac za jakąś robotę...
allllleeeeeee mi się nie chceLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Rudziaczku - a robili Ci wogole badanie progesteronu - bo jakby zrobili to by wyszlo czy masz barc i to i to czy tylko lutke,
Co do tsh - mi pieknie zbil Letrox mialam 5,17 a ostatnio mialam 1,84 ale to przy niedoczynnosci tarczycy wiec nie wiem jaki Tobie mogli dac
bedzie dobrze wypoczywaj duzo
No wlasmie progeteronu nie robilam i dupa...
Ta lekarka to taka ze mowi ze wszystki w naturze itd... Przeciez oczywiscie ze przypadki ze mozna sobie pomoc, a mie zostawiac wszystko co ma byc to bedzie... Oszaleje na tsh mi dala jakis thyrex chyba to autriackie...
Leze i odpoczywam i glowie sie co z lekami..
Asiula juz oceniam ciesze sie ze od poniedzialku do pracy napewno fajnie ci bedzie czas lecial -
nick nieaktualnyJa juz w przychodni od 12:30. Maly jezdzikiem tak.szalal ze na kant glowka wpadl. Na srodku czola mu sie wgniecenie zrobilo az zamarlam. Ale rozbeczal sie. Nie zemdlal. Jest oki. Tylko guz sie zrobil a ze nie opylalo mi sie wracac do imu i znowu tu przylatywac to kiblujemy. Zwiedzamy przychodnie od a do z
-
Hej dziewczyny - a ja włąsnie opierniczyłam poł czekolady az mi niedobrze - głupi czlowiek jestem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam ze spacerku i aż mi lepiej. cudna pogoda. Od tego siedzenia w domu człowiek sie tak rozleniwia że nic sie nie chce, nie ma obowiazków poza ogarnieciem chaty - a i to odklada na potem, na potem. Oby do poniedzialku i wracam do żywych.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:ale masz spust haha ja zjadłam zupe "ser w ziołach" bo do 15 to bym umarła z głodu
A ser w ziolach jadłam w sobote- ale zjadlam pol i mnie cofnelo wiec zostawilamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 13:45
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
zawsze przed @ mam spust wiec od czwartku tamtego tyg juz mnie nosi..
wiecie co wczoraj tak mi sie cos chiało, że zadzwoniłam do mojego żeby mi kupił tortille hahahhaa i o 20 wciaglam i tak mi sie dobrze zrobiło , masakra... a dupa rośnie -
nick nieaktualny