Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyneczki
W koncu trochE odespalam moj w pracy i dhyba jutro tez... sam chcial pracowac bo teraz sie bardzo oplaca ten weekend bo dostanie wiecej kasy za wolne na swieta. Ale tak mi bylo go szkoda jak wstawal o 5 rano....
Ja wlasnie pije kawusie. Planow narazie nie mamy na weekend oprocz zakaupow i sprzatania
Dareczko nie nartw sie.... Ja sie tylko moge domyslac jak sie boisz i wogole ci sie nie dziwie po takich przejsciach!
Czesc Dorocia fajnie ze jestes... oglus dzien dobry kochana. Czekamy na reszte
Ja postanowilam ze nie ide na monitoring bo to chyba bez sensu.... Bedzie juz za pozno 15 dc.
Trudno. I tak to ostatnia proba wiec chyba zostawie wszystko naturze. Wezme sie za siebie jak polecimy nastepnym razem na dluzej. Moze wtedy sie uda.
-
nick nieaktualnyNie pierwszy raz się słyszy, że na Wyspach przepisują aspiryne na wszystko nawet na złamania Takie podejscie....
Wiesz Dorotka, ja mieszkałam trochę w IRL, mój tata tam mieszkał przez ponad 5 lat, więc wiem jak tam jest,. U nich jest baaaaardzo dużo osób z zespołem DOwna i niepełnosprawnych i może dlatego tak podchodzą, że do 12tc jak sie poroni to organizm wie co robi; może się boją kolejnego przyrostu takich osób??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 10:32
-
Pisze z Tel i nie zauwazylam dopiero teraz. Dokladnie jak mozna tak dziecko spisac na straty a moze wystarczylo by dac wlasnie lutke
Ja chyba zle spalam bo mi drentwieja palce U prawej reki tak jakbyn podraznila nerw -
Dorotucha wrote:Witaj Aniu ja się trzęsę jestem w szoku!!!!!
Dorotka Irlandia jak cala W.Brytania ma takie podejscie.... Do 12 tc to twoja ciaza i twoja sprawa. Nie masz karty ciazy ani nic. Dlatego ja tez sie tego troche boje.
Cala ciaze prowadzi nie lekarz a polozna. Lekarza albo wcale nie widzisz albo jak sie juz cos naprawde zlego dzieje.
Jesli pierwsza ciaza to masz 3 usg na cale 9 mies jesli kolejny raz to 2.
I tak zyjesz sama dla siebie i dziecka.
Wogole pierwsza wizyta z polozna to gadka szmatka o pierdolach, mierzenie cisnienia i ew badanie krwi. Tyle.
-
Cześć Kochane, mam chwilę dla siebie. J na antybiotykach leży, zrobiłam mu izolatke w drugim pokoju. Pies mu wtóruje. Wróciłam z zakupów, robie rosolnik, albo kalafiorową na rosołku, jeszcze zobaczę.
Mam doła od paru dni ale na szczescie juz w poniedziałek do pracy. Umowe wszystko mi juz poprzysyłali na meila. Nawet sami od siebie zwrot kosztów za przejazdy,
No i mamy na świeta zjazd - pierwsze swieta z rodzicami Jacka i moimi. Czas sie poznac troche sie stresuje.... ale bedzie ok. Zastanawiam sie tylko, co jak zobacze zieloną kropę. nie chce mówic tak wczesnie.
Jakie plany na dzisiaj Kochane. W ogóle to pamietacie czasem o mnie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
p.s. mam uczulenie na zarost - dostaje wysypkiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyNo Dorotka to jest straszne! Ale wiesz czasami lutka nie pomoze, jak cos z genetyka to juz nic nie pomoze niestety...
Olga fajnie ze masz wigilie i 1 dzien wolny u mnie sie robi caly rok, jakby nie ciaza to bym byla pewnie w pracy...
Hej Paulinko to odpoczywaj sobie, jeszcze pare dni i pl! Ja juz sie tez doczekac ni moge za rowny tydzien bedziemy juz z bliskimi
Asia a Ty co tak dlugo spisz??? Halo pobudka -
nick nieaktualny
-
Nie śpie od 5... mój tak kaszle że pół osiedla budziLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Nie pierwszy raz się słyszy, że na Wyspach przepisują aspiryne na wszystko nawet na złamania Takie podejscie....
Wiesz Dorotka, ja mieszkałam trochę w IRL, mój tata tam mieszkał przez ponad 5 lat, więc wiem jak tam jest,. U nich jest baaaaardzo dużo osób z zespołem DOwna i niepełnosprawnych i może dlatego tak podchodzą, że do 12tc jak sie poroni to organizm wie co robi; może się boją kolejnego przyrostu takich osób?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny