Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Guniaczek a ja bym chyba trochę oszukała lekarza,
tak jak dziewczyny mówią, że jak jest 12t2d to wszyscy mówią że to już 13 , ale ja z kolei czytałam, że ginekolodzy nie uznają skończonego tygodnia tylko rozpoczęty i u mnie jak jestem 8t i 3 dzień gin mówi, że jestem w 8, w karcie ciąży też mam tak zapisane
Oczywiście masz dwie wersje data porodu wg ostatniej miesiączki i wg USG, tyle że wg USG to się zmienia. Ja na pierwszej wizycie miałam dzidzie 3 dni większą, na drugiej dzień mniejszą, więc to różnie bywa. A jak masz fajnego lekarza to powiedz prawdę a niech ci wpisze parę dni wcześniej termin
Ania na pewno będzie dobrze, miesiąc wcześniej to i tak duża dzidzia i będzie dobrze, trzymam kciuki i za siostrę i za Twoją betę
Jutro na 8.15 ide do gina, do przychodni w której nigdy nei byłam jeszcze, powiem kobiecie wprost, że okres miałam 5-ego, że owulacji jeszcze nie ma, ze cykle między 22 a 28 dni i czy moge się starać czy nie, myślę,że sprawa będzie jasna
Z drugiej strony myślę też że w PL znajdzie się jakis lekarz który na wizycie prywatnej wpisałby 13 tydzień, kurcze nie chcę tracić tego cyklu....starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGuniaczek zaWyczaj wpisuja jako 13 tydz.. Pierwszy raz slysze tak jak Paula miala.. Mi 3 lekarzy wpisywalo rozpoczety tydzien czyli teraz mialam 5t4d i wpisala mi 6 tydzien. Mysle ze to normalne.. Ale zapytasz i sie dowiesz
Guniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
O czyli może to też zależy od lekarza
Ewelinka ten cykl jest nasz
Ruda, będzie ok:)spokojnie :)Da leki i ulzy twoim katuszom:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
i ja i ja, cichaczem tu lookam ciagle jak mi nikt za plecami nei łazi
Ania_84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja już po pracy mamy sporo osób na szkoleniach - przyjechali do nas się szkolić, więc nas jest za dużo
W sumie dobrze, bo mnie podkurwiła personalna, się równo ściełyśmy dzisiaj. Chciałam sobie przełożyć ten dzień co wam pisałam. No a tu się okazuje, że restauracja zamknięta, ale - ci co powypisywali urlopy są tylko na grafiku (tak jakby było otwarte) a pozostali nie są wpisani na grafik.... wycwanili się, my tracimy dzień luzu - niby nam zapłacą ale fizycznie nie mamy tego wolnego jako urlop bo i tak nikt nie pracuje tego dnia.... Chciałam z nią na spokojnie pogadać, ta zaczęła do mnie z gębą skakać a ja już też spokojna nie byłam, wyszłam trzaskając niechacy drzwiami...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny