Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Asiek fajne paznokcie!!!
Tez kiedys raz w mies chodzilam na pazurki. Teraz maluje tylko bezbarwnym bo nic wiecej nie ma sensu... Wogole po tych 3 dniach mam takie pokaleczone i poobijane dlonie ze szok
Biedactwo. Smaruj, dużo smaruj łapki. i rób sobie kąpiel w ciepłej oliwce i cytrynie, kąpiel dłoni oczywiście :*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Smaruje Kochana
Olga my tez "wnajmujemy" ale tak jak by od panstwa.... Mieszkanie bylo w tragicznym stanie. Moj T zrobil caly remont, kupil wszystko oprocz szafek w kuchni ( wszystkie meble i wyposarzenie) bo mialo byc taniej z mozliwoscia wykupienia na bardzo dobryxh warunkach. W chwili obecnej placimy tyle ze taniej bylo by wynajac juz umeblowane z dwoma sypialniami (my mamy tylko jedna i salon) albo kupic cos wlasnego i splacac - to wyszlo by nawet taniej niz wynajem
Na wiosne chyba o tym pomyslimy....wogole nam sie troche poknocilo.... Myslelismy ze duuuzo szybciej nam sie uda zaciazyc i wiele mielismy juz zaplanowane a tu dupa i poki co nic sie nie zapowiada na lepsze. Nawet giny sa przeciwko nam
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Asiu oblookałam twoją kulinarną galerię - nie myslałaś o jakimś masterchef'ie bądź czymś podobnym??
O nie, nie, nie... ja gotuje z przyjemności nie dla mediów a juz na pewno nie do show, z reszta tam w duzej mierze wygrywa: przebojowośc, charyzma a ja wole dla Jacusia i rodzinki gotować, dla garstki znajomych. to daje mi najwieksza przyjemność do tv niech idą inniCzarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ale choc o blogu pomysl dla nas ja bym sie chetnie czegos nauczyla
No tak to Olgus jest.... Komus sie placi za nic tak naprawde...
Ja mam mieszkanie w Pl ale tam nie mozemy wrocic bo po rozwodzie tata tam zamieszkal....i teraz jest wspolwlascicielem. A wynajac mieszkanie w moim zadupiu to jedns caluska pensja
Tu w uk choc duzo placimy wynosi to tyle co tydzien pracy mojego T wiec jest porownanie... przykre to.
-
Czarnula87 wrote:Zgłodniałam przez te twoje fotki Ale mam tak kuchnię wypucowaną że nie chce mi się iść nic do jedzenia robić żeby nie zabrudzić
to wpadnij do mnie. robię wątróbkę w miodzie z pestkami dyni, kawałkami jabluszka i szalotka, wszystko opruszone majerankiem.... i z odrobiną chilli dla podkręcenia smaku,.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Niestety taka głupia chora rzeczywistośc
Asia no własnie, a jakiś blog?? Dla nas :D
Nooooooo dla Was mogę na naszym FB sekretnym coś wklejać, z resztą jesli tylko chcecie to przekazuje przepis, choć z nimi bywa trudno, bo ja z głowy gotuję, co mam pod ręką ... a poza tym FB mozecie traktowac jak bloga, o! czasu mi braknie na wszystko, osttanio dział salatkowo mocno zaniedbalam. a własnie widziałyscie moje sałatki. Nie moge sie doczekac wiosny i lata kiedy znowu beda jadalne kwiatki. uwielbiam.Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:wątróbka... bleeeee
hahahaha no i problem z glowyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-