Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo obym urlop do 12 stycznia dostala, bo sie wkurze.. Bo wtedy bysmy musieli tydzien wczesniej wrocic.. Bede dzwonila ok 11 dk tej durnej firmy..
Boje sie bo moj chrzesniak bidulek malutki ma jelitowke od wczoraj sie nameczy biedactwo.. Ale kurcze tez nie moge teraz sie z nimi spotkac, a juz jutro chcialam do nich przyjechac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oki musze kilka rzeczy poprawic ale moge lookac i co jakis czas odp
Ojj jelitoowka jest bleel ;/
Olga trzymaj sie dzielnie w pracyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dostalam urlop, ale jestem dupa bo wpisalam do 11.01 i tak mi dala a tak to sobota
Musze zadzwonic do niej, bo ona mi maila napisala..
Ehh sama jestem sobie winna. A wiecie co najlepsze? Ze napisala zebym mowila kolezankom ze nie mam urlopu tylko l4... -
nick nieaktualnyNo chyba tak ale glupio mi bo wlasnie z ta kolezanka co tez w ciazy jest i chce urlop mam do ry dosc konakt.. Ona wiedziala ze ja chce urlop, codziennie sie pyta. Ona dostala do 2.01... I co nagle mam ja oklamac ze nie dostalam urlopu tylko musze l4 wziac? glupia sytuacja.. Ale dzisiaj chce jechac tam i zobaczymy co bedzie, ale dobrze ze mam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pewnei właśnie tak było, że nie chce skisu w grupie, bo by się zaczeło, a czemu ona dostała a my nie bla bla....
jesu laski ja mam tu wariatkowo te stare pierdle ciagle gadają o głupotach, caaały dzień pier..olą jak potłuczeni, i oczywiście jeden drze się do drugiego bo już niedosłyszą......teraz trwa dyskusja jak nauczyć córkę, że dziadkowie nie bedą wnuczka niańczyć i nie mają zamairu się nim zajmować, że nie od tego są.....
Kuźwa moi to już szału dostają, keidy wnuki kiedy wnuki, na wczasy bedziemy z wnusiami jeździć, będziemy się zajmowac, oczko w głowie będzie, a ci tu pierdziela od godziny 8 że te małe bachory się obsrały jak u nich były i że oni nie sa niańkami..... az mi się chce powiedzieć, że niebawem i oni będą srali w gacie a dzieci się im z pewnością odpłacą, bo skoro takimi dziadkami są to wątpię by ojcami byli lepszymi.....starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
No nic nie poradze, nawet słuchawki nie pomagają i muza na ful, tak się te pierdle drą.....mam czasem wrażenie jakbym grała w dniu świra
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok