Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Daria
Mi banany nie wchodzą, ale zauważyłam że mandarynki bardzo dobrze
Co do tych ranek to właśnie takie pieczenie odczuwałam
Ja smarowałam te ranki taką maścią solcoseryl i pomogło
A piecze Cie na zewnątrz czy wewnątrz tez? -
nick nieaktualnyPaula mysle ze to na zewnatrz tylko piecze, i to jak sikam ale nie zawsze.. Jak wkladam luteine to sie nastresuje jak cholera :p
Ze stanikiem wole poczzekac, jeszcze mi tak nie urosly zebym zmieniac musiala :p ale dobrze wiedziec, ze y wziac przylegajacy..
Asia dziekuje moja sis rozmawiala z ginekologiem moim z pl, mam brac to i to, mimo ze sie nie zaoeca, ale te na grzyba wezme w srodku dnia..
W styczniu bede chciala zmienic na luteine pod jezyk, za bardzo sie boje tych infekcji.. -
Hej dziewczyny w koncu dotarłam do domu. Ale się naprodukowałyście, ale nadrobiłam. I o cyckach bylo. ja nie mam, wiec tez proszę
Byłam na szkoleniu z gastro, objadłam się jak głupia. wczesniej łazilam za prezentami ale kompletnie nic nie kupiłam., Brak weny, nic mi sie nie podoba.
Jak wieczór mija Kochane?Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Hej dziewczyny w koncu dotarłam do domu. Ale się naprodukowałyście, ale nadrobiłam. I o cyckach bylo. ja nie mam, wiec tez proszę
Byłam na szkoleniu z gastro, objadłam się jak głupia. wczesniej łazilam za prezentami ale kompletnie nic nie kupiłam., Brak weny, nic mi sie nie podoba.
Jak wieczór mija Kochane?
Czesc Asiek tez bym zjadla cos dobrego
Ja tez teoche cyckow poprosze choc przez ostatni rok podrosly mi z 1,5 rozmiaru
Wieczor mija na odpoczynku bo styrana jestem megaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:
Asia co dobrego jadlas?
Począwszy od kaczusi, tunczyka, halibuta, filety z kurczaka, steki wołowe, sałatki fit, fioletowe ziemianki, po mnóstwo różnych deserów. To było szkolenie z degustacją, czyli wszystkiego po troszku, ale człowiek zawsze po takich degustacjach wychodzi pełny.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Suuuuper tez bym podegustowala
Laseczki moje ja to na dzis uciekam.... Jestem mega padnieta. Obejrze tylko Gesslerowa i ide do lozeczka. Moze bede miala na tyle sil zeby w koncu pomolestwoac mojego
Na szczescie tylko jutro jeszcze i wczesniej konczymy wiec jutro z wami posiedze
Milej nocki i do jutraEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:Hej dziewczyny
Przez ostatni miesiąc nie udzielałam się, bo miałam urwanie d... w pracy i chciałam przy okazji tego oderwać myśli od zaciążania, oderwanie się nei pomogło, więc wracam tutaj
Mam bardzo dużo do nadrobienia, coś się zmeiniło, mamy jeszcze jakąś zafasolkowaną nową poza Paulą? -
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:oo Guniaczek Kochana a ja już myslałam, że się pogniewałaś czy co znaku życia nie dawałas
Po prostu łudziłam się że jak przestanę myśleć to pyknie, i tak nei myślała, że chyba przestrzeliliśmy owulkę
Teraz szykuje się lżejszy miesiąc:)
Dobranoc dziewczynki:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyHejka wieczorową porą :D
Ja tak wyrwana z kontekstu - podpowiedzcie mi, bo chce zrobić fajny obiadek jak mężu wróci. Mam łopatkę i chciałam ją upiec na warzywkach - marcheweczka, ziemniaczek, pietruszka, por itp.... Jakies konretniejsze pomysły??
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj poszalalam kupilismy ekspres do kawki i oczywiscie zamiast kawy kupilismy czekolade na goraco
Kolacja super obkupilismy nasze zwierzaczki
A dzis jedziemy na nastepne zakupy takie na weekend bo mamy miec gosci a ja dzis musze kupic miecho bo malzyk prosil zebym zrobila taka karkowke jakostatnioRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja dziś znów pospałam, od poniedziałku mam L4 :)w końcu odpoczywam
Zaraz biorę się za sprzątanie, ale najpierw kawka;)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)