Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlga dziekuje kochana ze pomyslalas o mnie wlasnie tez cos kiedys slyszalam, ale chyba dowcipnej do ust nie mozna
Mam nadzieje ze moj gin odbierze i powie mi o ile wzwiekszyc dupka jak odstawie luteine.. Ehhh jakie to pogmatwane..
Aniu ciesze sie ze sie tak trzymasz
-
nick nieaktualnyDo mnie franca ma zajrzeć z opłatkiem ..... też se termin wybrała na 24 grudnia... franca no
Daria ale lutka i dupek to progesteron, chyba nawet podobny skład ilościowo mają, więc może nie trzeba będzie zwiększać dupka jak lutkę odstawisz wazne żebyś dostarczała progesteron organizmowi tak mi się wydajeRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria - wieksozsci pozniej juz przepiuja tylko dupka moja szwagierka brala do 12 tyg tylko dupka na poczatku lutke tez mala ale pozniej juz zeszli z niej tylko do dupka
sama sie dziwie ze ta sie trzymam .. moze to ze maluch sie urodzil jakos mi dodal sil
wiecie ja to sie ciesze ze zrobilam - bo zapewne pozniej bym sobie wkrecala ze moze nie potrzebnie odstawilam lutke albo jakbym nie dostalwla a @ ze moze ciaza pozamaciczna - bo ja taka panikara jestem
A teraz to mam czarno na bialym ze trzeb tylko czekac wczoraj wieczorem nie bralam lutki juz wiec podejrzewam ze w czwartek najpozniej przyjdzie i do wigilii bedzie po ptokach
-
co do placków - to nigdy ale to nigdy mi nie wychodza jak mam @ ..o po portu szok ... zawsze albo zapomne proszku do pieczenia dodac albo wychodzi zakalec ..albo cukier z sola pomyle ..nieeee..
-
nick nieaktualnyAmi się Aniu wydaje, że jesteś bardziej dojrzała w tych straniach niż np. na samym początku :)Nie ma co płakac trzeba działać
Ja wam powiem, że mimo iż byłam pewna i miałam czuja od początku ze ten cykl stracony, to zrobiło mi się przykro jak się okazało, że bezowulacyjny. Ale teraz? Kurdę jak się to juz nigdzie mi w głowie nie kołacze myśl - ciąza, dziecko itp. tylko jest sama czysta przyjemnośc jak wczesniej :] -
nick nieaktualnyJa to ogólnie jestem ciekawa mojej czwartkowej wizyty u gina. Będę miała wyniki krwi co robiłam, mama nadzieję, że obejdze się bez hematologa.Pokaże mu wykresiki, niech poduma i coś powie I zobaczę co mi zaproponuje dalej. powiem, że najpóźniej w sierpniu musze być w ciązy :D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Do mnie franca ma zajrzeć z opłatkiem ..... też se termin wybrała na 24 grudnia... franca no
Daria ale lutka i dupek to progesteron, chyba nawet podobny skład ilościowo mają, więc może nie trzeba będzie zwiększać dupka jak lutkę odstawisz wazne żebyś dostarczała progesteron organizmowi tak mi się wydaje
Kochana ja wlasnie nie wiem, bo skoro teraz bralam i luteine i duphaston a luteine odstawie to bede miala malo tego progesteronu prawda? A dupek i lutka inne skaldem sa, luetina 50 a duphaston 10 mg ale mocniejszy.. I idzie zglupiec.. O 17 znowu sprobuje do niego zadzwoc, mnie to juz lekarze chyba na wstepje zńienawidza :p -
całkiem mozliwe
jedyne co mnie troche stresuje to to ze wiem ze jk pojde po nowym roku do gina to bedzie chcial znowu inseminacje- a my jej poki co nie chcemy - tak naparwde takich prawdziwych staracn to bylo 3 cykle - bo pierwsze dwa to byly takie prbne" zreszta co to za starania jak maz mial infekcje .. plemniki dopieor po 3 miechch sie regeneruja- wiec tak naparwde te zdrowe pewnie dopeiro po nowym roku beda
A dwa ze jak ten cykl troche odpuscilismy dopieor po tym jak zobaczylamkiedy owulka byla to zaczelam sie stresowac- a tak to wszystko na spontanie - i bylo nam z tym dobrzeCzarnula87 lubi tę wiadomość