Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moj lubi eksperymenty tylko jak nie wygladaja jak ...hmmm kupka niemowlaka - bo tak mi raz zupa krem z warzyw wyszla
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj jak mi raz powiedzial ze nie takie dobre jak mamy - to na jego oczach dalam psu hehehe
hehe a jaki pozniej byl milyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 16:22
Dorotucha, Ruda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Jak nie chce to niech nie je albo sam ugotuje Eksperymenty są fajne Anka ja jak pierwszy raz robiłam zupe pomidorową to chciałam ją zasypać makaronem takimi gwiazdkami i nie pomyślałam że to może napęcznieć i wsypałam całe opakowanie no i tak powstała moja zupa klej bo cały makaron sie rozbabrał i wyglądało jak....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny a ja mam chwile zwatpienia... nie wiem czy dzis wieczorem jeszcze brac lutke czy nie .. tempka w sumie spadla wiec chyba nie ma co blokowac @ ....a z drugiej strony nie czuje malpy .. fuck nie trawie takiej niepewnosci ;/
-
Dorotucha wrote:Aniu jeszcze weź zobaczysz jak tempka jutro rano będzie wyglądała. Spadek jest spory ale może jeszcze odbije zawsze trzeba mieć nadzieję. Jak nie odbije to jutro nie bierz.
-
nick nieaktualny
-
Czesc moje piekne
Jestem po pracy dzis bylo spoko bo sie tak nie narobilysmy. Zostalo tylko 3 dni w sumie bo w pt koncze o 11 (ide tylko na 3 godz) bo po poludniu mamy samolot do Pl
W pracy juz swiateczna atmosfera... Skladki na prezent dla szefostwa... Rozdawanie kartek wspolpracownikom....
Myslalam ze wystarczy mi 24-pak kartek a okazalo sie ze chyba braknie i trzeba dokupic jutro
Aniu jeszcze sie nic nie martw bo moze byc roznie, choc wiem ze moze byc ciezko.... Ja w kazdym badz razie dalej trzymam kciuki
Daria dawaj jutro znac co i jak u ginka...