Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula i napewno bedzie dobrze
Wiesz co my chcemy domek kupic, chcielibysmy na takim osiedlu nowo wybudowanych domkow.. Napewno bez kredytu sie nie obejdzie, bo bysmy musieli z 10 lat siedziec.. Zwlaszcza ze jak bede na macierzynskim to nie bede dostawala tyle co zarabialam.. Chcialabym zebysmy do 3-4 lat wrocili.. Juz mam dosc, tesknie za rodzina i bliskimi, a tam wiecznie sami jestesmy..a Wy kiedy chcecie wrococ? Jak macie dzialeczke to super, juz tak wiele domek nie kosztuje, wiec dacie rade -
Kurde to jestesmy w bardzo podobnej sytuacji
tylko ze my jeszcze troszke chcemy na wesele odlozyc a potem na domek.
No ja mysle ze 3-4 lata to jest taki max!!!! Zreszta zobaczymy jak bedzie wygladala sytuacja u nas w firmie...ale taki mamy plan. Pewnie tez jakis kredyt dobierzemy. Bo postawic dom to nie problem. Ale jeszvze trzeba wykonczyc. I tu pocieszam sie ze moj tata jest fachowcem i nam pomoze wiec robocizna odejdzie. Poki co musiamy formalnosci zalatwic z dzialka. Boje sie tez tak to w rodzinie zostanie odebrane....wiesz jak to jest. Jeden dostanie a potem cala rodzina na glowie...
Chcemy najpierw tez tu kupic mieszkanko albo domek na kredyt a jak bedziemy wracac to sprzedac. Bo wynajmowac nam sie nie oplaca.
Kochana ja czuje to samo. Powrot tu po swietach byl dla mńie koszmarem. Juz mamz zly humor jak mysle ze mam jutro isc do pracy i ze znow musze tu byc.... Ale musze spiac tylek i dac rade....
-
nick nieaktualnyWiem Paula ja Cie rozumiem.. Jak wracam tez to dol mńie bierze.. Jak jestem w pl calkiem inaczej zycie i czas plynie..
Wytrzymamy kochana, jeszcze pare lat.. Wy teraz bedziecie sie do slubu przygotowywac wiec wam bedzie czas lecial.. My tez z zagranicy ogranizowalismy slub..
Co do dzialki to wiem, z rodzina roznie bywa.. Ale nie dajcie sie.. Pozniej juz wam latwo pojdzie -
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam pytanko czy to plamienei okołoowulacyjne to moze byc takie ... hmm ze w sluzie płodnym sa nitki krwi ?? bo ja nigdy prawie takiego nie zaobserwowalam tylko w jednym cyklu tak bylo .. i teraz znowu ...
-
Ania_84 wrote:dziewczyny mam pytanko czy to plamienei okołoowulacyjne to moze byc takie ... hmm ze w sluzie płodnym sa nitki krwi ?? bo ja nigdy prawie takiego nie zaobserwowalam tylko w jednym cyklu tak bylo .. i teraz znowu ...
-
uff bo juz sia zaczleam martwic.. tylko dziwne bo juz drugi raz dzis mam takie ;/ ale moze do jutra przejdzie
-
nick nieaktualny
-
noo zobaczymy ..wczoraj zastosowalismy ten zelik
ufff ale bylo milusio
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania to ponoć zupełnei normalne, ja jak plamiłam od owulacji do okresu to mi mówili że to zupełnie normalne
Ale w okresie owulacji to u mnie była norma i zawsze każdy lekarz mówił że to nic nadzwyczajnego.starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
ja sie troche przestraszylam zeby nie jakas nadzerka albo co .. bo w sumie tylko raz to zaobserwowalam w ciagu 3 cykli i tera znowu .. no nc zobacze jak bedzie to mi sie znow pojawialo topojde do gina spr dla swietego spokoju
ale poki co przyjmuje ze to owulacyjnebo w sumie to jest ten czas
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczeta.
My bylismy w centrum bo do banku chcielismy podejsc a tu co... Wszystko prawie pozamykane. Szok....
Wiekszosc ma wolne mimo ze dzis normalny dzien pracy.... Nic nie zalatwilismy
Za to moj T w lazience ocieplal a ja troche posprzatlam.
Teraz leze bo zle sie czuje
-
Hmmm. Caly czas zmeczona jestem. Toralńie na nic nie mam ochoty. Zabralam sie za sprzatanie i po skonczeniu salony zasnelam... Ot tak.
Glupio sie czuje bo od kiedy moj T wie o tym ze moge byc chora wszystkie dolegliwosci mi tym tlumaczy.... Takie sa objawy ja wiem... Ale wczesniej tez sie podobnie czulam i wtedy jakos tylko gadal ze zmeczona po pracy jestem...
Wogole jestem tak slaba ze glupie wyjscie do sklepu zaczyna byc meczacemartwie sie...
A tobie Ewelcia jak dzionek mija?