Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki
Paula:)słodziak twój:)aż mi się łezka w oku zakręciła:)
Kurka dziś znów przewalałam się z boku na bok i ciągle myślałam o robocie, mój kochany:/ szef ma okropną przypadłość...zwleka z realizacją tematów, a jak przychodzi czas na dany temat zwala go na mnie, daje mi na realizację 2 dni (a u neigo temat leżał 2 miesiące) po czym po dwóch dniach ja dostaję zrypę że temat nei zamknięty , stawiać mocno się nie mogę bo chcę żeby mi umowę przedłużył, ale co po nocach nie śpię to moje....
Dziś nei spałam przez pierdołę ....wczoraj o 17 przylazł do mnie i kazał mi na dziś na 13 zorganizować wigilię na 30 osób "wiesz Aga jakiś catering na wypasie, ładna zastawa, łosoś, krewetki, wiesz ma być na bogato" kuźwa co się nadzwoniłam, chyba wszystkei cateringi w mieście obdzwoniłam i znalazłam jeden, który ma czas wolny, udało się, ale mam stresa bo nie wiem jakie żarcie robią, czy to bedzie jakoś w ogóle wyglądać smakować itp., nienawidzę takich akcji na już.
Oczywiście on o planie wigilii wiedział od tygodnia, ale po cóż miał mi już wtedy mówić...
Uh faceci są po prostu do odstrzału, niby fiu fiu inżynier, zdecydowany, mądry....ahahahaha śmiechu warte , same lebiegi....
Niech już święta będą i 2 tyg urlopu :)bo budzenie się na wk..wie mnie już męczy
I jeszcze chyba mi się coś poantybiotykowo przypałętało, bo zaczynam czuć lekki dyskomfort tam na dole......dziś znów lece do gina, ale coś cuzję że cykl jednak przepadnie....
Yh a łykałam te osłonki jakieś, iladian direct dowcipnie też ale coś jest nei teges, czemu nei wczoraaaaaj jak byłam u lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 07:16
Paula_29 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Dzien doberek
Paula maluch super
A ja zaczynamm odczuwac dolegliwosci @ ble u mnie zawsze najgorszy jest 2 i 3 dzien ;/
Ale dobrze niech najpozniej w niedziele sie konczh:)Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie witam i tez do pracy uciekam... Ostatni caly dzien! Ufff bo juz jestem naprawde zmeczona
A jutro fruuuuuu do Polseczki mojej kochanej
O temp mi nie mowcie bo sie zalamuje z dnia na dzien jak nic to wyglada na cykl bez owu... Nawet testy mi wychodza bez cienia kreski. A te pierwsze po @ jak robilam bylo widac druga kreche ale zaczely blednac a wczoraj juz nawet cienia nie bylo. Nie wiem co jest grane
U nas tak wieje ze juz sram oo gadiach na lot samolotem.... Wogole bede miec dzis chyba stresujacy dzien...
Do wieczorka moje kobitkiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
hej laseczki wczoraj znikłam bo była afera przez sms z"przyjaciólka" napisałam jej ze widzi czubek włąsnego nosa itd co myslałam to i tak wyszło ze moja wina hahaha ale to olałam bo sie juz tak wkurzyłam ze mi sie płakac chciało ale moj miskiem postawił mnie do pionu ;] finał tego był taki, że ona chce się spotka i wyjasnic wszystko a nie przez sms wiec nie wiem moze sie z nia spotkam albo wyjasnimy i zaczniemy jakos zyc albo nie... ale jej wygarne, że od kiedy sie dowiedziała o staraniach i moich porazkach to juz nie byłam atrakcyja kolezanka dla niej a co!
a tak ogolnie to co tam u Was? tez ma GG w pracy wiec jak cos to nie ma problemu bo OVU to wiadomo po cichu w pracy haha
humor mi sie poprawił jak sie wczoraj wygadałam buziolki moje Kochaniutkie -
Witam Was Dziewuszki co tam u Was widze że większość do pracy zmyka a jak tak wariatka szukam @ bo miałam dzwonić do gina jak dostanę a tu dupa. Jakoś nie uśmiecha mi się lecieć na monitoring w Sylwka...
Pracującym życzę spokoju w pracy
Olga daj cynka jak u gina.
Ewela nie stresuj się tą "przyjaciółką" bo to tylko Ci szkodzi a co ma być to będzie.
Ania daj mi trochę tej swojej @ bo wygląda na to że mi się przesunęła i będę "zajebiste" świętaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Widze dzisiaj chyba wszystkie sie przywitaly
Olga powodzenia u gina!
Paulinka ostatni dzien i wollne ja sie tez jutea docźekac nie moge dopiero ok 20 bedziemy wyejzdzac.. I w sobote badania gin i do mojej kochanej siostrzyczki i dzieciaczkow bo sie tak stesknilam
Asia, obys dzisiaj miala luzniej w pracy w weekend Ty pewnie wiecej bedziesz, a ja mniej jak to u mnie w polsce bywa, ale napewno bede zagladala
Gunia to masz nieciekawie z szefem,. Widac troche niepoukladany facet.. To trzymam kciuki, zeby ten catering byl ok i nic na Ciebie nie bylo:p jeszcze troche i odpoczniesz
Ewelka spotkaj sie z nia, pogadacie wyjasnicie sobie, zawsze to lepiej.. Moze akurat nie ma co znajomosci urywac ja mam tez taka jedna, byla moja przyjaciolka ale drogi sie rozeszly, wiem ze ona bardziej patrzy na siebie.. Kazdy mi ta znajomosc odradza ( mimo ze oddalilysmy sie w sumie z mojego powodu), ale i tak mi jej czesto brakuje i zagaduje do niej...
Mialam dzisiaj niezbyt cieksws nocke, ok 3 sie obudzilam glodna jak cholera ale myslalam ze zasne, ale sie nie dalo wiec wstalam ok 3.30 i zjadlam sucha bulke w kuchni, moj wstal sie posmial ze mnie.. A bidok wstawal do pracy o 4 i nie cjcialam go budzic.. Ogolnie chyba oboje sie ńir wysypiamy, ja sie ciagle wierce, budźe sie i mysle czy mam bol brzucha(wiem chore:/), a on czuje jak sie wierce tez sie budzi i tez uwaza na mnie zeby mnie nie uderzyc w brzuch czy cos.. Mam nadzieje, ze jak wieksze lozko kupimy to bedzie lepiej :p
Nie wiem czy ktors to cale przeczyta, bo chyba sie rozpisalam jak ńigdy, ale musislam bo nie ma, do kogo buzi otworzyc :pEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Daryjka Przeczytałam całe Ja też w ciąży buszowałam po nocach pamiętam jak kiedyś mojego D. obudziłam bo mi się lazani zachciało i gotowaliśmy ją o 2 w nocy Wpoczątkowych tygodniach gdy czułam już ruchy to budziłam się sprawdzić czy Mała kopie bo w nocy najbardziej wariowała a duże łóżko faktycznie Wam ułatwi bo np u nas gdy miałam już duży brzuch to Mężu czuł na plecach jak Młoda go kopie gdy się do niego przytulałam i czasami się śmiał że mama śpi a córka tatę zaczepia
Eweloka84, Ruda27, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dorotka u Ciebie nie wyglada na przyjscie @ :p jak sie czujesz?
-
nick nieaktualnyH hah Dorotka lasagne w nocy to jest dobre
Ja pewnie tez tak sie bede budzila, widze jaka jestem panikara :p
Trzymam kciuki, zeby to ciaza byla nie kazda musi byc taka sama :p a kiedy masz termin @ ?Eweloka84, Dorotucha, Saramago lubią tę wiadomość
-
"Santo Domingo, Dominikana. 13-letnia Dominikanka urodziła trojaczki. Stan matki oraz dzieci jest dobry. Maluchy urodziły się w 34. tygodniu ciąży, dlatego muszą pozostać na oddziale intensywnej terapii. Szczęśliwa matka nadała im imiona: Josué, Ezequiel i Yovanny. Maleństwa to owoc związku 13-latki z 61-letnim mężczyzną"
o fak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 09:05