Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:hahahaha Aniu ja tam trzymam kciukasy mocno !!! i ma być u Ciebie zielone na końcu bo co zas we dwie w styczniu noo nieeee oszaleje <zart>
:*
nawet glowa przestaje bolec- ja tam ciagle sie martwie czy to nie jakas infekcja ;/ bo jak tak to sie chyba pochlastam - ale zobaczymy jeszcze tylko 3 dni bo postanowilam ze w niedziele sprobuje zatestowac sikancem - a jesli tempka bedzie wysoko w poniedzialek to pojde po porstu na bete zeby miec wsio jasneEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:zreszta ma byc zielono i koniec! bedziesz doświadczona i będziesz mi wykres interpretować hahahaha
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Bedzie dobrze zobaczysz ja stwoerdzilam ze jak nic w tym cyklu to tez wezme wykresy - choc jelsi dostane 17 @ to napewno do niego nie pojde do 24 juz powiedzial ze ma urlop ;/ no chyba ze prywatne pojde ;P ale nie wiem czy po porstu nie pojde prywatnie do innego ginka ewentualnie zeby ozbaczyc czy wsio ok zebym swieta miala spokojne
Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
no ja też chyba pójde do jeszcze jednego gienia kiedys była na konsultacjach u niego bo jak juz pisałam moje gienka poprzednia powiedziała ze ma zespół policycstycznych jajników no a ze on sie zajmuje tym i jest mega dobry to poszłam to mi powiedział ze nie bedzie mnie leczył bo nie ma z czego bo u mnie gra i buczy wszystko,
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co....bo jest sprawa, która mnie dręczy....zawsze wszystko w życiu mi się udawało, w czepku urodzona i zawsze myślałam że do czasu, że z dzieciaczkiem będzie kłopot, co meisiąc wpłącam też pieniążki od ładnych paru lat na różne chore dzieciaczki bo w głowie mis iedzi że ja tego będę potrzebowała też, wiem że to durne ale mam takie podskórne przeświadczenie od lat :(i nei umiem się go wyzbyć....przychodzą wam takie myśli czasem...
Ania_84, Paula_29 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ja stwierdzilam po ostatniej wizycie ze zasiegne opinii drugiego gina- moja siostra do niego chodzi ( teraz w styczniu bedzie rodzic) owszem prywatnie - ale ma super sprzet - i jest dr. nauk. med wiec zobacze mzoe sie do niego wybiore i zobaczymy co on nam powie- tyle ze postanowilismy z M ze jesli nici z tego cyklu to on pojdzie prywatnie powtorzy badanie nasienia .. bo ci nam nie dali ;/
-
chyba kazdej takie mysli plączą sie po głowie, jak to mówią najpierw człowiek się stresuje za nim zajdzie a później calą ciąże zeby dzieciątko zdrowe było no a po urodzeniu to wiadomo już do konca zycia
tez nie raz sie zastanawiam czy bedzie ok wszystko, a nie daj Bóg za imprezowałam a podejrzewam ze to moze byc ciąża zaraz rachunek sumienia i w ogle ehh no akie już jestesmy -
Guniaczek wrote:Wiecie co....bo jest sprawa, która mnie dręczy....zawsze wszystko w życiu mi się udawało, w czepku urodzona i zawsze myślałam że do czasu, że z dzieciaczkiem będzie kłopot, co meisiąc wpłącam też pieniążki od ładnych paru lat na różne chore dzieciaczki bo w głowie mis iedzi że ja tego będę potrzebowała też, wiem że to durne ale mam takie podskórne przeświadczenie od lat :(i nei umiem się go wyzbyć....przychodzą wam takie myśli czasem...
Ale trzeba troche wyluzwac - co ma byc to bedzie a dzieciatka napewno beda zdroweEweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja stwierdzilam po ostatniej wizycie ze zasiegne opinii drugiego gina- moja siostra do niego chodzi ( teraz w styczniu bedzie rodzic) owszem prywatnie - ale ma super sprzet - i jest dr. nauk. med wiec zobacze mzoe sie do niego wybiore i zobaczymy co on nam powie- tyle ze postanowilismy z M ze jesli nici z tego cyklu to on pojdzie prywatnie powtorzy badanie nasienia .. bo ci nam nie dali ;/
Ania_84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:u mnie pięknie słonko świeci pomimo, że dziś piątek 13-go
Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Kurcze u mnie też śliczna pogoda a muszę w domu siedzieć bom zakatarzona nadal a tak bym w górki polazła chętnie:)
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Ja się staram zabrać za sprzątanie, ale taaaaaaak mi się nie chce
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Cześć Dziewczyny.
Ewelinko, ściskam i wspieram.
I do potem dziewczynyEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają