Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie znam nikogo kto by nie lubiał makaronów.
Ja je uwielbiam i pierogi, i kopytka i wszelkie mączneLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
A ja mam problem z jedzeniem
Jestem głodna ale jak pomyślę o większości rzeczy to mnie mdli, dziś już totalnie nie mam co jeść, aż mi się płakać chce, bo co mi mąż zaproponuje to mi się niedobrze robi, nawet na frytki nie mam ochoty, a o mięsie to nawet wspominać nie chce
-
Ojej, jak na frytki nie masz ochoty to rzeczywiście jest bardzo źle...
no to musisz to jakoś przeczekać, zabić głód - wodą? brzmi okrutnie wiem, ale mnie pomaga. Małe łyczki.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nic spadam do wyrka bo cos dzis ze mna nie najlepiej.. bola mnie tak jajcory że porazka, są 3 opcje
1. @ stulecia
2. upragniona fasolinka
3. powtórka z rozrywki mega torbiel znowuuu ..
oczywiście wolałabym opcje nr 2
jutro spóźnie się na kawkę bo mam wolne wiec nie wiem czy wstane buzia laseczkiSaramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
To nie tak że w ogóle nie mogę jeść, raz lepiej raz gorzej także tak bardzo źle nie jest, tylko problem w tym, że jak jestem głodna to mi jeszcze bardziej niedobrze,podobno dlatego że spada poziom cukru we krwi i to nasila mdłości, ale chciałabym w końcu zjeść coś normalnego, jakiś prawdziwy obiad, bo takie podjadanie to w sumie niewiele daje, dalej jestem głodna
Wiem Paula, że każda by chciała i na pewno niedługo będziecie, mimo wszystko to nic przyjemnego i jeszcze ten obrzydliwy smak w ustach... -
Paula_29 wrote:Paula a ta lekarka w sobotę nie może zrobić zwykłego USG? przecież jak robi genetyczne to zwykłe chyba też potrafi?
U mnie w miescie tez nie pracuja w sob. Wiec dupa. Na nic sie juz nie nastawiam nawet glupie witaminy mi jeszcze nie przyszly. Wszystko sie zaczyna sprzysiegac przeciwko nam chyba.... Trudno. Widocznie nie jest nam pisane teraz zostac rodzicami.
-
A jak by tego bylo malo wlasnie mi moj T powiedzial ze nerka go znowu zaczyna bolec ( rok temu mial kamienie) i byl teraz w wc i wysiusial juz jednego malego wiem ze to dobrze ale jak go bedzie bolec to dupa z. Serduszkami
Ehhh peiknie sie zaczyna
-
Paula55 wrote:Kochana pani mi dzis powiedziala jak dzwonilam ze ta Pani doktor tylko genetyczne robi a monitoring robi zwykly gin ktory w eekend nie pracuje i dziekuje bardzo
U mnie w miescie tez nie pracuja w sob. Wiec dupa. Na nic sie juz nie nastawiam nawet glupie witaminy mi jeszcze nie przyszly. Wszystko sie zaczyna sprzysiegac przeciwko nam chyba.... Trudno. Widocznie nie jest nam pisane teraz zostac rodzicami.
EJŻE!!! Co to za czarne myślenie???? Nie wolno!!! Zabraniam. Po prostu chwilowo się nie poukładalo z terminami, ale to nie znaczy że wszystko jest przeciwko WAM! Smutasie! Głowa do góry, bo... bo.... bo poszczuje Cie moim psem i zaliże Cie na śmierć, o!Paula55 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyNa kamienie dobre piwo :D:D Wiem bo sama miałam
Paula nie smutaj, nie ma tak że przeciwko tylko może to ma być w jakimś celu?? Tak samo pomyślałam o tym moim cyklu bezowulacyjnym, może tak ma być że to jeszcze nie teraz?
Paulinko fasolkowa - ja w ciązy musiałam rano coś zjeść, chocby suchy chleb i zapić woda, bo od razu za przeproszeniem rzygałam pustym żołądkiem. Znam ten ból, ale szybko przejdziePaula55, Saramago, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha kurde nie smutam. Moze tak zabrzmialo ale to nie tak
Troche sie wkurzylam bo liczylam ze jednak cos wypali z tym monitoringiem.... Ale nic sie nie dziele bez przyczyny.
Zyl sobe nie podetne nawet jak sie nie uda.
Ojjj a psiaka to chetnie przyjme haha. Za swoim tez meeega juz tesknie. Znow bede ryczec pol nocy jak go zobacze a prY wyjezdzie to juz bedzie tragediaSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hahahaha kurde nie smutam. Moze tak zabrzmialo ale to nie tak
Troche sie wkurzylam bo liczylam ze jednak cos wypali z tym monitoringiem.... Ale nic sie nie dziele bez przyczyny.
Zyl sobe nie podetne nawet jak sie nie uda.
Ojjj a psiaka to chetnie przyjme haha. Za swoim tez meeega juz tesknie. Znow bede ryczec pol nocy jak go zobacze a prY wyjezdzie to juz bedzie tragedia
No to jest opcja żebyś wpadła do mnie; Ja Ci zrobie monitoring, chcesz?
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają