Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Boniui a ja nic nie mam dziewczyny ani choinki ani lodowki zapelnionej ani porzadku ..masakra jakas ;/ za duzo ostatnio mamy na glowei i tak to sie skonczylo ;/
-
Czesc laseczki!!!
W koncu mam chwile zeby sie odezwac. Przyszlam z pracy to tylko szybka kapiel, cos na zab, ubralam sie i sruu do banku po kase (w Pl akceptuja tylko angielskie funty ktore w szkocji w banku trzeba wczesniej zamawiac). Czekalismy chyba z pol godz a jak babka sie zapytala kiedy lecimy i jej powiedzielismy ze o 16 to takich biegow dostala ze szok hahahaha. Potem przepraszala ze nie wiedziala ze musi to byc tak szybko zrobione mile
Teraz siedzimy ma lotnisku, popijam pyszna kawke i mysle, zajrze do was
Najgorsze jest to ze zapomnialam termometru..... Czyli z pomiaru jutro dupa. A jak kupie nowy to pomiary moga byz juz zaburzone dupa dupa dupa!!!
Daria ciesze sie ze masz tyle wolnego. Ja tez juz potrzebowalam odpoczynku. Nie ma nic wspanialszego niz swieta w gronie najblizszej rodziny
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Asia musisz wejść na galerię USG belly best friend i tam jak wpisujesz wyszukiwanie po tygodniach wpisz miedzy 9 a 10 i sprawdź po opisie ( nasz mały miś)
Ja już też padam, także dobranoc dziewczyny:)Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki ja się tylko witam i spadam. Dzisiaj plamienie tylko a @ nie chce się rozkręcić z tego co gdzieś czytałam to plamienia przed @ to coś z progesteronem niedomoga ciałka żółtego czy coś no i to by pasowało pod cykl bezowulacyjny. Jak @ się rozkręci to dzwonie do gina na monitoring. Trzymajcie się Kochane
-
Dzięki Skarbie w sumie to chciałabym dostać jakieś tabsy łyknąć i działać tak jak było z Młodą. A nie czekać jeździć na te monitoringi cholera jasna człowieka bierze że czas traci. Ja od razu podejrzewałam progesteron i chciałam się badać yo moja ginka się uparła na jeszcze jeden monitoring a w dupe z lekarzami
Guniaczek lubi tę wiadomość