Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guniaczek wrote:To chyba jak teraz dostane @ to go wyślę na posiew, mówiłam mu ostatnio żeby zrobił ale oczywiscie zapomniał, taki był zaaferowany...
Długo trwało u was leczenie? -
przy czym trzebva przyjac ze regeneracja plemnikow to 3 miechy .. wiec te zdrowe pewnie dopeiro zaczna teraz dzialac
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
Ło kurde to ja go wygonie, mamy mieszane uczucia jednak z tym cyz próbować....ja mam spore obawy....uh zły dzien dizs zły na maxa...starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Spałam do prawie 10:00 a obolała jestem meeeega....
My synka do moich rodziców dajemy na sylwestra, a do nas przychodzi brat z dziewczyną (kuzynką mojego meżą), dzisiaj odbieramy ich z pkp, bo braciak wyjechał po nią do Wawy (ona z Gdyni).
Wieczorkiem do was pewnie dopiero zajrzę, bo w końcu mamy oboje dzisiaj wolny dzień i chcemy spraw trochę pozałątatwiac.
Buziakole dziewczyny :*Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ahahhaha, bo mi za plecami ciagle księgowa lata dziś więc się czaję
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Hej Dziewczyny co tam u Was? Większość w pracy to luzu życzę. Ja dzisiaj lecę na monitoring i chce dostać skierowania na badania i tu prośba napiszcie mi jakie badania i w którym dniu cyklu porobić bo chce to rozłożyć na poszczególne skierowania do medicoveru żeby mieć za free i żeby moja gienia się nie pokręciła i dobrze mi wypisała. Walnę jej kartkę i niech pisze a jak nie to idę prywatnie do tego gina co mam wizytę w lutym na kasę chorych bo kolejny cykl chce mieć już wszytko porobione
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
PAKIECIK BADAŃ DLA STARCZKI
• (2-4dc)
-FSH
-LH
-estradiol
-progesteron
-prolaktyna
-DHEAS
-androstendion
-testosteron wolny
- TSH, FT3 FT
-anty-TPO
-anty-TG
• 21-23 dc (7dpo)
-estradiol
-progesteron -
Nie ma sprawy
Moze ci tez dac badanie na cytomegalie i toksoplazmoze - bo one sa wazne niby badaja je dopeiro jak zajdziesz ale ja mialam przed robione zeby sie upewnic ze jest ok bo i jedno i druugie moze powodowac problemy z zajsciem
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Już to robiłam i było ok ale powtórzyć można
A orientujesz się jak szybko idzie się zarazić toksoplazmozą czy jednorazowy kontakt z kotami które latają po podwórku może wystarczyć? Cały dzień bawiłam się z moją córką u ciotki na wsi z kotami czy tylko kontakt z odchodami może być szkodliwy -
Najbar5dziej szkodliwe sa odchody min 3 dniowe
jesli byla tylko zachowana higiena po kontakcie z kotem ta watpopie - czesciej zarazamy sie przez probowanie miesa surowego na kotlety