Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:
Trzymam kciuki, zeby to ciaza byla nie kazda musi byc taka sama :p a kiedy masz termin @ ? -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dorotka a planujesz testowac?
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:hahahha oj tam oj tam Dorka ale ja to bym padła chyba ;]
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
bo to mialo byc nastepna po juz zaciazonych wiec wiesz Dorotka
Jesli Ty zaciazysz teraz do Ewelka w tm cyklu ktory wlasnie wchodzi w faze ....Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Całkiem mozliwe ze to od magnezu - bo ostatnio sporo kaw pilam a magnez zapominalam ostatnio brac ;/
Ale musze zrobic sobie przeswietlenie kregoslupa- bo cos czuje ze to od niego - bo naawet odczuwam taki ucisk w okolic zapiecia cyckonsza ;/
-
Hej dziewczyny
Dorotka ja też nie czułam się jak na ciąże, u mnie oprócz tego że jajnik mnie kłuł miałam masakrycznie zimne stopy, non stop mówiłam do męża że czuje się jakbym je w lodówce trzymała, nawet jak miałam je w grubych skarpetach. Gdzieś czytałam, że pare dziewczyn też tak miało
Daria ja jeszcze na szcześćie w nocy nie wstaje ale muszę coś zjeść zaraz przed snem i od razu po wstaniu z łóżka bo mi się żołądek do pleców przykleja
Ewelka pogadaj lepiej z tą koleżanką, lepiej wyjaśnić, niż sobie tym zaprzątać głowę
Guniaczek a może spróbuj tak delikatnie szefowi powiedzieć, że byłabyś wdzięczna gdyby Ci wcześniej takie rzeczy mówił, bo wtedy możesz je lepiej zaplanować
Paula nie martw się lotem, chwila i będziesz już u siebie z rodziną
Asia taki spadek to jeszcze nie spadek:)
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość