Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka to olej program, moze nie zwracaj za duzo uwagi na niego? Mysle, ze tak lepiej czasami bo tyle stresu to wszystko kosztuje..
Czarnula widze ostro dzialasz
Ja dzisiaj planuje posciele zmienic, okrno umyc ale tylko od srodka bo za zimno, zaslonki nowe dac i mysle dzisiaj albo jutro choinka bo moj ma teraz do ndz wolne
Co do generalnych porzadkow to raczej takich ńie bede robila, w koncu za tydzien jedziemy do kochanej rodzinki i nie bedzie nas tu 3 tyg.. :p -
no powiem Wam , że mi się wydaje, że woulke miałam 14-15 bo wtedy mnie kulo ojj kuło okropnie no ale mniejsza z tym i tak.
Ja dzis w planie mam też troche ogarnąc ale na razie brak weny.. chociaż z nerwami to mi najlepiej wychodzi hahahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh- ja wczoraj na mojego siadlam - i to nie w sensie sexiku bo nie palil w piecu od 3 dni - zimno jak w lodówce - ale chyba sobie wzial to do serca bo wstal godzine wczesniej rozpalił zonce umyl gary i nawet pojechal po zakupy stad moje ciacha
Jezuuu, oby do weekendu...
Na szczescie juz tylko jeden dzien i kawałek.
Ale jak dzis sie z kims nie pokłócę to będzie naprawdę sukces...
Moje rozdraznienie dziś osiagneło maksimum:)))
Szkoda że sobie w pracy winka nie moge wypic:DEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po sklepie, ja już po śniadanku, mały po drugim Ziiiimno na dworku że ojej....
Zabieramy się za sprzątanko. Im szybciej zrobię tym szybciej będę miała luz
Kupiłam fajny środek w biedronce na tłuszcz - piekarnika nie mogłam odszorować a tu psik psik i lśni!! Polecam koszt ok 6 zł A nazwy nie pamietamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja leze i kabarety ogladam :p
Troche sie martwie bo cos tam widze plamki krwi i powiem wam ze mam dosc...
Narazie nie wariuje, ale ciezko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, byłam na porannych plotach i znajomej, patrze na tu południe. czas leci. a jeszcze planowalam na zakupy jechac, nie wiem czy mi sie chce...
wstawiłam cielęcinke do piekarnika i za niedługo ide z psiurem na spacer, musze go trochę przetrzymać, bo jak zaczne robote to skoncza sie spacerki w poludnie.
Ruda jak z Tobą? nie martw się, i spokój. spokój! a co to są te bule co?Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają