Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Nie mam kreacji i to mnie najbardziej martwi, bo nie wiem w co się zmieszczę, tym bardziej, że to po świętach będzie jeszcze, a już teraz mam brzuch wydęty cały czas
Dorotka jak masz możliwość to czemu nie, a może coś pomoże:)
Oooo a może taki:
http://megastroje.pl/kostium-dama-z-baroku/
http://megastroje.pl/kostium-grzechy-glowne-lenistwo/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 08:03
Paula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ale mialas sen Asia mi siejakis potwor z wody snil, uciekalam iuciekalam.. Czesto mam sny ze uciekam
Paula super, zejuz to wsystko widzieliscie bal swietny pomysl, tylko wiesz nie tancz za duzo :p lepiej sie bujaj hehe:)
Dorotka takieimorezki najlepsze cala noc zabawy
My chcieliusmy w gory z sis, ale nie wiem jak z moim wolnym bedzie..
Paula milej pracy, oby Ci szybko zlecialo -
nick nieaktualny
-
Ruda, jedną reką to wiesz co se można? )))
Jak się masz Kochana, leniuszkuj sobie należy Ci sie.
Ja jadę za niedługo pazurki sobie zrobić.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:helołl!!!
o matko Asiek ale masz sny brr ja nie pamietam co mi się śniło ale ponoć obudziłam mojego o 2 w nocy i pytałam czy mecz się skonczył hahaha
jak tam kawke pijemy kochaniutkie?
Pijemy, pijemy.
Sen snem, ale jak Jacek mnie zobaczył śpiącą na posłaniu z pieskiem to się musial nieźle zdziwić
Śmiałam się że to przez to, że wieczorem łóżko zlamaliśmy hahaEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgarnęłam na razie co pisałyście :D
Przeliczyłam sobie w kalendarzu i najpóźniej mogę w ciążę zajść w sierpniu 2014,bo umowa mi się kończy w sierpniu 2016, a wiadomo jeszcze macierzyński itp a chciałabym jeszcze wrócić na jakieś 2-3 miesiące do pracy żeby mi umowę przedłuzżyli
Mężu powiedział, że jak będzie trzeba leki i te zastrzyki na pękanie pęcherzyków,to sam osobicie mi je będzie robil, kochanyRuda27, Saramago, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Hahaha Asia Ty to jestes agent
Janawet ok sie czuje, troche mdlo pewnie przez ten progesteron co biore.. Leze i nic nie robie, w sumie to sil i ochoty na nic nie mam :p
Jakie pazurki sobie Asia robisz?
Właśnie jeszcze nie wiem, co miesiąc ten sam problem. Ale że teraz mam nową pracę, w której już nie muszę się powstrzymywać z fantazją (w poprzedniej nie preferowali nie wiadomo jakich kolorów i zwariowanych pazurków, a takie zazwyczaj robiłam, kilka fotek jest na FB) to może coś przyszaleje. Zobacze. Myślałam o takich zmieniających kolor pod wpływem ciepła/zimna.
o tu np. są moje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=506831699390750&set=a.467506199989967.1073741826.117965024944088&type=3&theater
w pracy się musiałam skrywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 08:34
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kasia1993 wrote:Laski mam pytanie. @ Powinnam dostać 15, dziś zarejstrowałąm się prywatnie do dżina czy ona mi cokolwiek powie?
czy owu byłą? czy są jakies szanse na ciąże? nie wytrzymam do 15;/
Pewnie Ci każde czekać do terminu @ chociaż nie jest to reguła.... skoro prywatny to może zrobi usgLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Wow Asia swietne te kolorki jak to fajnie wyglada
To co dzisiaj wymyslisz tez nam pozniej wrzuc
.
Ja mam świra na punkcie zrobionych pazurków, ale nie tipsy tylko żel na moich. Ogólnie mam swira na punkcie dłoni. Jakbym mogła to bym co 2 tygodnie sobie robiła, a tak pozwalam sobie raz w miesiącu.
lecę pod prysznic moje drogie. wpadne jeszcze na chwile przed wyjściemEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Pewnie Ci każde czekać do terminu @ chociaż nie jest to reguła.... skoro prywatny to może zrobi usg
-
nick nieaktualnyHehe Asia ja tez lubie patrzwc na ladne zadbane paznokcie ale... Ja sobie malowac to hmmm.. Niezbyt lubie :p raz na jakis czas :p najlepiej jak ktos mi to robi :p
A tez bedac tutaj nie chodze nigdzie bo nie dosc ze drogo, to w mojej pracy jakos blyszcwc nie musialam heh :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1993 wrote:Chyba płace za to 140 zł to jak może być bez usg jeżeli mi tak zrobi to wyjdę z tamtąd i powiem jej ze ja za to żeby mi powiedziała ze mam czekać do terminu @ zapłaciłam 140 zl;/
Ona Ci zrobi usg ale nie powie nic, bo to bardzo wczesnie. Dziewczyny w 4-5 tyg jak juz wiedza ze sa w ciazy, to nie ma nic na usg... Takze, mozesz isc na usg albo konsultacje, ale ja mysle ze ona Ci niczego takiego nie powie.. Napewno zapytaj o endometrium jakie jest to wazne