Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc laseczk
Ogarnelam sie o jestem. Ale moj Misek zrobil dzis pyszny obiadek. zreszta caly zeszly tydz robil mi obiadki i wszystko w domu ja padalam na pysk po powrocie a poza tym on pracowal na rano wiec o 14 juz konczyl
Paulineczko dziekuje ci kochana za info widże ze tam tez robia usg nerek a moj potrzebuje wiec jutro dzwonie i wypytam co i jak kochana jestes!!!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, dopiero zasiadłam, a właściwie już w łóżeczku. ciężki dzień. to teraz idę nadrobić Waszą inwencje Kto idzie spać, temu życzę spokojności i ciepełka, słodkich snów
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nikogo nie ma, nikt mnie nie wspomina... ech.... n to dobrej nocy. może jutro będzie lepszy dzienLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia lobuziaro nie bylo Ci e caly dzien
Ja juz w lozku spac mykam.. Do jutra kochana :*
Południem wpadłam, ale nikt nawet mnie nie zauważył
Śpij słonki, śpij. Jak mam dzisiaj gorszy dzien też ide spać, buzkiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam po przerwie widzę że dzisiaj pierwsza jestem na kawce najpierw to Wam się muszę wytłumaczyć czemu mnie nie było. Otóż mamy jakiś pechowy tydzień najpierw zepsuł się nam termostat od auta, potem mikrofala przestała grzać potem kran się zablokował i woda nie leciała a na koniec system w kompie mi siadł i po zainstalowaniu nowego czekałam na ponowne zainstalowanie netu bo wywaliłam niechcący instalki i dopiero wieczorem naprawiliśmy wszystko przez telefon z dostawcą netu więc ogólnie mega tydzień. Postaram się nadrobić zaległości trzymajcie się i troche później jak ogarnę chate wlece ponownie
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tez moze cos takiego. 3 lata temu kupilam mu golarke brauna. A teraz chcialabym taka, zeby mial dalej ten zarost :p zeby nie golila na 0 :p
Plus koszulke jego gry, ale to tak dla jaj, do chodzenia po domu :p tylko sie zabieram za to i zabrac nue moge heh -
Ja lubię zarost mojego ale ciągle ma podrażnioną szyję i może golarka pozwoli to zniwelować a z tą koszulka fajny pomysł. Mój ma świra na śmieszne koszulki i praktycznie tylko takie nosi, a jeżeli juz jest w miarę poważna to musi mieć jakiś walnięty napis choćby w innym języku
-
nick nieaktualny