Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój to jest świr na maksa przy nim nie można się nudzić zawsze ma jakieś durnowate pomysły od których ze śmiechu boki zrywam. Ale cóż bez tego życie byłoby nudne. Kiedyś się śmiałam żeby jakiś kabaret założył z kumplem który jest równie walnięty jak on ale w tej swojej komicznej naturze to odpowiedzialny kochany człowiek a że czasami odbija mu szajba ....
-
nick nieaktualny
-
Był kiedyś na castingu gdy Ani mru mru szukało kogoś do ekipy. Ludzi się nazjeżdzało a oni sobie odwołali w oststniej chwili że jednak nikogo nie szukają wkurzony był jak nie wiem co ale to dawno było jak był jeszcze w szkole
-
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka w ogóle nie czuła się że jest w ciąży ani mdłości ani skoków nastroju ani żadnych innym ciążowych dolegliwości u niej oznaką że jest w ciąży był brak @ i rosnący brzuszek a teraz ma synka i mówią że właśnie gdy świetnie się czujesz to na chłopca a gdy żyganko i te sprawy to na dziewczynkę
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Moja koleżanka w ogóle nie czuła się że jest w ciąży ani mdłości ani skoków nastroju ani żadnych innym ciążowych dolegliwości u niej oznaką że jest w ciąży był brak @ i rosnący brzuszek a teraz ma synka i mówią że właśnie gdy świetnie się czujesz to na chłopca a gdy żyganko i te sprawy to na dziewczynkę
No ja wiem ze tak jest, ale jak juz jakies oznaki byly a pozniej przeszly to niekoniecznie znaczy dobrze co? Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze z dzidzia. Ale i tak sie stresuje..mialam miec wizyte 19.12 ale jednak poczekam i 28 ode do mojego gina w polsce. Musze sie uzbroic w cierpliwosc :p -
Mi się wydaje że wszystko ok na początku była burza hormonów bo ciało się przyzwyczajało do nowej sytuacji a teraz już się stabilizuje i masz bezobjawową ciążę Inna koleżanka znowu na początku wymiotowała tylko dwa dni a potem jak ręką odjął zero objawów i też na chłopca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w ciąży jak byłam to też nie wymiotowałam ani nic. Zdarzyło mi się ze 3-4 razy jak się obudziłam z meeeega głodem, nim zdążyłam coś zjeść już wymiotowałam pustym żołądkiem.
Moja ciotka jak była w ciaży z córeczka to też wymiotowała jak kot, ledwo żyła, a w drugiej ciązy z synkiem właśnie tylko lekkie nudności, zero wymiotów
Daria ja tak się martwiłam jak mnie z dnia na dzień jakoś cycki przestały boleć Jak nie krwawisz, nie masz nie wiadomo jakich bóli itp to jest wszystko oki, więc spokojnie nie ma co się niepotrzebnie nakręcać :] Chociaż ja całą ciażę szukałam u sibie, że coś jest nie tak, ile razy panikowałam, ze may się nie rusza.... a on spał sobie pewnie po prostuDorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotka a Twoj wykres tak ladnie wyglada.. To jest pewne ze owulki nie bylo? Koedy u gina bylas? Ja juz zapomnialam przepraszam.,
Olga dziekuje wiem ze masz racje, ale czasami ciezko.. Ja poprżednia ciaze poronilam w 9/10 tyg. Nie mialam krawienia ani nic, jedynie cos mnie brzuch bolal i jakos to czulam ze cos nie tak jest ze pokechalam do lekarza.. Teraz, mysle ze nic sie nie dzieje, ale jednak glupie mysli chyba zawsze beda.. Mimo ze czuje, ze teraz ciaza bedzie super i wszystko sie uda -
byłam 14dc i niby pęcherzyk się zmniejszył z 22mm na chyba 15 czy coś już nie chce mi się patrzeć a nie było ani ciałka ani plynu w zatoce, możliwe że byłam w trakcie owu ale tego już sie nie dowiem
Witaj Olguś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotka ja bylam w 14 dniu i ta mi mowi ze nje ma nic ani pecherzyka itd. Ze mozliwe ze owu juz byla ale
Nie moze potwierdzic.. Zapytalam o plynnw zatoce to ze cos tam jest ale sama chyba nie wiedziala...
I co? Ciaza musialam miec w 13 dniu
Takze wszystko jest mozliwe
Olga co dzisiaj porabiacie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!! właśnie pisałam z kumpela ktora w irlandi siedzi. Była w 7tc i poroniła bo u nich ciąż do 12tc nie podtrzymują i wycofali wszystkie leki podtrzymujące ciażę o luteinie i dupku można pomarzyć- lekarze tam twierdza ze skoro nastepuje poronienie to organizm wie co robi i pierwsza wizyta jest po 12tc!!! Ludzie to jest pojebane!!!! Przepraszam za słownictwo ale nie mogę się pozbierać!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 10:23