Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:;łooo Aniu to jak 7 rozmiarów chcesz oddac to hohoho hahahah
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matko ale mnie zaczely boki brzucha bolec tak od bioder w kierunku pepka - a raczej uczucie jakbym miala ponadciagane miesnie ... fuck ....
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ania tez tak czulam ;p
I bol jajnikow mocniejszy niz przy owu
wez bo zaczynam sobie cos wmawiac ;P
A wogole moje cisnienei mnie powalilo 95/65 puls 94 i jak tu ma nie bolec glowa
Ale u mnei to norma -
nick nieaktualny
-
Jestem moje piekne
Daria ty sie wez nie denerwuj!!! Wszystko bedzie dobrze.... Co do zycia w obcym kraju... Doskonale cie rozumiem!
Ja mam coraz bardziej dosc. Ja juz bym chciala wrocic do pl i zrobila bym to nawet jutro gdyby nie moj T.
On chce tu jeszcze zostac przynajmniej ze 4 lata jak wszystko dobrze pojdzie
Co do primarka...tez mamy moj ulubiony sklep a gdzie ty Kochana wogole mieszkasz???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ania ja nawet nie wiem jakie mam :p
Kiedy masz termin @? Testujesz czy czekasz? -
Hej dziewczyny
Przez ostatni miesiąc nie udzielałam się, bo miałam urwanie d... w pracy i chciałam przy okazji tego oderwać myśli od zaciążania, oderwanie się nei pomogło, więc wracam tutaj
Mam bardzo dużo do nadrobienia, coś się zmeiniło, mamy jeszcze jakąś zafasolkowaną nową poza Paulą?Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Jestem moje piekne
Daria ty sie wez nie denerwuj!!! Wszystko bedzie dobrze.... Co do zycia w obcym kraju... Doskonale cie rozumiem!
Ja mam coraz bardziej dosc. Ja juz bym chciala wrocic do pl i zrobila bym to nawet jutro gdyby nie moj T.
On chce tu jeszcze zostac przynajmniej ze 4 lata jak wszystko dobrze pojdzie
Co do primarka...tez mamy moj ulubiony sklep a gdzie ty Kochana wogole mieszkasz???
To jestesmy w tej samej sytuacji... Tez bym wrocila od razu, ale moj chce koniecznie w domku mieszkac wiec zboeramy i zboeramy, troche to zejdzie napewno...
Jestem w austrii, o tyle dobrze ze raz na miesiac albo 1.5 jestesmy w pl.. Ale to i tak malo
Wlasnie sie dowiedzialam, ze juz wszyscy w firmie wiedza.. Tzn ci z ktorymi pracowalam na restauracji...
Ale nowy szef powiedzial, ze moge przychodzic kiedy chce, ze sama nigdy nie bede wiec mysle ze bedzie spoko pod koniec stycznia planuje wrocic na pare dni :pGuniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ruuuda gratki
Saramago lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Hej dziewczyny
A u mnie dzisiaj trochę lepiej mdłości mnie dziś nie męczą, zjadłam prawie normalny obiad, prawie bo próbowałam zjeść rybkę, ale tylko dziabnęłam, a za to najadłam się ziemniakami i sałatą zielona ze śmietaną, strasznie mi ta sałata smakowała
Co do luteiny dopochwowo, ja tez mam taką lekko na żółto zabarwioną wydzielinę, ale mnie gin powiedziała, że ona po lutce zawsze taka jest i nie oznacza infekcji i żeby się tym wcale nie przejmować
Daria ja też miałam kiedyś takie ranki(wydaje mi się, że takie jak opisujesz) okazało się, że to od golenia tam, gin mi powiedział, że właśnie czasem się tak robi bo wtedy łatwo podrażnić i od tego mi się robiły infekcję, może też tak masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Hej dziewczyny
A u mnie dzisiaj trochę lepiej mdłości mnie dziś nie męczą, zjadłam prawie normalny obiad, prawie bo próbowałam zjeść rybkę, ale tylko dziabnęłam, a za to najadłam się ziemniakami i sałatą zielona ze śmietaną, strasznie mi ta sałata smakowała
Co do luteiny dopochwowo, ja tez mam taką lekko na żółto zabarwioną wydzielinę, ale mnie gin powiedziała, że ona po lutce zawsze taka jest i nie oznacza infekcji i żeby się tym wcale nie przejmować
Daria ja też miałam kiedyś takie ranki(wydaje mi się, że takie jak opisujesz) okazało się, że to od golenia tam, gin mi powiedział, że właśnie czasem się tak robi bo wtedy łatwo podrażnić i od tego mi się robiły infekcję, może też tak masz?
Paula to mnie uspokoilas troche juz sama nie wiem czy mam brac to na grzybka czy nie.. Troche mnie piecze,a le to mysle ze te ranki.. Moze od golenia, a pewnie tez od papieru, bo przyznam ze czasami to pol rolki zmarnowalam i doszukiwalam sie plamien wiem durna jestem...
Ciesze sie Paula, ze juz lepiej sie czujesz dobrze ze cos zjadlas.. Ja jem banany i troche pomaga, albo sobie wmawiam :p -
Ruda27 wrote:Kochana tak mam wejsc w wizyte on-line?? I to wszystko wypisywac?
On-line wizyta wybrac lekarza napisać temat i uzupełniasz co chcesz, nie trzeba wszystkiego. Gdzieś na koncu tylko napisz swoje pytanie czy obawy, prosbe o pomoc...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają