Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Byłam na monitoringu i BYŁA OWULKA
Płyn w zatoce Duglasa był. W przyszłym tygodniu mam zrobić prolaktynę progesteron i testosteron. Ciekawe kiedy mogła być ta owulka bo np już wczoraj czyli 13 dc był negatywny test owu. Najgorzej jak się nie wbiliśmy w owulkę
poczekamy zobaczymy. Najważniejsze że nie było cyklu bezowulacyjnego
Luknijcie może na mój wykres i powiedzcie coś mądrego
Ania_84, Eweloka84, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dotrotka - amoze byla 12dc .. pozniej dosc szybko spada LH i dlatego mógl wyjsc negatyw
U mnei dziwnie - bo robilam testy do 14 dc i wychodzily prawie pozytywne 15 dc zapomnialam - a dzis prawie wogole nie jest widoczna kreska ;/ i tez nie wiem czy moze dzis ano nie byla - stad to plamienie ... hmmEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hmmm. Caly czas zmeczona jestem. Toralńie na nic nie mam ochoty. Zabralam sie za sprzatanie i po skonczeniu salony zasnelam... Ot tak.
Glupio sie czuje bo od kiedy moj T wie o tym ze moge byc chora wszystkie dolegliwosci mi tym tlumaczy.... Takie sa objawy ja wiem... Ale wczesniej tez sie podobnie czulam i wtedy jakos tylko gadal ze zmeczona po pracy jestem...
Wogole jestem tak slaba ze glupie wyjscie do sklepu zaczyna byc meczacemartwie sie...
A tobie Ewelcia jak dzionek mija?jakas zmeczona jestem bleh nie lubie sie tak czuc.. taka rozlazla, musiałam się zmusic zeby wstac
kurde nie wiem laski czy mnie cos zaczyna brac czy co szlag jakis katar sie przyplątał ale tylko w jednej dziurce hahahaha noo nieeeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 18:30
-
Ania_84 wrote:Dotrotka - amoze byla 12dc .. pozniej dosc szybko spada LH i dlatego mógl wyjsc negatyw
U mnei dziwnie - bo robilam testy do 14 dc i wychodzily prawie pozytywne 15 dc zapomnialam - a dzis prawie wogole nie jest widoczna kreska ;/ i tez nie wiem czy moze dzis ano nie byla - stad to plamienie ... hmmAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ania a może plamienie to oznaka właśnie owulki
hehehe
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Teoretycznie 4-5. Czyli na dniach,
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A moze jednak cos tam sie wykluło ??
Aniu.... Z takimi wynikami nie ma szans. Teoretycznie nie mialam prawa miec wogole owu..
Poza tym tak dla picu machnelam sobie test dzis.
Ale pierwszy raz w zyciu sie ciesze ze byla jedna kreska bo to za wielkie ryzyko w mojej sytuacji by bylo....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiez byly tu juz przypadki ze z wysokim tsh zachodzily i spokojnie utrzymały ciaze
Ale jesli nie teraz to napewno pozniej sie uda
Za co trzymam mocno kciukiEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula będzie ok a może się udało
Nie mierzysz tempki to nie wiadomo jak to wygląda
a Anie ma rację bo z wysokim TSH moja kumpela zaszła i niedawno urodziła synka więc wszystko jest możliwe też mówiła że nie ma opcji przez to TSH
-
Pewnie Aniu
ja w to wieze.
Teraz sie wyciszam, uspakajam bo wiele nerwow mnie to wszystko kosztuje.
Poswiece sie pracy i planowaniu slubu. Bede sie cieszyc waszymi sukcesamibede razem z wami czekac na bobaski
Ja wieze ze tam na gorze ktos to wszystko zaplanowal.... Tak mialo byc. Nie zalamuje sie.
Wogole to biore sie za siebie... Zaczelam od zamowienia wagi hahahha. W zyciu nie wazylam tyle co teraz. I w szoku jesem jak to sie staloDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość