X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Ale to też są ludzie od których my moglibyśmy sie uczyć szerości i miłośći!!! Ja spędzam czas z takimi ludzi i nie wyobrażam sobie jak można by nie pozwolić im się urodzić oni tak pięknie potrafią cieszyć się życiem. Niedługo wejdzie w życie selekcja zarodków i wybieranie sobie płci dziecka koloru oczu czy włosów!!! No gdzie my żyjemy!!!!!

Tu nic się na to nie poradzi. Takie czasy, taki "postęp"..... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a ty nie znasz jeszcze jego rodziców?? Wy po ślubie czy nie, bo nie wiem czy gdzieś mi nie umknęło ;)

• Saramago Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Asia a ty nie znasz jeszcze jego rodziców?? Wy po ślubie czy nie, bo nie wiem czy gdzieś mi nie umknęło ;)

Ja znam, uwielbiam ich. Ale Nasi rodzice się nie znają :) Nie, my nie mamy ślubu i raczej nie chcemy. Ale kto wie...

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa kurde, sory :D bo ja skumałam, że ty masz się z nimi poznać a nie rodzice z rodzicami :D:D:D

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh zobzaczyny co to jutro wyjdzue ale nie czuje nic a nic ani jak na @ ani jak na ciaze cyce mnie nie bola no ale jutro moze cos sie wyjasni

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Saramago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Uuu to oby szybko wyzdrowaial zebys Ty sie kochana nie zarazila :p

To mowisz swiateczne zapoznanie sie bedzie? Napewno bedzie dobrze :) i oby z kropeczka :)

Ma antybiotyki, wiec to bakteryjne. Nie sądzę żebym się zaraziła... ale może jeszcze jakiegoś wirusa przyplatać i wtedy będzie kiepsko, zwłaszcza teraz dla mnie :( No ale nic... zobaczymy. Odseparowałam go :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli mojej Córci też nie powinno byc bo lutke dostałam która mi pomogła wydłużajac fazę lutealną. Nie no nie wyrobie, Albo jeszcze jedno że lutka i dupek żle wpływaja na płód i doprowadzaja do wad płodu. Nich nie żrą tyle świństw to będą zdrowsi a nie takie podejście...

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieeeeeeeek! Lanie bedzie! Gdzies byla jak cie nie bylo? Zostawilas nas :P
    Kurde ten twoj J zamiast brykac kolo ciebie to on sie rozlozyl :) zdrowka dla niego :)

My tez w swieta bedziemy miec zapoznanie ale mojego taty i jego partnerk z rodzicami T. Tatusiowie sie juz znaja ale kobitki i tata jeszcze nie. Za to mama z rodzicami T juz zyje w takiej komitywie ze sie odwiedzaja, imprezuja razem i wogole :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Czyli mojej Córci też nie powinno byc bo lutke dostałam która mi pomogła wydłużajac fazę lutealną. Nie no nie wyrobie, Albo jeszcze jedno że lutka i dupek żle wpływaja na płód i doprowadzaja do wad płodu. Nich nie żrą tyle świństw to będą zdrowsi a nie takie podejście...

A to akurat prawda moja mila... Oni tak nie zdrowo jedza ze az obrzydzenie bieze.
    Same gotowce w olastikach do podgrzania, cola hektolitrami, chleja co wwkend i nie tylko.
    W ciazy baby pija, pala imprezuja....
    Tu na 1 wizycie robia ci badanie alkomatem i badanie na obecnosc dymu tytoniowego bo ile razy sie zdarza ze prYchodza w ciazy a okopcone fajami do lekarza....
    A w ciaze to zachodza na potege w wieku 16-18 lat.

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka napewno lepiej braz lutke niz nie, sa przypadki jak pomaga, np teraz u mnie w to wierze,, ale chyba czasami sa przypadki ze sie nie da nic zrobic.. Czego nie pochwalam, uwazam ze ciaza jest od poczecia a nie od 12 tyg, to juz jest chore!

Dlatego najlepiej we wlasnym kraju byc w ciazy, ja to sie az boje, jak raz tu raz tu, chociaz na szczescie tu przychylniej patrza na ciaze niz w uk...

• Saramago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Asieeeeeeeek! Lanie bedzie! Gdzies byla jak cie nie bylo? Zostawilas nas :P
    Kurde ten twoj J zamiast brykac kolo ciebie to on sie rozlozyl :) zdrowka dla niego :)

My tez w swieta bedziemy miec zapoznanie ale mojego taty i jego partnerk z rodzicami T. Tatusiowie sie juz znaja ale kobitki i tata jeszcze nie. Za to mama z rodzicami T juz zyje w takiej komitywie ze sie odwiedzaja, imprezuja razem i wogole :)

ooo to tak trendy, patchworkowoe :) Byłam caly czas Kochana, nawet sie witalam, ale nikt mnie nawet nie zauważył, buuu ;)
    Mialam i w sumie mam taki sobie nastrój ostatnio, brak weny, nic sie nie chce. Mam pranie do powieszenia, ale mi sie nie chce...

no masakra jakie niechciejstwo

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:

Dorotka w Irl jest dużo takich osób bo wczasie wielkiego kryzysu jak faceci powyjeżdżali do USA zarabiać bo u nich głód itp to tam się spikali siostra z bratem w rodzinie itp, dlatego taki duży odsetek urodzeń osób z Downem jest; oni nawet mają raz w roku zdaje się jakos na wiosnę bardzo mocno obchodzony dzień osób z DOwnem.

Mojego dziecka pewnie też by nie było gdyby nie lutka i dupek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia to się nazywa tumiwisizm :D:D:D

Saramago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia kochana pojdziesz do pracy odzyjesz :) cos nowego, jakies zajecia :)
    I za pare dni swieta wiec magiczny piekny czas :) wszystkie musimy sie cieszyc niezaleznie z sytuacji w jakiej jestesmy, w koncu bedziemy z ludzmi ktorych kochamy :) trzeba wierzyc, swieta i nowy rok musza byc lepsze!

Ja tez mam lenia, ale to codziennie w sumie:p chociaz wczoraj troche zakupki byly wiec sie rozerwalam :p
    Dzidiaj mamy plan sprzatania, zaslonki chce zmienic posciel choinke i ozdoby zalozyc... Mam nadzieje, ze w koncu do tego dojdzie :p

• Saramago Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, a powiedzcie mi co to znaczy" Poziom progesteronu we krwi pokazuje owulacje" u mnie niby to by wypadalo na 19DC. Korzystam z ciekawości jeszcze z takiego kalendarza na t-time. No i że niby jutro zarodek do macicy dotrze a w poniedziałek wypada takie zdanie jak wkleiłam....

oczywiście traktuje ten kalendarz z przymrużeniem oka, ale jednak ciekawi mnie to zdanie. Jaka owulacja???

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może że była owulacja???

• Saramago Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Asia kochana pojdziesz do pracy odzyjesz :) cos nowego, jakies zajecia :)
    I za pare dni swieta wiec magiczny piekny czas :) wszystkie musimy sie cieszyc niezaleznie z sytuacji w jakiej jestesmy, w koncu bedziemy z ludzmi ktorych kochamy :) trzeba wierzyc, swieta i nowy rok musza byc lepsze!

Ja tez mam lenia, ale to codziennie w sumie:p chociaz wczoraj troche zakupki byly wiec sie rozerwalam :p
    Dzidiaj mamy plan sprzatania, zaslonki chce zmienic posciel choinke i ozdoby zalozyc... Mam nadzieje, ze w koncu do tego dojdzie :p

No wiem wiem, słonce.Dlatego tak czekam na ten poniedziałek. I czas już inaczej bedzie płynąć i ja wpadne w jakiś sensowny rytm, a nie do 12 leżenie w lóżku. Tego mi trzeba.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Może że była owulacja???

Była 9dc. a 10 dni później taki tekst: Poziom progesteronu we krwi pokazuje owulacje..... nie kumam :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja już też nie :D :D :D

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Asiek.... Ja cie wczoraj zauwazylam jak cie juz nie bylo.... A jak ja bylam to nikogo nie bylo... :) minelysmy sie :P
    Mi sie tak caly tydz nic nie chcialo i w sumie nic nie robilam :P
    Moj T zobil obiady, myl gary i wszystko zalatwial :)
    Ale teraz musze nadrobic. Sprzatanie, pranie, obiad i wogole... :)

Saramago lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ