Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzis ja wypuscili ze szpitala rano - a kolo 10 dostala biegunki i boli ... no i znowu do szpitala...rozwarcie 7 cm ...ehhh a ja musze siedziec w pracy jajko zniose ...
-
Ania będzie tak:D dziś siostra urodzi zdrową dzidzię a ty sie dowiesz ze jesteś w ciąży
musi tak być
Siedze jak na szpilkach normalnieEweloka84, Ruda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
wczoraj odpisal mi moj gin powiedzial zeby na noc juz nie brac lutki i czekac jesli dzis podskoczy to spokojnie albo dzis albo w srode zrobic bete - on jest jutro i piatek jeszcze
powiedzial ze jesli tempka bez lutki podskoczy to jest spora szansa- albo bedzie skok a pozniej spadek i @
-
Okazuje sie ze on ta lutke daje mi nie na podtrzymanie tylko zeby pomoc w zagniezdzeniu dlatego kaze mi odstawic mowi ze spokojnie do 5 dni nic sie nie stanie ..
bo ja progesteron mam w normie ..jak robil mi wczesniejsze badania
-
nick nieaktualny
-
noo faktycznie ci nie popuszcza ;/
a ja juz swiruje co rusz jlatam do kibla bo brzuch mnie bolijak na @ tylko tak falowo, i krzyz..
ale jeszcze tylko 2-3 hi bedzie wiadomo czy dzis jestem tylko ciocica czy tez mamuska
-
ojjj zeby była mamuska
i ciociuszka
kurde zaczynam sobie wkrecac jakies schizy przez ta durna @ od laparoskopii 4 dni a tu w tym miesiacu zonk buuu 6 i konca nie widac.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:48
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Guniaczek a ja bym chyba trochę oszukała lekarza,
tak jak dziewczyny mówią, że jak jest 12t2d to wszyscy mówią że to już 13 , ale ja z kolei czytałam, że ginekolodzy nie uznają skończonego tygodnia tylko rozpoczęty i u mnie jak jestem 8t i 3 dzień gin mówi, że jestem w 8, w karcie ciąży też mam tak zapisane
Oczywiście masz dwie wersje data porodu wg ostatniej miesiączki i wg USG, tyle że wg USG to się zmienia. Ja na pierwszej wizycie miałam dzidzie 3 dni większą, na drugiej dzień mniejszą, więc to różnie bywa. A jak masz fajnego lekarza to powiedz prawdę a niech ci wpisze parę dni wcześniej termin
Ania na pewno będzie dobrze, miesiąc wcześniej to i tak duża dzidzia i będzie dobrze, trzymam kciuki i za siostrę i za Twoją betęAnia_84, Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
ehh wiem ze juz duza dzidzia - ale i tak stresik jest.. a co do mnie to jkaos chyba nie wierze - mozecie - bo przeciez test o czulosci 10 by wyszedl dzis choc cien - a tu nic... no ale przynajmneij bede spokojniejsza
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ojjj zeby była mamuska
i ciociuszka
kurde zaczynam sobie wkrecac jakies schizy przez ta durna @ od laparoskopii 4 dni a tu w tym miesiacu zonk buuu 6 i konca nie widac..... -
ojjj Aniu moja wyobraźnia nie zna granic hahahaha ze zas mi sie cos narobiło i dlatego tak długo mam @ ale z drugiej strony może organizm dopiero doszedł do sieie ? ale czy to mozliwe ze dopiero po roku? w sumie kiedys miałam 6-7 dni @ , póxniej po zabiegu mi sie skrociła a teraz to nie wiem juz sama, ot taki człowiek durny...a ze ja panikara to juz dziwne mysli...
w sumie w czerwcu albo lipcu jakos miałam torbiel i w ogole okresu było brak ajj.. juz nie wiem , ładnie sie wchłoneła i gienek mowil ze ok wszystko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:03
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehhh calkiem rozumiem - bo ja tez jestem panikara moze jestes troche przeziebiona i jakies czynniki wplywajja ze sie przedluza ??
Ale napewno jest wszystko dobrzeniech juz sie wynosi co bys mogla zażywac juz przyjemnosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:03
Eweloka84 lubi tę wiadomość