Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie nie wkurzenie, przykro mi się zrobiło. Bo nie lubię czegoś takiego. każda tutaj na forum ma swój własny nick, swojego włąsnego avatara i swoją własną sygnaturę. To nas wyróżnia i odróznia, a nie że ktoś na bezczela kopiuje. Mogła chociaż zapytać.... Nie widziałam, żeby któraś coś od któreś tak zżynała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe Olga Ty to masz leb, inne tylko zgapiaja
Wam wszystkim musi sie w styczniu udac, nowy rok nowe nadzieje i szanse
Moj maz jest kochany, wrocil z pracy zrobil mi soczek pomaranczowy, obiad ugotowal a teraz pojechal nawet do sklepu, mimo ze po pracy zmeczońy. I kazal mi obiecac ze mam nie myc, on pomyje jak wroci tak sie mna kochanie opiekuje
Czasami poznaje go na nowo gryzie duzo w srodku, ale mowi ze sie tez marwi zwlaszcza jak ja sie matywie, np teraz tymi lekami...Czarnula87, Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO własnie Daria bo miałam ci napisać wczesniej a mi z głowy wypadło, podobno lutka dowciapna i podjęzykowa to jest ta sama. Mi ostatnio farmaceutka w aptece się pytała jaką chce bo gin na recepcie nie oznaczył i dała mi podjęzykową, a ja ją stosuję normalnie czasami jako dowciapną. kiedyś też moja gin-endo mi przepisywała podjęzykową do stosowiania dowcipanie, więc może i na odwrót mozna To przeciez tylko róznica, czy idzie przez żółądek czy nie
-
Czarnula87 wrote:Nie nie wkurzenie, przykro mi się zrobiło. Bo nie lubię czegoś takiego. każda tutaj na forum ma swój własny nick, swojego włąsnego avatara i swoją własną sygnaturę. To nas wyróżnia i odróznia, a nie że ktoś na bezczela kopiuje. Mogła chociaż zapytać.... Nie widziałam, żeby któraś coś od któreś tak zżynała
gdzies ten tekst na jakis formum widzialam. Dlaczego mi normalnie nienapiszesz ze sobie tego nie zyczysz... -
Farsz pieczarkowy który robie od kiedy pamiętam
500g pieczarek pokrojonych w cienkie plastry, cebulka pokrojona w kostkę sól, pieprz, majeranek, olej do smażenia. Wszystko podsmażyć i gotowe. Można to też nałożyć na gotowe przekrojone bułki posypać serem i do piekarnika (200 stopni) aż ser się rozpuści.
A komentarz po tymi bułkami na pewno umieszczę nie koniecznie pozytywny -
nick nieaktualnyAaaa Daria jednak tej dowciapnej nie można pod językowo. Podjęzykową za to dowciapnie mozna. Dopochwowa jest droższa bo jest u nas nierefundowana podobno, podjęzykowa jest tańsza i refundowana więc lekarze ją przepisują i pozwalają brać dowciapnie. O takie info zdobyłam
-
nick nieaktualny
-
Noo napalone w piecu- niech ta malpa juz przychodzi bo jak ja bede piekla na swieta z krwawa merry
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość