Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ok dziękuję nastawiam się na kolejny cykl mam nadzieje ze owulacyjny dzisiaj coś mnie podbrzusze pobolewa idzie małpa idzie ;)a tak to byłam z mężusiem na zakupkach i kupiłam kieckę na sylwka
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
aicha wrote:Gin wspomniała coś o hormonach ale stwierdziła, że poki nie staramy się jeszcze powyżej 12 miesięcy nie ma co robić badań....
-
Idziemy 10-osobową ekipą więc będzie fajna imprezka w naszych okolicach imprezy sylwestrowe są na każdej sali czy to na wsi czy to w mieście a że kumpela puściła hasło że tanio znalazła to pozbieraliśmy ludzi no i idziemy choć domówki wypadały u nas zawsze fajnie to stwierdziliśmy że w tym roku dla odmiany wszyscy na salę
-
Dorcia uwielbiam takie imprezy wczesniej tylko na takie sylwki sie chodzilo... Do remizy:) wspominam z lezka w oku
Paula mogla bym o twojej dzidzi po dziesiec razy czytac tak sie ciesze!!!!
Laski... My tez sie doczekamy. I tez nie zamierzam czekac z badaniami. Jesli tylko bedzie sie dalo zrobic jakiekolwiek badania bez skierowania to lece od razu. Wiem ze w czasie mam ograniczenia ale zrobie choc te co moge po owu
Pauluś nie da rady poprosic o przeniesienie bo nie ma juz poprostu gdzie.... A jak zaczne krecic nosem to mnie zwolnia i tyle. Zobacze... Moze sie przyzwyczaje i wytrzymamDorotucha, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
My też tym razem na bal:)
Też były ciągle domówki, ale szczęśliwym trafem się skrzyknęliśmy i idziemy potańczyć
Mi to pasuje najbardziej bo co ja bym na tej domówce robiła, wypić nie wypije, to przynajmniej na balu potańczę
To ma być sylwester w weneckim stylu w maskach:)Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:My też tym razem na bal:)
Też były ciągle domówki, ale szczęśliwym trafem się skrzyknęliśmy i idziemy potańczyć
Mi to pasuje najbardziej bo co ja bym na tej domówce robiła, wypić nie wypije, to przynajmniej na balu potańczę
To ma być sylwester w weneckim stylu w maskach:) -
Nie mam kreacji i to mnie najbardziej martwi, bo nie wiem w co się zmieszczę, tym bardziej, że to po świętach będzie jeszcze, a już teraz mam brzuch wydęty cały czas
Dorotka jak masz możliwość to czemu nie, a może coś pomoże:)Saramago lubi tę wiadomość
-
Znajdziesz coś na spokojnie moja kumpela jest w 12tc i czeka z zakupem kiecki na po świętach bo cały czas rośnie i rośnie i też sie boi że się nie wmieści w kiecke ktore by teraz kupiła
Mam pakiet darmowych badań i konsultacji lekarskich w Medicoverze i tak sobie pomyślałam że do dietetyka się wybiorę bo jednak bardziej wole naturalne wspomagaczePaula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane...
ależ miałam ciężką noc. straszne sny mnie męczyły, że mój pies wisiał na balkonie i nie zdążyłam go złapać i spadł. ech obudziłam się po 1 w nocy i pobiegłam do niego. wtuliłam się i oko mi się zamknęło
Paula super z tą dzidzią... rączki, nóżki, ach jaki wielki mam wzrusz. Super z tm balem. Może pomyślisz o wynajęciu kreacji, tu masz adres:
http://megastroje.pl/krakow/
Paula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Dzien dobry widze ze nikogo nie ma w takim razie zycze milego dnia i do wieczorka
Ja uciekam do pracy
Milego dnia Paulka ściskam :*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają