Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Może w sumie chyba tylko powiedzieć czy była ovu czy nie...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi sie nie wydaje ze powie.. To tylko jak masz monitoring.. A jak mialas owu pare dni temu to juz moze nic nie zobaczyc i nie powiedziec czy byla czy nie..
Moja lekarka dzien po owu nie byla w stanie w 100% powiedziec czy bylaSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ojjj kawka rozumiem wypita? A paczusie dzisiaj sa? :p
a co to jakies zachcianki???
no ale mów.... masz jakies objawy ciążowe?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny
Kasia z tego co zrozumiałam to ty masz mieć miesiączkę za 4 dni
Jeśli tak jest to nie ma szans moim zdaniem by gin Ci powiedziała czy owu była, bo faza lutealna trwa około 14 dni, nawet jakby u Ciebie trwała minimum czyli 10 dni to owu była 6 dni temu, czyli po tym czasie nie będzie w stanie tego stwierdzić, tym bardziej, że nie byłaś u niej przed owu i nie wiesz czy były jakieś dominujące pęcherzyki. A szansa na ciąże jest zawsze ok 25% w każdym cyklu, tyle, że żeby dokładnie to sprawdzić to musiałabyś iść na monitoring koło 8dc i powtarzać co 2,3 dni, Wtedy coś Ci powie, inaczej szkoda płacić 140 zł by usłyszeć same ogólniki, lekarz nie wróżkaSaramago, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ale jestem zła. Obiecałam Jackowi etui na czytnik ebooka, a mamy taki czytnik, że nie ma nigdzie odpowiednich futerałów. Szukam już 2 tygodnie... to jest jakaś paranojaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asia dzięki za linki, tylko ,że to nie jest typowy bal kostiumowy, raczej zwykłe eleganckie sukienki + do tego maski weneckie jako dodatek, przynajmniej tak to zrozumiałam, więc co najwyżej będę szukać maski, no a sukienki jakiejś normalnej, szkoda mi tylko kasy wydawać na sukienkę, której pewnie potem nigdy nie założę, przydałoby się coś uniwersalnego
-
Paula_29 wrote:Asia dzięki za linki, tylko ,że to nie jest typowy bal kostiumowy, raczej zwykłe eleganckie sukienki + do tego maski weneckie jako dodatek, przynajmniej tak to zrozumiałam, więc co najwyżej będę szukać maski, no a sukienki jakiejś normalnej, szkoda mi tylko kasy wydawać na sukienkę, której pewnie potem nigdy nie założę, przydałoby się coś uniwersalnego
Uhm... a jaki nosisz rozmiar i ewentualnie jaki przewidujesz za 3 tygodnie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Helloł dziewczyny -no to ja sie biore za prace
Moja tempka w bambuko sobie poleciała :)ale..to penwie wina termometru hihih zobaczymy moze jutro odbije
Jakoś mam dzis dobry nstrój pomimo spadkku
Pije kawcie i pracuje ...bllee... ale jestem z siebie dumna - zapisalam sie na kurs dla przedsiebiorców o płynnosci finansowej musze sie oderwac na troche odpracy - i pomyslec nad dalszym rozwojem firmy w tym milszym kierunku czyli fotografiiEweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago wrote:a co to jakies zachcianki???
no ale mów.... masz jakies objawy ciążowe?
Hehe nie żachcianki, o dziwo nie mam smaka na slodycze juuuupi i oby tak zostalo bo ja to pozeracz slodyczy jestem :p
Wczoraj mnie mdlilo troche, mysle ze przez ten progesteron.. A tak to dobrze.. :p