Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu czy to tobie miałam napisać o ćwiczeniach na kręgosłup?
Jeśli tak to choroba mam specjalny zestaw i nie wiem jak to opisać:(bo to wygibasy straszne są chwilami, i on mi te ćwiczenia dał bo mam słaby mięsień czworoboczny lędźwi i głównie jego rozciągam, plus robię terapię punktów spustowych, kulkę małą wciskam mocno w miejsca które bolą w odpowiedni sposób i czekam aż ból ustapi....pomaga....ale trzeba się dowiedzieć gdzie i jak uciskać w konkretnym przypadkustarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
DZien doberek Kochane. Milego dnia... w koncu weeekend! do potem
Guniaczek, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Miłego
Piątunio piąteczek:)
i 9 dni wolne:) jupiiiiiiiiii :)nic mi dziś nie popsuje humoru:)Eweloka84, Ruda27, Saramago lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Dzien doberek
U mnie niestety do wigilii pracowicie maz sobota niedzieal pracuje bo weekend handlowy , a w wigilie kazali im przyjsc na dyzur na 2-3 h ..porazka ;/
Ale dzielnie łyka od wczoraj mace ja musze sie jakos rzekonac bo cholerswto capi jak nie wiem
Guniaczku dziekuje za te wskazówki do cwiczen ; zapisze sie na basen i pocwicze troche - bo denerwuje mnie ten ucisk na kregosłup jakby mi ktos tam pisatke przystawiał ;/
Wczoraj zmienilam buty - na szersze, maz mi zrobil w misce wode z sola i amolem i potrzymalam troche nozki w cieplej wodzie i dzis poki co mi nie dretwieje tylko palec u reki- wiec to na 100% kregosłup ;/ musze isc do ortopedy niech mi przeswietli ipowie co mam robic dalej - neurolog poki co dal mi te masaze , i ogolnie fizjoterapie -
Eweloka84 wrote:heloł!! wczoraj tak mi strona musliła że nie miałam cierpliwości wrrr...
Daria super napewno bedzie dobrze wszystko Kochana ;]Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
jestem jestem
Maz mi napalil z rana wiec musze podtrzymac ogien poki co przynajmniej tenEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nie no az tak bardzo to nie brzuch nie raz boli al e to norma przez pierwsze 3 dni i osłabiona jestem troche ale ogolnie jest ok
rozkrecila sie - wiec jest git podejrzewam ze najpozniej do pon sie skonczy -
mam pytanko czy ktras z Was uzywala ten lubrykat Conceive Plus bo tak wczoraj z mezem gadalam i mowi ze jakbym chciala to mozemy sprobwac bedziem y mieli dodatkowy poslizg jak to ujal wogole odkad sie siostrzeniec narodzil to moj zglupial wczoraj do mnei - o co ja mam tam lykac ddatkowo
A dzis rano dostalam prezent- zostawił mi 200 zl i tekst idz sobie cos fajnego kup bo ja nie mam czasu zabardzo jak wracam to nie mam jak z Toba isc zrelaksuj sie na zakupaach .. fakt mma upatrzona sukienke taka ładna elegancka ale jak to ja zawsze mi bylo dodatkowo wydawac kase zal bo cos w domu sie przyda ale teraz sobie ja kupieRuda27, Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry
Ewelka Ty pracujesz na policji? Bo cos czesto paczki na sniadanie ja poprosze tez jakiegos :p
Mam problemy w nocy ze spaniem, budze sie ok 3 i spac nie moge.. Meczace to jest okropnie, chyba moja glowa jest za pelna
Dzisiaj wyjazd do Polski
Ciesze sie jak Paulinka
Pozniej bede dzwonila zas o urlop zapytac i pojade tam rozne papiery podpisac...
Jestem troche nietomna, wstac mi sie nie chce... Matko codziennie mi sie nic nie chce ;/
Wcoraj prynajmniej pojechalismy do sklepu i kupilam
Sobie kurtke.. O rozmiar wieksza, ale z moim jedziem i lezeniem to miesiac i bede banka :pSaramago lubi tę wiadomość
-
Ewelinka właśnie zorbiłam 2 kawę
Aniu ortopeda na 80% niewiele ci pomoże oni pomagają na złamanie latami chodizłam od jednego do drugiego, jak mi dysk wypadał to kazali mi leżeć i czekac i łykać ketonal, później jak drętwiały mi nogi wysępiłam skieorwanie na GTR i tomografię, wyszło że mam przepuklinę w 4 miejscach więc co można ze mną zrobić, na operację
Radziłabym Ci od ortopedy wydębić tomografię i znaleźć dobrego fizjiterapeute, oni potrafią zdziałać cuda, mój mnie wyprowadził do takeigo stanu że już nic nie bolało, tylko ja dałam ciała bo nei ćwiczyłam tego co kazał regularnie i zaprzepaścilam sprawę, teraz fakt mocno pomagają mi jego ćwiczenia i ta kulka, ale nie jest to stan bezbolesny...
Jak drętwieją ci ręce to odcinek piersiowy raczej, ale to się wszystko kompensuje, można mieć kłopot w lędźwiach, on spowoduje napięcia mięśniowe i zaczną się uciski w piersiowym, to się choroba tak wszystko ze sobą łączy że w szoku jestem......
np. fizjo robił mi igłoterapię, wbijał igłę w lędźwie a luzowały się przyczepy mięśni przy łopatce żałował że kamerki nie ma, bo ponoć super było to widać
A ty idź na razie na basen i wzmacniaj mięśnie, jak są mocne to serio jest duuuużo lepiej, jak ćwiczyłam niewiele mnie bolało, teraz siedze w robocie i jest kiepskawo...Ania_84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyWow Ania fajnie Twoj Robil idz zaszalej
Ja nigdy nie stosowalam, prawde mowiac balabym sie,. Wole naturalne srodki, jak wiesiolek.. Jak mas dobry sluz nie ma moze co przesadzac z nawilzaniem.. Mi sie tak wydaje.. Polez po przytulankach ja nie dawalam nog do gory, ale slyszalam ze tez robia tak dziewczyny :p i poczytaj jakie pozycje sa najlepsze na koncowke ;p