Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Ale to też są ludzie od których my moglibyśmy sie uczyć szerości i miłośći!!! Ja spędzam czas z takimi ludzi i nie wyobrażam sobie jak można by nie pozwolić im się urodzić oni tak pięknie potrafią cieszyć się życiem. Niedługo wejdzie w życie selekcja zarodków i wybieranie sobie płci dziecka koloru oczu czy włosów!!! No gdzie my żyjemy!!!!!
Tu nic się na to nie poradzi. Takie czasy, taki "postęp"..... -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Asia a ty nie znasz jeszcze jego rodziców?? Wy po ślubie czy nie, bo nie wiem czy gdzieś mi nie umknęło
Ja znam, uwielbiam ich. Ale Nasi rodzice się nie znają Nie, my nie mamy ślubu i raczej nie chcemy. Ale kto wie...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ehh zobzaczyny co to jutro wyjdzue ale nie czuje nic a nic ani jak na @ ani jak na ciaze cyce mnie nie bola no ale jutro moze cos sie wyjasni
-
Ruda27 wrote:Uuu to oby szybko wyzdrowaial zebys Ty sie kochana nie zarazila :p
To mowisz swiateczne zapoznanie sie bedzie? Napewno bedzie dobrze i oby z kropeczka
Ma antybiotyki, wiec to bakteryjne. Nie sądzę żebym się zaraziła... ale może jeszcze jakiegoś wirusa przyplatać i wtedy będzie kiepsko, zwłaszcza teraz dla mnie No ale nic... zobaczymy. Odseparowałam goLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czyli mojej Córci też nie powinno byc bo lutke dostałam która mi pomogła wydłużajac fazę lutealną. Nie no nie wyrobie, Albo jeszcze jedno że lutka i dupek żle wpływaja na płód i doprowadzaja do wad płodu. Nich nie żrą tyle świństw to będą zdrowsi a nie takie podejście...
-
Asieeeeeeeek! Lanie bedzie! Gdzies byla jak cie nie bylo? Zostawilas nas
Kurde ten twoj J zamiast brykac kolo ciebie to on sie rozlozyl zdrowka dla niego
My tez w swieta bedziemy miec zapoznanie ale mojego taty i jego partnerk z rodzicami T. Tatusiowie sie juz znaja ale kobitki i tata jeszcze nie. Za to mama z rodzicami T juz zyje w takiej komitywie ze sie odwiedzaja, imprezuja razem i wogole
-
Dorotucha wrote:Czyli mojej Córci też nie powinno byc bo lutke dostałam która mi pomogła wydłużajac fazę lutealną. Nie no nie wyrobie, Albo jeszcze jedno że lutka i dupek żle wpływaja na płód i doprowadzaja do wad płodu. Nich nie żrą tyle świństw to będą zdrowsi a nie takie podejście...
A to akurat prawda moja mila... Oni tak nie zdrowo jedza ze az obrzydzenie bieze.
Same gotowce w olastikach do podgrzania, cola hektolitrami, chleja co wwkend i nie tylko.
W ciazy baby pija, pala imprezuja....
Tu na 1 wizycie robia ci badanie alkomatem i badanie na obecnosc dymu tytoniowego bo ile razy sie zdarza ze prYchodza w ciazy a okopcone fajami do lekarza....
A w ciaze to zachodza na potege w wieku 16-18 lat.
-
nick nieaktualnyDorotka napewno lepiej braz lutke niz nie, sa przypadki jak pomaga, np teraz u mnie w to wierze,, ale chyba czasami sa przypadki ze sie nie da nic zrobic.. Czego nie pochwalam, uwazam ze ciaza jest od poczecia a nie od 12 tyg, to juz jest chore!
Dlatego najlepiej we wlasnym kraju byc w ciazy, ja to sie az boje, jak raz tu raz tu, chociaz na szczescie tu przychylniej patrza na ciaze niz w uk... -
Paula55 wrote:Asieeeeeeeek! Lanie bedzie! Gdzies byla jak cie nie bylo? Zostawilas nas
Kurde ten twoj J zamiast brykac kolo ciebie to on sie rozlozyl zdrowka dla niego
My tez w swieta bedziemy miec zapoznanie ale mojego taty i jego partnerk z rodzicami T. Tatusiowie sie juz znaja ale kobitki i tata jeszcze nie. Za to mama z rodzicami T juz zyje w takiej komitywie ze sie odwiedzaja, imprezuja razem i wogole
ooo to tak trendy, patchworkowoe Byłam caly czas Kochana, nawet sie witalam, ale nikt mnie nawet nie zauważył, buuu
Mialam i w sumie mam taki sobie nastrój ostatnio, brak weny, nic sie nie chce. Mam pranie do powieszenia, ale mi sie nie chce...
no masakra jakie niechciejstwoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Czyli mojej Córci też nie powinno byc bo lutke dostałam która mi pomogła wydłużajac fazę lutealną. Nie no nie wyrobie, Albo jeszcze jedno że lutka i dupek żle wpływaja na płód i doprowadzaja do wad płodu. Nich nie żrą tyle świństw to będą zdrowsi a nie takie podejście...
Dorotka w Irl jest dużo takich osób bo wczasie wielkiego kryzysu jak faceci powyjeżdżali do USA zarabiać bo u nich głód itp to tam się spikali siostra z bratem w rodzinie itp, dlatego taki duży odsetek urodzeń osób z Downem jest; oni nawet mają raz w roku zdaje się jakos na wiosnę bardzo mocno obchodzony dzień osób z DOwnem.
Mojego dziecka pewnie też by nie było gdyby nie lutka i dupek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia kochana pojdziesz do pracy odzyjesz cos nowego, jakies zajecia
I za pare dni swieta wiec magiczny piekny czas wszystkie musimy sie cieszyc niezaleznie z sytuacji w jakiej jestesmy, w koncu bedziemy z ludzmi ktorych kochamy trzeba wierzyc, swieta i nowy rok musza byc lepsze!
Ja tez mam lenia, ale to codziennie w sumie:p chociaz wczoraj troche zakupki byly wiec sie rozerwalam :p
Dzidiaj mamy plan sprzatania, zaslonki chce zmienic posciel choinke i ozdoby zalozyc... Mam nadzieje, ze w koncu do tego dojdzie :p -
Dziewczynki, a powiedzcie mi co to znaczy" Poziom progesteronu we krwi pokazuje owulacje" u mnie niby to by wypadalo na 19DC. Korzystam z ciekawości jeszcze z takiego kalendarza na t-time. No i że niby jutro zarodek do macicy dotrze a w poniedziałek wypada takie zdanie jak wkleiłam....
oczywiście traktuje ten kalendarz z przymrużeniem oka, ale jednak ciekawi mnie to zdanie. Jaka owulacja???LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia kochana pojdziesz do pracy odzyjesz cos nowego, jakies zajecia
I za pare dni swieta wiec magiczny piekny czas wszystkie musimy sie cieszyc niezaleznie z sytuacji w jakiej jestesmy, w koncu bedziemy z ludzmi ktorych kochamy trzeba wierzyc, swieta i nowy rok musza byc lepsze!
Ja tez mam lenia, ale to codziennie w sumie:p chociaz wczoraj troche zakupki byly wiec sie rozerwalam :p
Dzidiaj mamy plan sprzatania, zaslonki chce zmienic posciel choinke i ozdoby zalozyc... Mam nadzieje, ze w koncu do tego dojdzie :p
No wiem wiem, słonce.Dlatego tak czekam na ten poniedziałek. I czas już inaczej bedzie płynąć i ja wpadne w jakiś sensowny rytm, a nie do 12 leżenie w lóżku. Tego mi trzeba.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Może że była owulacja???
Była 9dc. a 10 dni później taki tekst: Poziom progesteronu we krwi pokazuje owulacje..... nie kumamLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ojj Asiek.... Ja cie wczoraj zauwazylam jak cie juz nie bylo.... A jak ja bylam to nikogo nie bylo... minelysmy sie
Mi sie tak caly tydz nic nie chcialo i w sumie nic nie robilam
Moj T zobil obiady, myl gary i wszystko zalatwial
Ale teraz musze nadrobic. Sprzatanie, pranie, obiad i wogole...Saramago lubi tę wiadomość