X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smieszne_koty_3.jpg Ludzie są kopnięci ale padłam jak to zobaczyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 11:04

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ;p

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie wkurzylam :/
    Dzowńilam do firmy zapytac o ten urlop i ona do mnie ze do 5 stycznia.. Chcialam do 12 bo moj ma tak wolne, tutaj wiele firm jest do 12 stycznia pozamekanych i szkoly, i powiedzialam jej ze wtedy najwiekszy ruch jest itd. Powiedzisla ze da znac.. No trudno jak nie dadza, to pojde i tak na l4.. Napewno nie pojde tam w najwiekszy bajzel..

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, nie ma co ryzykowac, macie uwazac na siebie

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewczyny ale sie wkurzylam :/
    Dzowńilam do firmy zapytac o ten urlop i ona do mnie ze do 5 stycznia.. Chcialam do 12 bo moj ma tak wolne, tutaj wiele firm jest do 12 stycznia pozamekanych i szkoly, i powiedzialam jej ze wtedy najwiekszy ruch jest itd. Powiedzisla ze da znac.. No trudno jak nie dadza, to pojde i tak na l4.. Napewno nie pojde tam w najwiekszy bajzel..
    I bardzo dobrze ż pójdziesz na L4 Daria. Ja na L4 szłam w 6 tygodniu z Córką. Szef sam mnie wygonił bo on uważa ze ciężarne to do pracy nie powinny chodzić od razu załatwił zastępstwo i git.

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki będę na razie spadać bo muszę trochę w domu porobić :) wrócę po 22 jak Mężu pójdzie do pracy :) buziaki dla wszystkich :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie problem zebym dostala urlop skoro mam go i tak duzo :/ wkurzylam sie bo bedziemy musieli wczesniej z polski wrocic... Zobaczymy co powie pozniej..

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    No a u mnie problem zebym dostala urlop skoro mam go i tak duzo :/ wkurzylam sie bo bedziemy musieli wczesniej z polski wrocic... Zobaczymy co powie pozniej..
    Oby było po Twojej myśli Kochana :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po lekarzu... zaraz wam napisze co i jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdeeee..... byłam u tego gina i się wkurzyłam. Pokazałam mu wykresy - powiedział, że bardoz fajnie, ale że ewidentnie takich skoków mieć nie powinnam i cykle bezowulacyjne. Teraz on mi nic nie poradzi, sprawdzać, obserwować się itp. Może się uda, a jak nie to za rok będziemy kombinować.... Kurwa mac... Rok?? przy moich chorych jajnikach??

Dobrze, że krew mi się zaczęła poprawiać... Jedyny plus. Luteinę mam brać nadal ale przesunąc o 2 dni wcześniej w następnym cyklu. Metforminy nie kazał brać. Nadal łykać biofer folik i dołączyć wit b6 bo słabo wyszła.

Dał mi skierowanie na krew gdybym czuła potrzebę zrobić, ale tylko ogólna morfologia i żelazo...

Wyszłam wkurzona, liczyłam, że przy mojej chorobie i przy moich dolegliwościach coś konkretniej podziała a tu dupa. Stwierdził, że nie wie czy jest sens dawać mi coś na stymulację owulacji bo i tak może pęcherzyk nie pęknąć. I jeszcze powiedział, że możliwe, że niedługo odstawimy luteinę i da mi jakieś anty, tak o żeby się organizm do luteiny nie przyzwyczaił....

No dzisiaj to się na nim mega zawiodłam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga bez sensu
    Troche glupio lekarz podszedl do tematu.. Da Ci anty, jak chcesz sie starac? Co za logika :/
    Moze idz na konsultacje do innego? Lepiej dostac leki na stymulacje owu, nawet jakby mialy nie peknac, ale musisz sie sama o tym przekonac przeciez..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No daj spokój.... :( wściec się i załamać można :/

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga idz do innego jeszcze, gienkom widze najwygodniej dac anty i z głowy, moja poprzednia też chciała mi dac ale poszła do innego i ten mi powiedział, że absolutnie , przeciez chce miec dziecko to zadnych anty
    <tuli>

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mi się przypomniało, że jak mu powiedziałam, że u mnie jest sluz ale bardzo go mało i przy badaniu szyjki muszę się go naszukać to to olał :/ powiedział, skoro bezowulacyjne cykle to tak jest i tyle

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwny ten Twój gienek.... idz do jakiegos innego Kochana zobaczysz co Ci powie.
    Wam tez tak muli ovu?? czy tylko mi?

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjOlga zapomnialam cholera sie zapytac o tego gina ..kurde.. troche za duzo dzis wszytskiego i mi wypadlo z glowy ;/

sprobuje na jutro sie dowiedziec :)

A ja dzis widzialam siostrzenca- coprawda tylko na zdj - bo poki co nie mozna wchodzic do niego .. :) na dodatek dzis dostal zoltaczki ;/ wiec tylko mamusia moze go karmic - a juz ssie wiec jest ok:) wyjmuja go na karmienie z inkubatorka wiec jest dobrze ;)

Ruda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super, że z malutkim dobrze :)

Nie przejmuj się, spokojnie ;) Mi się juz nie śpieszy.... :]

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( ovu mnie dzis nie lubi bo mi tak zamulaaa ze nie wytrzymam nerwowo!!! aaaaaaaaa!!!!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, trzeba się porządnie wziąć za siebie! Podpowiedzcie mi kiedy jakie badania porobić, w jakich dniach cyklu?? Pójdę do swojej internistki i poproszę o skierowanie na krew na multum rzeczy :D fajna babka może pójdzie mi na rękę ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wic tak

miedzy 2-5 dc najlepiej w 3 mozesz trobic LH, FSH, Prolaktyne estradiol
    Mozesz looknac do pamietnika ANutki tam jest wsio rozpisane ;)
    progesteron w okolo 7 dni po owu - on wykaze czy mialas owulke

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ