Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula to moze sie uda wrocic do poprzedniej racy tzryam kciuki
wez sobie moze ciepla kapiel albo prysznic;) -
Ania_84 wrote:Hmm-nie wiem moze taka Twoja uroda ..szczerze mowiac nie wiem bo w to nigdy sie nie zaglebialam - a pytalas sie moze ginki ??
Gin wspomniała coś o hormonach ale stwierdziła, że poki nie staramy się jeszcze powyżej 12 miesięcy nie ma co robić badań....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
aicha wrote:Gin wspomniała coś o hormonach ale stwierdziła, że poki nie staramy się jeszcze powyżej 12 miesięcy nie ma co robić badań....
co do hormonów - to moze zbadaj 7 dpo progesteron np
jesli chcesz zorbic jakies podstawowe badania na wlasna reke
to polecam TSH, Prolaktyne TSH LH prolaktyne - w 2-4dc zrób -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kochane moje laseczki wzielam prysznic ( bo wanny nie mamy). Teraz koncze pic piwko bo podobno pomaga na zakwasy a mis robi mi kawke...
Zobaczymy co sie uda zdzialac
A wam jak wieczorek mija?
To pod kocyk i lez i lez i lez smacznego piwkowania -
aicha wrote:Ania_84 dzięki za pomoc muszę się dowiedzieć co jak i gdzie wykonać takie badania bo bezczynność mnie męczy:(
TSH, Prolaktyne TSH LH prolaktyne - 2-4dc
progesteron - 7 dzien po owu
Ale moze jeszcze dziewczyny cos podpowiedza
Warto tez zrobic USG w okolicach owulki -
nick nieaktualnyOgólnie to większośc lekarzy ma zlewkę, żeby się nie denerwować, że jeszcze czas itp. A potem krzyku gwałtu o rety bo nic sienie robiło.
Ja zeżarłam pół opakowania żelków i chyba się zaraz porzygam tą słodkościa http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/vomiting-onion-head-emoticon.gif -
Jeszcze raz dzięki wielkie z wami jakoś lepiej na duchu muszę już zmykać ale będę zaglądać tu systematycznie. Jeśli macie jakieś inne pomysły co do przyczyny długiej fazy lutealnej piszcie proszę będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię.
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:ide zrbic swojemu mężykowi sniadanko do pracki tęsknijcie!
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ogólnie to większośc lekarzy ma zlewkę, żeby się nie denerwować, że jeszcze czas itp. A potem krzyku gwałtu o rety bo nic sienie robiło.
Ja zeżarłam pół opakowania żelków i chyba się zaraz porzygam tą słodkościa http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/vomiting-onion-head-emoticon.gif
I własnie tego się boję... ale narazie jestem dobrej myśli.
Będe wpadać na ploty miłego wieczoru wszystkim :*