Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotka masz racje. Ja mysle pozytywnie czuje ze bedzie dobrze
Potege podswiadomosci mam, zaczelam czystac poraz kolejny ale odpuscilam :p moze kiedys znowu zaczne :p
Asia super, ciesze sie ze w pracy ok. Dojazdy to rzeczywiscie masakra.. Nie planujesz zrobic prawka? Masz motywacje
Wspolczucia wspolpracownikow :pDorotucha, Saramago lubią tę wiadomość
-
Spoko troche spanikowalam - ale pogadalam z mezem i podjechal ze mna po dwa testy o czulosci 10 kazal mi siusnac i nawet cienia nie bylo , jutro jeszcze siusne i jesli nie bedzie nawet cienia to spokojnie odstawie i tak zawsze mi lekarz mowil ze jesli po odtsawieniu w ciagu 5 dni nieprzyjdzie @ to wtedy zrobic test wiec nie ma co panikowc- maz mnie trohe wyciszyl
i kupil nam mega poduszie takie co sie do ulzenia glowy dostosowuja
Jakies antystresowe -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia super, ciesze sie ze w pracy ok. Dojazdy to rzeczywiscie masakra.. Nie planujesz zrobic prawka? Masz motywacje
Wspolczucia wspolpracownikow :p
Kochana ja prawko mam od prawie 15 lat ale obecnie nie mam samochodu, już chyba o tym kiedys pisałyśmy
Zawsze miałam służbowe, wiec nigdy nie musiałam kupować. Poza tym najlepsze auto na świecie to służbowe.
Śpij słodko, ja też zaraz uciekamLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Kochana co do tej kaczki to ja bym przepis prosiła bo mam jedną w zamrażalniku i nie wiem co z nią zrobić - dostałam od ciotki taką z własnego chowu
Ale przepisów od groma. Coś konkretnego Cie interesuje czy mam cos zapropnować?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Aaaa kochana widzis dupa jestem wylecialo mi z glowy :p
Moze tu tez jest szansa na sluzbowe?
Uciekam spac dziubki do jutra buziole
Nie, tu za mała firma. :)I nie ma takiehj potrzeby bo praca stacjonarna. Buziaki. I pisz jutro co u lekarza,LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Asiu to oficjalnie gratuluje nowej pracy
Ale towarzystwo faktycznie nie za "wesole"
Ja wypisalam wlasnie 24 kartki i kazdemu odreczne zyczenia jutro lub pojutrze rozdam w pracy...
Obiad na jutro zrobiony.
Ide cos zjesc bo glodna jestem i pozniej moj przychodzi a potem do spania....
Wiec milej nocki zyczeSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny alez miałam czytania z rana:)
Dawajcie dziś znać co i jak u was, bo ciekawa jestem jak u lekarza i jak na becie:)
Saramago, dojazdy takei są strasznie męczące, 2 lata tak pracowałam i miałam dość, tutaj mam 2 km do pracy:)i od 8 do 17,18,19 jak wyjdzie.
Mam do was pytanko kochane, bo nei wiem cyz w tym meisiący się jeszcze mogę starać. Mam umowę do 1 marca, więc licząc od pierwszego dnia mojego tego cyklu 1 marca będzie 12 tyg bez 2 dni, a podobno trzeba być w ciąży starszej niż 12 tyg żeby pracodawca musiał mi przedłużyć umowę, jak to wygląda u ginekologa, czy on jest w stanie sprawdzić czy ciąża ma 12 czy 13 tyg?czy jakbym powiedziała u gina że okres zaczął mi się tydzień wcześniej czyli 2-ego grudnia to będę 1 marca w 13 tyg?
Miłego dzionkaSaramago lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyDzien dobry
Gunia ja sie ne znam na prawie pracy w pl.. Ale jak bedzies miala 12t2d lekarze wpisuja juz 13
Ewelinka dlugo juz @.. Jak sie czujesz?
Ciekawe co u Ani tempka wztosla, mam nadziej ze na bete poszla
Ja w nocy sie obudzilam, infekcja dala sie ze wznaku myslakam ze drapaniem dziure se zrobie :p poszlam sie umyc, tantum rosa uzylam i narazie lepiej... Boje sie lekarza dzisiaj.. Nieprzyjemna wizyta bedzie... -
Hej Daria!! nie bój się bedzie dobrze, a co do infeckji to wspoółczuje tez kiedys miałam 9 miesiecy sie leczyłam i myslałam ze sie zaczochram ...
zawsze miałam 6-7 dni @ ale po laparoskopi skróciło mi się do 4-5 a tu zonk w tym miesiącu juz 6 dzien nie wiem o co chodzi <beczy> głupia @ -
Właściwie to nei chodzi nawet o prawo pracy a o to czy lekarz jest w stanie określić dokładnie czy to 12 czy 13 tydzień, czy opiera się na "zeznaniach" pacjentki;)
Ewelinka, przejdzie @ przejdzie:)
Anią to ja się az zgrzałam;)tak mi ciśnienei skoczyło
Ruda trzymam kciuki, może nie będzie tak źle:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:25
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)