Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPAKIECIK BADAŃ DLA STARCZKI
• (2-4dc)
-mocz bad. ogólne
-OB
-glukoza
-ALT
-AST
-kreatynina
-białko całkowite
-FSH
-LH
-estradiol
-progesteron
-prolaktyna
-DHEAS
-androstendion
-testosteron wolny
- TSH, FT3 FT
• 21-23 dc (zaznaczyć który dc!)
-TSH
-FT4
-FT3
-anty-TPO
-anty-TG
-estradiol
-progesteron -
nick nieaktualny
-
tak naprawde to w 2-4
-FSH
-LH
-estradiol
-progesteron
-prolaktyna
-DHEAS
-androstendion
-testosteron wolny
TSH - obojetnie
-anty-TPO
-anty-TG
21-23
-estradiol
-progesteron -
A ja dziewczyny jakos troche sie martwie - bo zawsze @ mialam obfity i zawsze pojaialy sie takie ni to skrzepy takie kawłki nablonka - a teraz malo co ich jest - choc obficie mnie dopadla a tak mialam ostatnio jak nie wsyztsko sie zluszczylo ;/ ehh mam nadzieje ze moj ginek bedzie pomiedzy swietami bo chcialabym sprawdzic ;/
-
Hej Kochane. Zabieram sie za nadrabianie Waszej inwencji i wracam do Was. ZNowu poszalałyście
Guniaczek lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej kochane, miałam dizś urwanie głowy w robocie, a późneij byłam u gina.
Dostałam nystatyne i mogę działać.
Odebrałam wyniki nasienia męża, lekarz mówi, że jest ok, ale możnaby je podrasować.
Ma 13% ruchu postępowego i 19% o prawidłowej budowie, dramatu nie ma ale szału też nie, muszę go namówić na wspomagacze....
Olga ten gin twój to jakaś totalna pomyłka, pobadaj koneicznie na własną rękę
Daria bierz L4 i się nie pierdziel, jak oni sa tacy super to ty im się odpłać....a co! czas myśleć o sobie i rodzinie:)starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Uff....
Daria L4 bez najmniejszych oporów. Wasze zdrowie i spokoj jest najważniejsze.
Wigilia w tym roku będzie z full opcją, tzn. wszyscy się zjeżdżamy do moich rodziców. Ja z jackiem, brat z kobitą, rodzice Jacka, babcia no i moi rodzice. pierwsze takie świeta, zazwyczaj było w rozjazdach...
już prawie wymyślilam co zrobię... galantyne wieprzową z pistacjami i żurawiną, drożdżowe z jabłkami cynamonem i lukrem.... i... i cos jeszcze ale nie wiem co bo nie wiem na ile mi czasu wystarczy.
Dzisiaj był calkiem znośny dzien, tylko zimnawo i dlużyło się. ruchu nie było jak to przed świetami. J mnie zawiózł i przywiózl... tak to mozna żyć.
Objawów nie mamżadnych, nawet intuicja mi nic nie podpowiada... wiec jakoś tak bezpłciowo to u mnie w tym cyklu.
a co u Was, Aniu? Guniaczku>? Ewelka? Dorotka? Paulki????Ruda27 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja tez jestem ale nie na dlugo bo musze sie spakowac. Jutro przyjde z pracy to tylko prysznic, przebrac sie, zjesc i w droge...
Olgus ten gin to jakis ciul za przeproszeniem!!! Olal sprawe calkowicie. Od razu powinien zapropońowac jakies badania dodatkowe, dobrac leczenie itd... Jak mozna kazac czekac rok do cholery!!!!
Daria oczywiscie ze sie nie piernicz z nimi w pracy! Skoro oni tak stawiaja sprawe to prosze bardzo! Biez l4 i do widzenia.
Dorcia obys zrobila sobie piekna niespodzianke na swieta.... Ja tam wieze ze wszystko jest mozliwe
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ja bede pozniej bo jade na zakupy
Ale ogolnie u mnie ok - tylko oslabiona jestem, ale to jak podczas@ i tak jak napisalam martwie sie czy tamwsio sie dobrze wyokresuje - bo jakos dziwny ten @ mało skrzepów..;/ kregosłup mi nawala ..ehh ale za to dosalam kasiore to mozmy szalec -
A co do Wigilii to w tym roku u mnie cala moja rodzinka sie schodzi i bedzie ok 20 os sama najblizsza rodzina.
Po wigilii jedziemy do mojej drugiej babci i taty
W pierwszy dzien do rodzicow T bo tam z kolei beda jego dziadkowie, brat, siostra i drugi brat z zona (w ciazy). Tego sie boje najbardziej. Ze sie rozkleje i wszyscy sie domysla.... Juz mi ciezko na sama mysl.. Mam swieczki w oczach.
Tym bardziej ze czyje bardzo mocno ze tym razem i tak sie nie uda, ze cykl bez owu... Poki co wykres szablonowy
Cyklu bezowulacyjnego ehhh
Ciesze sie ze tam bede ale teraz tez boje sie...
-
nick nieaktualny
-
Trzymamy Daria BUZIAKI
Ruda27 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyCzekamy na wieści :]
U nas święta wyglądają tak:
Wigilia - najpier jedziemy do teściów, tam posiedzimy ze 2 godiznki; potem jedziemy do mojej babci od strony mamy - przyjdą moi rodzice z bratem; powinnismy jeszcze wcisnąc trzecią Wigilię, ale nie wyrobimy z czasem... bo jeszcze jest Wigilia u mojej babci od strony taty, tam więcej rodzinki się zjedzie. No ale trzy kolacje w jeden wieczór nie sposób zrobić
I Dzień Świąt idziemy do mojej babci u której nie będziemy na Wigilii; sporo dzieci małych będzie w wieku 0-7 lat więc cieszę się, bo Michaś będzie miał się z kim bawić
II Dzień Świąt ja do pracy a mężu z synkiem do teściów (zawsze chodziłam do drugiej babci tego dnia z rodzicami, no ale odkąd jestem męzatką plany trochę się pozmieniały) -
Trzymamy trzymamy:)
Nasze świeta będą spokojne:)spędzimy je w piątkę, moi rodzice, mój dziadek i mąż:)moi rodzice od rodziców męża mieszkają 350 km, my od Olka ordziców 100 a od moich 340, więc żeby nie ujeździć się w tym orku od poniedziałku do piątku u moich, a potem na 3 dni do jego. Mieliśmy do teściów na nartki jechać, już sie taaak cieszylismy że teraz w weekend pojeździmy, potem też, a tu dupa, sniegu nie ma prawie, coś tam niby w górach leży ale to za mało.
Aniu nie kumam , może nei doczytałam czegoś, może czegoś po prostu nie wiem...czemu się stresujesz tym złuszczaniem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 20:08
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
Bosz co za lekarzy tam masz.....dobrze, że dobrze, ale faktycznie szkoda że nie zobaczyłaś
Idę laski korzystać z ostatniego cykluRuda27 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Daria Kochana, najważniejsze, że dobrze jest... Buziaki, śpij słodko.
I dobranoc laseczki. Spijcie dobrzeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Bo jak ostatnio zle sie zluszczylo endo podczas @ to lekarz kazal odczekac jeden cykl zeby w nastepnym wsio bylo ok ehh
My Po malych zakupach ale pisze z tel bo kregislup mi napiernicza