Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia mam jakies ranki przy wejsciu do pochwy... Krawia troche, mam plamki na wkladce. Powiem ci se jestem wykonczona, poplakalam sie i siedze nie wiem juz co robic, tu za granica naprawde mi ciezko.. A nie myslalam ze tak bedzie
Ale spokojnie Kochana. Ranki przy wejściu to może jakieś obtarcia i nie mają nic wspólnego z ciążą. Nie możesz się stresować. Masz leki, masz odpoczywać, spokojnie Misiu. Nie płacz. Chcesz urodzić bekse??? Musisz być dzielna i silna. Trzymam za Ciebie, za Was kciuki. Kiedy masz wizyte u lekarza?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dziekuje Asiu :* jestes kochana :*
Wizyte mam za tydzien, ale boje sie jej bo sprzeciwiam sie lekarce, nie zrobie jak ona chce i pewnie bedzie zla.. No ale trudno jakos to bedzie..
A jesteś pewna swojej decyzji? Może jakieś konsultacje z innym lekarzem, masz taką możliwość?
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyTak wlasnie siostra zadzwoni do mojego ginka w polsce i zapyta. Mam nadzieje ze odbierze,.. Zapyta o grzybka czy moge te globulki od tej tu doktor laczyc z luteina.
Wlasnie podmylam sie tantum rosa.. Co najlepsze tu nawet nie maja w saszetkach! Tylko jakies w bankach ze sie wstrzykuje do srodka masakra...
Juz mam dosc tego kraju -
Ruda27 wrote:Tak wlasnie siostra zadzwoni do mojego ginka w polsce i zapyta. Mam nadzieje ze odbierze,.. Zapyta o grzybka czy moge te globulki od tej tu doktor laczyc z luteina.
Wlasnie podmylam sie tantum rosa.. Co najlepsze tu nawet nie maja w saszetkach! Tylko jakies w bankach ze sie wstrzykuje do srodka masakra...
Juz mam dosc tego kraju
Ech nie wiem co powiedzieć, najważniejsze, żebyś się troszke uspokoiła i odpoczywala. Stres jest najgorszy. Poczekaj na info od siostry może akurat coś się dowie.
Jest takie forum też: http://dooktor.pl/ gdzie można zadać pytanie lekarzom. Ja czasami korzystałam, nie zaszkodzi spróbować.
Tak to jest, że każdy chce za granice, ale tam jest jeszcze ciężej niż w kraju. Musisz być silna. No nie masz wyjścia ściskamLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dziekuje kochana :**
Napisze tam co mi podalas
Nie ma za co. Trzymaj się. Odezwe się wieczorkiem. :***LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyn y wlasnie wrocilam
Oczywiscie z pracy do pracy
Ale... kupilam w najlepszej cukierni w Kielcach ulubione ciasto mojem M za to ze wczoraj na niego siadlam to zrobie mu troche przyjemnosci
No i napisalam mu eska ze po pracy jedziemy na dobry obiad do naszej ulubionej restauracji - a c sobie bedziemy zalowac ale plackow ziemniaczanych to bym zjadla
Ogolnie chcialam jak najszybciej wrocic do domku - fatalnie sie czuje łeb peka - zakichana pogoda i jeszcze wchodze do przychodni - a to sami dentysci a ten zapach - wiecie jaki .. tak mnie zemdlił ze masakra nie trawie go siedzialam tam jak na skazaniu az jeden z lekarzy podszedl i do mnie zle sie pani czuje bo jakas blada pani jest pani aniu ...moze wody albo cos innego .. a ja mu na to nie dziekuje musze tylko wyjsc i zalatwilam co mialam zalatwic i do domuEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:reszte placków posmażę jak moj misiek wróci z pracy.
ehh już bym sie przytuliła do niego i sobie popłakusiala bo jakiegos dołka złapałam -
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Dzięki Kochana :*
niby miałam się nie przejmować ale sie nie da...Eweloka84 lubi tę wiadomość