Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Ewelinka glowka do gory jeszcze nic straconego. Jak plamieńia???
Caly czas trzymam kciuki <przytulam mocno> zjedz sobie czkeoladke, moze poprawi ciut nastroj -
Ania_84 wrote:Wiem podsiwadomie czlowiek jednak bardzo to przechodzi ..niby nie chce sie zamartwiac i wogole ale głupie myslatka i tak sie wdziaraja - ale główka do gory jeszcze przeciez nic straconego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWysprzątałam co miałam do sprzątnięcia. Reszta jak męzu wróci :)Normalnie mi się sterylnie w domu zrobiło :D:D
Wymordowana jestem i juz mi się nic nie chce.
Daria nie smutaj inie stresuj się, wiem że cięzko, ale stres bardzo niewskazany. Nie wiem coci podpowiedzieć. Najlepiej chyba faktycznie z jakimś ginem pogadać....
Ewelinko głowa do góry, na pewno będzie dobrze, jak nie teraz to później, ale będzie!! -
nick nieaktualnyPlacków to i ja bym zjadła :D
Ja i z cukrem jem, z keczupem też.\, ze śmietaną nie lubię. Dobre są i same Czsami smaże takie wielkie na całą patelnię i potem wrzucam do środka farsz z mięskiem, warzywkami i sosikiem, składam na pół i polewam sosikiem. Mniam jednym takim zapchać się mozna po ucha -
No baaa pewnie wszystkie plotkary sa kochane a jeszcze dodatkowo wszystkie staraczki i juz zaciazone ( ktore sa podwojnie konchane )Eweloka84, Paula_29, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
aa- na program nie ma co patrzec on moze tylko sobie gdybac- podchodzi do tego stsatystycznie - a statystyki sa rózne jakby był taki madry kiedy dokladnie jest owu - to by nam wygenerowal 6 w totka
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Moje kocie sie tak strasznie steskniło ze nie odchodzi odemnie na krok
własnie siedze sobie po turecku a ta odrazu chlup i w doleczek i spi noo przeciez jej nie zgonieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dobra - juz mnei tu nie nakrecajcie bo juz moj zawrot glowy i mdlosci u stomatologow wybily z rytmu
Nie no co ma byc to bedzie przeciez i tak juz niczgo nie zdzilam jedyne co to strasznie mnie od kilku dni bli glowa - ale to chyba od niskiego cisnienia
A dwa ze moz e wyczuwac ale stan zapalny - bo wydaje mi sie ze jakas jednak infekcja od tej lutki mi sie wdala - choc zawsze myje rrece i wogole ;/
a dzis jak nrmalnie mam bialy badz przezroczysty tak dzis kremowy i taki odcien zółtawego .. ehhh zeby tylko nie powrocila jakas walnieta infekcja - a boje sie cokolwiek brac bo mam niby te tabletki z lactovaginal - ale sama wole nie ryzykowa -
Izaczek wrote:Dziewczyny zapomniałam udostepnic swoich notatek pod moim wykresem i teraz nie pamietam jak to się robiło, w bazie wiedzy też nie mogę znaleźć Podpowiedzcie
Na udostępnionym wykresie pokazuj moje notatki oraz czas współżycia
Izaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny