Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak wyglada u was wigilia? Idziecie do ktorys rodzicow czy sami w domu, czy do was przychodza?
My 3 wigilie mamy podwojna, najpierw u tesciowej a pozniej do mojej mamci w tym roku na odwrot, ale tez 2 wigilie :pDorotucha lubi tę wiadomość
-
u mnie najpierw u rodziców wigilia a w 1 dzień świat jedziemy do rodziców mojego D. i wracamy 2 dnia. Tylko moja tesciowa to w sumie wigilii nie obchodzi ani nie robi dziwnie tak no ale cóz.. wiec wigilia u moich to sie najem pyszności hehehe
Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
My wigilię od narodzin Małej jemy u siebie. W pierwsze święto jedziemy do moich rodziców a w drugie od dwóch lat oczekiwaliśmy zawsze bezowocnie teściów więc w tym roku jedziemy do przyjaciół do których przyjeżdża masz wspólny niewidomy przyjaciel z Gdyni i robimy sobie świąteczną bibkę
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
no to u mnie jes tak
w zaleznosci jak moj tata pracuje i jak mMichala mama bo pracuja na zminy
i np w ta wigilie najpierw edziemy do moich rodzicow- bo tata ma na 18 a poznij jedziemy do rodzicow M bo mama akorat schodzi z nocki
II opcja - jsli tata bedziepracowal od 14 do 22 to bierzemy mame moja do siebie i moa tesciowa zapraszaEweloka84, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dopóki nie urodziła się Mała to byłam antywigilijna bo dla mnie zawsze to była szopka kochamy sie w święta a po i tak się żremy. Teraz Młoda wnosi taką prawdziwą radość i tak jak mówił zawsze mój D gdy będzie dziecko to pokochasz święta i tak się stało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 10:21
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny