Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzwonilam do firmy z inna babka gadalam bo tamtej juz nue ma i zmienila mi urlop od 23.12-12.01 ok 13-14 ide do lekarza zeby mi zakonczyla w ndz l4 i wysle poczta zeby tam juz nue jechac im zawozic :p
Wiem Ewelinka, strasznie sie ciesze z tego powodu ale i tak jestem nie do zycia.. Chociaz wziela, sie za szykowanie, pakowanie i... Pranie (wiem wczas :p) :p
Guniaczek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem.. jakis taki mnie dopadł.. sama z soba sie gubie czy odpusic czy mierzyc czy starac sie w tym miesiacuu czy dac spokoj .. nie wiem jakies zobojetnienie mnie ogarnia
-
nick nieaktualny
-
wiem ehh musze isc na zakupy
Moze dlatego mnie dopadl ze wczesniej jakos to w sobie zdusilam i probowalam nie dopuszczac tych negatywnych mysli a teraz jakos siedze sama .. i za duzo mysle -
własnie mam podobny zamiar - ale chyba odpuszcze testy owu - bo mnie tylko nakrecaja czy juz czy jesczze czy odczekac do + bo niestety moj ma z tym problem ..a ja nie chce go bardzo stresowac
Choc mnie zdziwil bo wczoraj mowi mi.. biore to cholerstwo co mi kupilas a ty bierzesz?? -
a swoja droga ciekawa jestem czyt ta maca pomoze bo podobno na wzrost libido jest super choc u mnie to raczej nie duzo trzeba
-
pozyjemy zobaczymy :0
Dobra kudcharki co rohbicie na wigilie
Bo ja wlasnie rozkmuniam co by tu zrobic