Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haaa czyli nie jestem w tym przekonaniu sama
Dobrze dorbze odzywiaj sie ;0 i jedz za dwojeRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ewelka - a moze to jeszcze nie nadchodzi @ to dopieor 9dpo - wiec roznie dobrze moze ocs sie tam lokowac
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bez nerwów bez nerwów pokojnie - teraz i tak pozostaje czekanie wiec luzik bluzik i pijemy kawusie ja kibicuje caly czas a jak teraz nie uda sie to bede kibicowac znowu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze, że jest miejsce gdzie piszemy o wszystkim i o niczym bo dziś mam fatalny dzień.
Obudziłam się dziś w brdzo złym humorze, który pogłebia się w godziny na godzine. W pracy wszyscy mnie denerwują i nawet dzisiejsza wizyta u fryzjera jakoś nie poprawia nastroju...
Ale za to w weekend zajmuje się ubieraniem choinki i robieniem klimatu świtecznego w domu, wiec moze chociaz to mnie trochę uspokoi:)
Pozdrowienia dla wszystkich dzisiejszych nerwusów! ))))Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A ja nie wiem dziewczyny co z tym termometrem jest nie tak - za pierwszym razem 36,72 ae szybko mi zniklo - i nie wiem czy mi sie snilo czy cu - noto mierze jeszcze raz a tam 36,26 po czym znowu mowie do 3 razy sztuka a tam 36,65 - no i teraz nie wiem o co kaman
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny Kochane jesteście ale ja sie już nie łudzę najwyżej będzie niespodzianka a nie rozczarowanie, tylko sie wkurzyłam ojjj ale sie wkurzyłam nosz kurde mac z @W pieprzoną, że się nie chce odczepić ;P
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Nadia wrote:Dobrze, że jest miejsce gdzie piszemy o wszystkim i o niczym bo dziś mam fatalny dzień.
Obudziłam się dziś w brdzo złym humorze, który pogłebia się w godziny na godzine. W pracy wszyscy mnie denerwują i nawet dzisiejsza wizyta u fryzjera jakoś nie poprawia nastroju...
Ale za to w weekend zajmuje się ubieraniem choinki i robieniem klimatu świtecznego w domu, wiec moze chociaz to mnie trochę uspokoi:)
Pozdrowienia dla wszystkich dzisiejszych nerwusów! ))))Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja nie wiem dziewczyny co z tym termometrem jest nie tak - za pierwszym razem 36,72 ae szybko mi zniklo - i nie wiem czy mi sie snilo czy cu - noto mierze jeszcze raz a tam 36,26 po czym znowu mowie do 3 razy sztuka a tam 36,65 - no i teraz nie wiem o co kaman
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A ja nie wiem dziewczyny co z tym termometrem jest nie tak - za pierwszym razem 36,72 ae szybko mi zniklo - i nie wiem czy mi sie snilo czy cu - noto mierze jeszcze raz a tam 36,26 po czym znowu mowie do 3 razy sztuka a tam 36,65 - no i teraz nie wiem o co kaman
Ania tez mialam takie akcje i nie wiedzialam co wybrac... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Matko, ale mam cięzką głowę dzisiaj. Ostatnio spię jak zabita....i wstaję ledwo przytomna.
Ja dzisiaj znowu mało z wami będę. Niedługo zbieramy się z małolatem do sklepu, a potem biorę się za pokój. Niby mało do roboty, ale się zejdzie.
Jeszcze młody wyciągnął i rozpierniczył mi na pół pokoju gąbkę z jaśka, którego odłozyłam, bo się spruł w jednym miejscu.... Pokój wygląda jak pole bitwyEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobrze, że wolne mam bo bym komuś krzywdę zrobiła haha nie no luz bedzie @ to bedzie a jak nie to nie, ten program to mnie stresuje jak nie wiem
jaka pogoda u Was bo u mnie jak mój nastrój szaro, buro i do du..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja sprzatanie zostawiam na weekend bo najpierw w domku musi byc cieplo hehehe
Mi został tylko jeden pokój więc juz chcę to dzisiaj ogarnąc i mieć spokój. W nastepnym tygodniu męzu mi firanki pozmienia i upierze dywan. Obiecał że zrobi to jutro a siedzi w krakowie więc jak wróci to to zrobiEweloka84 lubi tę wiadomość