Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Olguś <przytulam> nie plkusiaj no juz - główka do góry nastepny bedzie piekny owulacyjny podwójnie buziakuje
Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sie wku*** bo mi pierwszy raz w zyciu wychdza jakies syfki - nigdy mi nie wychodzily dziewczyny co mozna na syfki brac ?? albo czyms smarowac- serio nigdy nie mialam takiego problemu ;/
a tu buzka w syfkach co jakis czas wychodza ..nie no na swieta <wnerw>Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 18:37
-
a ja nigdy nie mialam - tylko mi wychodzil zawsze kolo nosa taka chrostka z bialym czukiem jak bylam przeziebiona zawsez w jednym miesjcu i po 2 dniach dnikala a teraz co rusz to cos mi na twarzy wychodzi takie czerwone plamki i chrostki ;/ bleee ;/
-
A tak wogole teraz looknelam na twoj wykres i nawet w tym samym dniu po owu miiałysmy biegunke <hahaha>
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziwczyny jestem tu nowa i nie wiem gdzie pytać i szukać. Mam pytanko odnośnie fazy lutealnej wszedzie piszą co oznacza za krótka faza mnie natomiast dreczy pytanie co oznacza faza lutealna dluzsza niz 16 dni oczywiscie wykluczając ciążę. Bede wdzieczna za każda odpowiedź
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
aicha wrote:Hej dziwczyny jestem tu nowa i nie wiem gdzie pytać i szukać. Mam pytanko odnośnie fazy lutealnej wszedzie piszą co oznacza za krótka faza mnie natomiast dreczy pytanie co oznacza faza lutealna dluzsza niz 16 dni oczywiscie wykluczając ciążę. Bede wdzieczna za każda odpowiedź
-
Jestem w koncu....
Daria prosze dbaj o siebie. Olej prace. Robote sie zawsze znajdzie a dziecko jest najwazniejsze. Lez caly czas jesli tylko to mialo by pomoc! I dawaj teraz znac na biezaco co u was!
Olgus.... Nie smuc sie choc wiem ze jest ciezko.... Ja mialam sie umowic na monitoring i jeszcze sie nie umowilam... Caly czas tlumacze to sobie tym ze pozno wracam z pracy i juz za pozno na rejestracje a tak naprawde to chyba sie boje uslyszec cos zlego....
Ale juz jutro końiec. Umawiam sie ostatecznie...
A wy moje leniuszki kozystajcie poki mozecie bo ja jak sie nie wykoncze to bedzie dobrze. Po dzisiejszym dniu nie wiem jak sie nazywam, a jutro za przeproszeniem dupy sobie nie wytre bo nie bede w stanie reka ruszyc. Tak sie nadzwigalam dzis ze wszystko mnie boli. Ryczec mi sie chce.... nie wiem jak ja dalej dam rade
Ale moja byla wspolpracownica szkotka powiedziala ze bedzie wlacztyc żebym do niej wrocila. Zobaczymy...Ania_84 lubi tę wiadomość