Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak ogladałyście kiedys filmy m.in. węże w samolocie, kod da vinci, opowiesci z narni to obejrzyjcie sobie opowieści z Gnarni hahahahaha to dopiero fil loo matko to takie glupie ze az smieszne, są tam oczywiscie parodie filmów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 20:16
-
Czarnula87 wrote:Głodnemu chleb na mysli
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra moje najdroższe lece do wyrka bo zaczynają mnie jajca bolec * nie wiem dlaczego przypomina im sie wieczorem i w nocy a w dzien to tak od czasu do czasu...) żegnam się z Wami :* do jutra na kawce jak zawsze standardowo życzę wysokich tempek!! buuuziolki
Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
powtórzę się z facebooka, bo nie wszystkie były:)
Maluch rośnie ma 1,62 cm, słyszałam serducho waliło jak szalone,były takie malutkie rączki i malutkie nóżki, mąż mówił że było widać jak główką rusza, gin tez mówiła że się delikatnie rusza
Krwiak niestety dalej jest ale podobno się wchłania i idzie w kierunki szyjki macicy także stąd te brązowe plamienia, ogólnie wszystko dobrze, byłam z mężem, teraz gania po domu jak szalony i skacze:)
ogólnie lutke mam brać dalej jak brałam
Dopytałam o ten duphaston i powiedziała mi tak, że póki nie ma plamień to bezpieczniej jest dawać luteinę i póki jeszcze nie znamy płci, bo są pewne badania mówiące o niekorzystnym wpływie na narządy płciowe u chłopców, więc póki co lepiej lutkaRuda27, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość