Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostalam dzis przez pomylke - jak sie okazalao - pensje za pazdziernik ze skzoly <hahaha> ale babka powiedzial - no coz skoro juz poszlo no to niech bedzie seses- wybieram se z mezusiem na zakupy mam ochote mu cos kupic
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahah Ania to masz szczescie :p
Moj dzisiaj byl na zkauoach, kupil mi bielizne z triumpha.. Powiedzial ze ja w ciazy i babka mu doradzila stanik bez wkladek (za duzy) ale moze mi urosna :p a majtki jak dla starej baby, bede jechala wymienic bo wole bawelniane a nie takie sliskie majciory :p on biedny chcial dobrze, zawsze sie stara a zawsze cos nie tak kupi :p
Ale mam karte bon do mojego kochanego primarka
Paula55 u was tez jest nie?? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 16:44
Eweloka84, Ania_84, Saramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Co do piersi - to moja siostra ktora jest aktualnie w 8 miesiacu ostatnio wywaliła mi teksta - no choc raz mam wieksze cyce od Twoich
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez zawsze marzyłam o mniejszych - bo jak zajde w ciaze to juz wogole bede wygladac jak dojna krowa a moj kregosłup chyba sie zbuntuje ;P
-
to chyba te nasze wspolne roczniki tak na nas dzialaja ze nawet biegunke mamy w tym samym czasie ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny