Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:O cholewcia.... To propozycja byla? Hahahaha
Uwazaj bo wygmeram jakas godzinke luzu i wpadne a mam niedaleko
haha to Ty uważaj, bo wygmeram jakąś kamerkę wziernikową czy cuś, hahahah. Zrobimy taki monitoring, ze ginki mogą się schować
Bede jechać przez olkusz na swieta do domu zabrać ze sobą sprzęt, hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 21:20
Czarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyTen paracetamol to niech se w dupę wsadzą. Ja jak miałam atak kolki nerkowej to po ścianach z bólu łaziłam, kolega jak mnie do szpitala wiózł to złamał chyba wszelkie możliwe przepisy. Ani siedzieć, ani stać, ani leżeć nie mogłam tak bolało. Ale w szpitalu dostałam jakąś porządną kroplówę i po godzinie czasu jak reką odjął. Kamienie miałam takie do 4-5 cm.
Potem mnie w pracy po jakimś czasie też złapał taki ból, ale wiedziałam co i jak i zeszłam na dół do przychodni (przychodnia na parterze, my na 2 p.). Tam mi od razu zastrzyki w tyłek dali - ketonal przeciwbólowo i jakies rozkurczowe. A po tym ataku się okazało, że kamienie zniknęly,więc pewnie wychodzily,że tak bolało... -
Ptaszynki lecę ze starym jakiś film obejrzeć a może i nawet zasnę i oby bez koszmarów tej nocy. Ściskam Was wszystkie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ojjjj Asia no prosze..... To zahacz o Olkusz hahahaha
Przynajmniej bede mec pewnosc ze m kitow nie wciskasz hahahahahaha
Olga tu tak czesto lecza paracetamolem. Wiec juz nikogo to nie dziwi
Ja tez raz mialam z nerkami problem. Ale to dostalam z bolu takiego paralizu ze na nogi nie stanelam. Musieli mnie zaniesc do lekarza. Badania na cito a jak lekarka zobaczyla wyniki to od razu do szpitala. Nie zgodzilam sie. Dostalam jakies mega silne leki i tylko pod warunkiem zgloszenia sie na nast badania na drugi dzien puscila mnie do domu.
Nigdy w zyciu mnie tak nic nie bolalo i chyba juz nie bedzie jak wtedy te nerku
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Nigdy w zyciu mnie tak nic nie bolalo i chyba juz nie bedzie jak wtedy te nerku
Poczekaj do porodu Ja w fazie porodu naturalnego (bo skonczyło się finanlnie cesarką pod znieczuleniem) tak się darłam, że mąz na izbie przyjęć wylądował z podejrzeniem stanu zawałowego :D
Dziewczyny, powiedzcie mi jedno, czemu testy owu wychodza mi coraz wyraźniejsze? Wczoraj ledwo widoczna blada kreska a dzisiaj widoczna kreska, blada ale dobrze widoczna.... -
Hello. Znowu sama na kawusi?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:
Dziewczyny, powiedzcie mi jedno, czemu testy owu wychodza mi coraz wyraźniejsze? Wczoraj ledwo widoczna blada kreska a dzisiaj widoczna kreska, blada ale dobrze widoczna....
Dzien doberek ja tylko na chwileczke doslownie bo uciekam do pracy...
Olga mi tez tak sie dzialo. Najpierw puste paski a potem coraz ciemniejsza az do pozytywu
Wyslalam ci kiedys zdjecie wiec mozesz sobie zobaczyc jak to wygladalo
U ciebie niby bez owu ten cykl ale poziom LH moze troszke przyroasta... Ja nie wiem.
Albo owu jednak bedzie....
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Daria a kiedy masz wizyte teraz nastepna???
Sorry ze tak z innej beczki
Kochana zasnelam sorki :p
Wizyte mam 19.12 troche sie boje bo zamierzam sie nie stosowac co powiedziala moja doktor.. Obawiam sie ze bede musiala ńowej szukac.. Ona mi kazala ma 2 dni luteine odstawic przed badaniem a ja nue moge przeciez.. Wiec pewnie bedzie zla i bedzie nieprzyjemnie ale zobaczymy.. A pozniej na poczatku stycznia do mojego gina w pl a Ty umowilas sie w pl juz? -
nick nieaktualnyDzien dobry nadrabialam :p
Moj ppjechal na zakupy a ja dalej byczenie sie w ciszy
Paula kochana milej pracki, zebys miala lajtowo i szybko zlecialo a to ze nie udalo sie na monitoring nie znaczy, ze wam sie nie uda zaciazyc :p swiateczny czas to magiczny czas, glowka do gory
Paula przykro mi ze masz az takie mdlosci.. Wyobrazam sobie jak Ci ciezko.. Ja mam troche i brak sil na nic, ale naszczescie jem i na szczescie nie jem slodyczy hihih :p
Co dzisiaj w planach slicznotki?Saramago, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
ceajcie na mnie z ta kawka- bo pracujac tamta mi wystygla teraz mam godzinke dla siebie a pozniej dlaej praca
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelka - a moze to jeszcze nie nadchodzi @ to dopieor 9dpo - wiec roznie dobrze moze ocs sie tam lokowac