Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale sie wkurzylam
Dzowńilam do firmy zapytac o ten urlop i ona do mnie ze do 5 stycznia.. Chcialam do 12 bo moj ma tak wolne, tutaj wiele firm jest do 12 stycznia pozamekanych i szkoly, i powiedzialam jej ze wtedy najwiekszy ruch jest itd. Powiedzisla ze da znac.. No trudno jak nie dadza, to pojde i tak na l4.. Napewno nie pojde tam w najwiekszy bajzel.. -
Ruda27 wrote:Dziewczyny ale sie wkurzylam
Dzowńilam do firmy zapytac o ten urlop i ona do mnie ze do 5 stycznia.. Chcialam do 12 bo moj ma tak wolne, tutaj wiele firm jest do 12 stycznia pozamekanych i szkoly, i powiedzialam jej ze wtedy najwiekszy ruch jest itd. Powiedzisla ze da znac.. No trudno jak nie dadza, to pojde i tak na l4.. Napewno nie pojde tam w najwiekszy bajzel.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurdeeee..... byłam u tego gina i się wkurzyłam. Pokazałam mu wykresy - powiedział, że bardoz fajnie, ale że ewidentnie takich skoków mieć nie powinnam i cykle bezowulacyjne. Teraz on mi nic nie poradzi, sprawdzać, obserwować się itp. Może się uda, a jak nie to za rok będziemy kombinować.... Kurwa mac... Rok?? przy moich chorych jajnikach??
Dobrze, że krew mi się zaczęła poprawiać... Jedyny plus. Luteinę mam brać nadal ale przesunąc o 2 dni wcześniej w następnym cyklu. Metforminy nie kazał brać. Nadal łykać biofer folik i dołączyć wit b6 bo słabo wyszła.
Dał mi skierowanie na krew gdybym czuła potrzebę zrobić, ale tylko ogólna morfologia i żelazo...
Wyszłam wkurzona, liczyłam, że przy mojej chorobie i przy moich dolegliwościach coś konkretniej podziała a tu dupa. Stwierdził, że nie wie czy jest sens dawać mi coś na stymulację owulacji bo i tak może pęcherzyk nie pęknąć. I jeszcze powiedział, że możliwe, że niedługo odstawimy luteinę i da mi jakieś anty, tak o żeby się organizm do luteiny nie przyzwyczaił....
No dzisiaj to się na nim mega zawiodłam -
nick nieaktualnyOlga bez sensu
Troche glupio lekarz podszedl do tematu.. Da Ci anty, jak chcesz sie starac? Co za logika
Moze idz na konsultacje do innego? Lepiej dostac leki na stymulacje owu, nawet jakby mialy nie peknac, ale musisz sie sama o tym przekonac przeciez.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojjOlga zapomnialam cholera sie zapytac o tego gina ..kurde.. troche za duzo dzis wszytskiego i mi wypadlo z glowy ;/
sprobuje na jutro sie dowiedziec
A ja dzis widzialam siostrzenca- coprawda tylko na zdj - bo poki co nie mozna wchodzic do niego .. na dodatek dzis dostal zoltaczki ;/ wiec tylko mamusia moze go karmic - a juz ssie wiec jest ok:) wyjmuja go na karmienie z inkubatorka wiec jest dobrzeRuda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wic tak
miedzy 2-5 dc najlepiej w 3 mozesz trobic LH, FSH, Prolaktyne estradiol
Mozesz looknac do pamietnika ANutki tam jest wsio rozpisane
progesteron w okolo 7 dni po owu - on wykaze czy mialas owulke