Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz wrocilam.. Wiec tak, lekarki nie bylo wiec zadzwonilam i umowilam sie na jutro na 12.20 powiedziala ze to co mi dala moge brac w ciazy, ale ja powiedzialam ze tam pisze w 1 trymestrze nie poleca sie i sie bardzo boje i nie chce.. Pytalam czy jest cos do ustnie, albo krem powiedziala ze na to nie ma.. Niezbyt zadowolona byla.. Ale trudno. Az sie boje co mi zas jutro da
Nie wiem co biora dziewczyny majac luteine dopochwowa i infekcje. Jakies to durne jest -
Hej
Ja przy lutce nieraz tez mam podraznienia i infekcji- dlatego ze powodouje wydzielanie duzej ilosci sluzu
u mnie wysarcza ta masc co pisalam i zel do higieny intymej
a ja czujesie dziwnie - teraz mierzylam tempke bylo 37,05 wiec nie wiem o co kaman ;/ a calyczas leze - bo noc mialam taak ze budzilam sie co 2h ;/
na dodatek brzuch tak mnie bolal jak zoladek - chyba majonez dal mi popalic ;/
ogolnie nie czuje sie jak na @ - nie wiem juz zgupialam jak nie przyjdzie do jutra a tempka pojdzie w gore to pojde na ta bete ;/ co by miec czyste sumienie ze odstawiam luteine ;/ -
Hej dziewczyny
Daria u mnie tez okazało się, że jest jakaś infekcja tylko, że bakteryjna
Ja nic nie czuje, nic mnie nie swędzi ani nie piecze, tylko w cytologi wyszły liczne leukocyty. Jutro idę do gina, więc zobaczę co mi zapisze
Słyszałam, że pimafucin można na grzybicę, a nystatynę na bakterie, nie wiem tylko jak to się ma do luteiny -
nick nieaktualnyAnia no poczekaj zrob jak cos bete, nie odstawiaj luteiny..
Dzieki Paula. Wlasnie wkurza mnie to tyle lekow, ale co z ta luteina? Przeciez wiele kobiet ja stosuje, powinni byc cos co mozna laczyc boje sie co jutro powie moja gin... U Ciebie to nic powaznego, ja to raczej grzybka mam chociaz to byly podejrzenia i jakis wymaz mi zrobila, moze sie jutro okazeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja siedze w straznicy i lookam ktora sie tu udziela
Dorotucha, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Jakoś nic mi się nie chce. Szukam jakiś nowych przepisów na święta na rybkę i mięsko żeby znów tego samego nie robić co zwykle macie jakieś fajne sprawdzone nie codzienne przepisy? Pewnie Asia nasz Master Chef coś ma muszę luknać u niej na fejsa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 14:50
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Ja chyba dzis nic nie zjem - tak mnie brzuch boli.. tyle ze bardziej jak zoladek bo tak wyzej pomiedzy zebrami - chyba ta salatka mi siedzi na zoladku - choc niedobrze mi nie jest tylko tak zazyna od czasu do czasu ..
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
napilam sie cieplej herbaty z sokiem malinowym i mi przeszlo - to nie atki bol jak przy zatruciu po prostu za pozno zjadlam ta salatke ;/ i czuje sie jak słon w nocy bylo najgorzej obudzilam sie o 1 w nocy i co sie przekreciłam z jednego boku na drugi to tak mnie bolala od watroby do trzustki i na odwrot ...masakra .. a teraz jeszcze takie zazynanie w zoładku ;/
-
Cześć Daria Ja gotuje od ślubu czyli jakieś 5 lat bo wcześniej nie paliłam się do garów. To była masakra bo musiałam do tego dojść sama ale metodą prób i błędów zaczęło się udawać i mąż chwali a jest cholernie wybredny no i skrytykować też potrafi . Dla mnie zbawieniem była waga kuchenna bo miałam problemy z odmierzaniem a tak tyle i tyle gramów i wszystko super o ile przepis dobry i sprawdzony. Dlatego nie przejmuj się bo początki w kuchni są różne a ja wiem że jesteś w stanie wszystko ugotować gdy opierasz się na dobrym przepisie Ja ciągle robię coś nowego bo mi się po prostu szybko nudzi jedzenie
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:napilam sie cieplej herbaty z sokiem malinowym i mi przeszlo - to nie atki bol jak przy zatruciu po prostu za pozno zjadlam ta salatke ;/ i czuje sie jak słon w nocy bylo najgorzej obudzilam sie o 1 w nocy i co sie przekreciłam z jednego boku na drugi to tak mnie bolala od watroby do trzustki i na odwrot ...masakra .. a teraz jeszcze takie zazynanie w zoładku ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość