Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeheh jestescie szalone
ale sie stesknilam za wami
Bylam u lekarza mam papiery, mam l4... Troche jestem rozdarta bo ona powiedziala ze luteina i duphaston to za duzo.. Mam tylko luteine dopochwowo brac.. I co teraz? Kazdy lekarz inna opinia..
Narazie mam lenia okropnego, musze jeszcze te cholerne papiery zawiezc, ale poczekam jak maz wroci i pojedziemy..
W ogole mam za wysokie tsh3,5 jakos i dala mi jakies leki ze mam brac 3 razyw tyg..
Dziewczyny ciesze sie ze niektore juz tylko pare dni do testowania a inne dzialaja owulkowotrzymam mocno za was kciuki
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Rudziaczku, jak fajnie że jesteś :****
No to masz dylemat, jak każdy co innego mówi... opinia 3eciego może by pomogła. albo... zaszkodziła bardziej.
Teraz odpoczywaj i się nie stresuj. Masz sporo do nadrobienia z Nami. Ja zaczynam pracę od poniedziałku
Mam nowe okulary a na FB czeka Cie wytypowanie, które lepszeTylko Ty się ostałaś z wypowiedzeniem sie
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Rudziaczku - a robili Ci wogole badanie progesteronu - bo jakby zrobili to by wyszlo czy masz barc i to i to czy tylko lutke,
Co do tsh - mi pieknie zbil Letrox mialam 5,17 a ostatnio mialam 1,84ale to przy niedoczynnosci tarczycy wiec nie wiem jaki Tobie mogli dac
bedzie dobrze wypoczywaj duzoSaramago lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja sie muszę zwlec z łożka, to jakaś masakra. Południe a ja gnije w wyrku. wstawać wstawać. dajcie mi po pysku albo po dupie. Czas sie wziac za jakąś robotę...
allllleeeeeee mi się nie chceLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Rudziaczku - a robili Ci wogole badanie progesteronu - bo jakby zrobili to by wyszlo czy masz barc i to i to czy tylko lutke,
Co do tsh - mi pieknie zbil Letrox mialam 5,17 a ostatnio mialam 1,84ale to przy niedoczynnosci tarczycy wiec nie wiem jaki Tobie mogli dac
bedzie dobrze wypoczywaj duzo
No wlasmie progeteronu nie robilami dupa...
Ta lekarka to taka ze mowi ze wszystki w naturze itd... Przeciez oczywiscie ze przypadki ze mozna sobie pomoc, a mie zostawiac wszystko co ma byc to bedzie... Oszalejena tsh mi dala jakis thyrex chyba to autriackie...
Leze i odpoczywam i glowie sie co z lekami..
Asiula juz oceniamciesze sie ze od poniedzialku do pracy
napewno fajnie ci bedzie czas lecial
-
nick nieaktualnyJa juz w przychodni od 12:30. Maly jezdzikiem tak.szalal ze na kant glowka wpadl. Na srodku czola mu sie wgniecenie zrobilo az zamarlam. Ale rozbeczal sie. Nie zemdlal. Jest oki. Tylko guz sie zrobil
a ze nie opylalo mi sie wracac do imu i znowu tu przylatywac to kiblujemy. Zwiedzamy przychodnie od a do z
-
Hej dziewczyny - a ja włąsnie opierniczyłam poł czekolady az mi niedobrze - głupi czlowiek jestem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam ze spacerku i aż mi lepiej. cudna pogoda. Od tego siedzenia w domu człowiek sie tak rozleniwia że nic sie nie chce, nie ma obowiazków poza ogarnieciem chaty - a i to odklada na potem, na potem. Oby do poniedzialku i wracam do żywych.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:ale masz spust haha ja zjadłam zupe "ser w ziołach" bo do 15 to bym umarła z głodu
A ser w ziolach jadłam w sobote- ale zjadlam pol i mnie cofnelo wiec zostawilamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 13:45
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
zawsze przed @ mam spust wiec od czwartku tamtego tyg juz mnie nosi..
wiecie co wczoraj tak mi sie cos chiało, że zadzwoniłam do mojego żeby mi kupił tortille hahahhaa i o 20 wciaglam i tak mi sie dobrze zrobiło , masakra... a dupa rośnie -
nick nieaktualny