X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to jest świr na maksa przy nim nie można się nudzić zawsze ma jakieś durnowate pomysły od których ze śmiechu boki zrywam. Ale cóż bez tego życie byłoby nudne. Kiedyś się śmiałam żeby jakiś kabaret założył z kumplem który jest równie walnięty jak on ale w tej swojej komicznej naturze to odpowiedzialny kochany człowiek a że czasami odbija mu szajba .... ;)

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no to dobrze ze taki jest :) ja uwielbiam kabarety wiec pewnie bym go polubila :p

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był kiedyś na castingu gdy Ani mru mru szukało kogoś do ekipy. Ludzi się nazjeżdzało a oni sobie odwołali w oststniej chwili że jednak nikogo nie szukają wkurzony był jak nie wiem co ale to dawno było jak był jeszcze w szkole :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Ty się kochana czujesz?

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to szkoda, ze tak wyszlo z anu mru mru..:p

A czuje sie dobrze... Az za dobrze :/ co mnie oczywiscie tez martwi... Ale musze pozytywnie myslec, ale czasami ciezko..

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się ciesz że nie masz żadnych dolegliwości ja przez pierwsze trzy miesiące kibla i łókża nie opuszczałam ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka w ogóle nie czuła się że jest w ciąży ani mdłości ani skoków nastroju ani żadnych innym ciążowych dolegliwości u niej oznaką że jest w ciąży był brak @ i rosnący brzuszek a teraz ma synka i mówią że właśnie gdy świetnie się czujesz to na chłopca a gdy żyganko i te sprawy to na dziewczynkę ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Moja koleżanka w ogóle nie czuła się że jest w ciąży ani mdłości ani skoków nastroju ani żadnych innym ciążowych dolegliwości u niej oznaką że jest w ciąży był brak @ i rosnący brzuszek a teraz ma synka i mówią że właśnie gdy świetnie się czujesz to na chłopca a gdy żyganko i te sprawy to na dziewczynkę ;)

No ja wiem ze tak jest, ale jak juz jakies oznaki byly a pozniej przeszly to niekoniecznie znaczy dobrze co? Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze z dzidzia. Ale i tak sie stresuje..mialam miec wizyte 19.12 ale jednak poczekam i 28 ode do mojego gina w polsce. Musze sie uzbroic w cierpliwosc :p

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje że wszystko ok na początku była burza hormonów bo ciało się przyzwyczajało do nowej sytuacji a teraz już się stabilizuje i masz bezobjawową ciążę :D Inna koleżanka znowu na początku wymiotowała tylko dwa dni a potem jak ręką odjął zero objawów i też na chłopca ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana :) uspokoilam sie juz troche :)
    Musi byc tym razem dobrze!
    Kiedy Ty testujesz?

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie testuje bo mam cykl bezowulacyjny według mojego gina ale to dzisiejsze 37,03 troche dało mi do myślenia... :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciąży jak byłam to też nie wymiotowałam ani nic. Zdarzyło mi się ze 3-4 razy jak się obudziłam z meeeega głodem, nim zdążyłam coś zjeść już wymiotowałam pustym żołądkiem.
    Moja ciotka jak była w ciaży z córeczka to też wymiotowała jak kot, ledwo żyła, a w drugiej ciązy z synkiem właśnie tylko lekkie nudności, zero wymiotów :):)

Daria ja tak się martwiłam jak mnie z dnia na dzień jakoś cycki przestały boleć :D Jak nie krwawisz, nie masz nie wiadomo jakich bóli itp to jest wszystko oki, więc spokojnie ;) nie ma co się niepotrzebnie nakręcać :] Chociaż ja całą ciażę szukałam u sibie, że coś jest nie tak, ile razy panikowałam, ze may się nie rusza.... a on spał sobie pewnie po prostu :D

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka a Twoj wykres tak ladnie wyglada.. To jest pewne ze owulki nie bylo? Koedy u gina bylas? Ja juz zapomnialam przepraszam.,

Olga dziekuje :) wiem ze masz racje, ale czasami ciezko.. Ja poprżednia ciaze poronilam w 9/10 tyg. Nie mialam krawienia ani nic, jedynie cos mnie brzuch bolal i jakos to czulam ze cos nie tak jest ze pokechalam do lekarza.. Teraz, mysle ze nic sie nie dzieje, ale jednak glupie mysli chyba zawsze beda.. Mimo ze czuje, ze teraz ciaza bedzie super i wszystko sie uda :)

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam 14dc i niby pęcherzyk się zmniejszył z 22mm na chyba 15 czy coś już nie chce mi się patrzeć :P a nie było ani ciałka ani plynu w zatoce, możliwe że byłam w trakcie owu ale tego już sie nie dowiem ;)

Witaj Olguś :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dzisiaj porypany sen.... i kurde czuję wyrzuty sumienia......

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka ja bylam w 14 dniu i ta mi mowi ze nje ma nic ani pecherzyka itd. Ze mozliwe ze owu juz byla ale
    Nie moze potwierdzic.. Zapytalam o plynnw zatoce to ze cos tam jest ale sama chyba nie wiedziala...

I co? Ciaza :) musialam miec w 13 dniu ;)
    Takze wszystko jest mozliwe :)

Olga co dzisiaj porabiacie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na męża, bo z Krakowa w końcu dzisiaj wraca :) Zrobię jakiś super obiadek, a wieczorek to się zobaczy. Mi się urlop konczy i idę jutroo już do pracy, wiec muszę dzisiaj się wyluzować i nastawić psychicznie na ten kołchoz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga to korzystaj ostatni dzien :)
    A w swieta masz wolne?

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!! właśnie pisałam z kumpela ktora w irlandi siedzi. Była w 7tc i poroniła bo u nich ciąż do 12tc nie podtrzymują i wycofali wszystkie leki podtrzymujące ciażę o luteinie i dupku można pomarzyć- lekarze tam twierdza ze skoro nastepuje poronienie to organizm wie co robi i pierwsza wizyta jest po 12tc!!! Ludzie to jest pojebane!!!! Przepraszam za słownictwo ale nie mogę się pozbierać!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 10:23

2nn3dqk3jjvpzuar.png
‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ