Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie nie ma co sie nastawiac a później przykro jest.. chociaz nie z takich kwiatków zielone kropki były, ja trzymam kciukaski za Ciebie w końcu musi się udać ;d
ja swoją tempką sie nie przejmuje...przynajmniej narazie ;p
noo kochana pewnie nie ma to jak relax u fryzjera ojj ja uwielbiam jak mi grzebie we włosach ahahha -
Mam to samo odpływam u fryzjera
U ciebie trzeba też czekać, co by nei było raz na 2 dni jest wysoka :)a pozostałe też ponad liniąstarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Dzień dobry w Nowym Roku Kochane. Jak samopoczucia? Ja już w pracy, jeszcze dwa dni i jade na termy
Jak udały się Wasze imprezy? U mnie domówka przeciągnęła się do wczoraj więc zakonczyliśmy o 20:00Paula55 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nasza bardzo spokojna :)do 2 pogadalismy ze znajomymi :)nie piliśmy dużo, tzn chłopaki się nagrzmocili bo dawno się nie widzieli, a my obie czakamy na okres więc lekko
Bardzo przyjemnie było wczoraj nie miałyśmy kaca więc poszłyśmy na łyżwy a Panowie dogorywali ;)ale obaj się zarzekali że teraz dłuuugo tak nie popiją bo muszą dbać o plemniki...
Gdzie na te termy jedziesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 09:07
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Albo do Bukowiny albo do Oravicy, jeszcze nie wiem grunt żeby się wymoczyć w ciepłej wodzie... i trochę zrelaksować. A potem po pieska do rodziców. Koniec ferii
Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry
ja z poranna herbatka z sokiem malinowym
No wiec zdaje relacje lubrykat..wow ..ale poslizg po tym antybiotyku u mnie sucho jak na pustyni tylko co jakis czas pojawia sie slu z typowo płodny
A tak w ogóle to moj mnie zaskoczyl juz pod przytulił mnie i zapytał czy sa jeszcze szanse na dzidziusia - to mu powiedzialam ze najwieksze szanse sa mniej wiecej do poniedzialku ale zeby sie tym nie kierował tylko wystarczy zebysmy regularnie a nie co tydzien usmiechnal sie i powiedzial wiesz co łobuziaro kocham cie .. no i az mi sie łezka zakreciła
ehh do pracy na 10 lece .. ale nic mi sie nie chce
Eweloka84, Ruda27, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Ja tez powrocilam
Sylwester ok, wytrzymalam do 1.40 :p
Ogolnie wyjazd mielismy fajńy ale wymeczyl mnie dosc mocno.. Wczoraj padlam i zasnelam jak dziecko..
Paula wyobrazam sobie jak ciezko Ci bylo w sylwka patrzec na kolezanke, ale Ciebue to tez czeka tez sie nacieszysz brzuszkiem
Ania dobrze, ze juz sobie wyjasniliscie, najlepiej od razu porozmawiac a nue trzymac w sobie
Asia no to wypoczniesz na termach fajna sprawa ja pracuje na wielkich termach hotel restauracje.. Ale nie tesknie :p
Dzisiaj moj mezus ma urodziny, musze cos wymyslec.. Chyba wezme go na kolacje i do kina :pEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest jeszcze ktos???
Dzien dobry
No widze ze kazdemu sie udal sylwester. Super.
Daria Kochama moja dobrze ze u Was tez ok. Bo tal myslalam jak ty sie tam czujesz. Asia w koncu dalas znak zycia bo myslalam ze tak zabalowalas
Ewelcia to ma wyjatkowo wyskokowa temp... Chyba tak pod sylwka wlasńie
Ja jeszcze dzis wolne a jutro do pracy na jeden dzien. Beznadzieja
Dareczko ja wiem ze kedys soe doczekam. Ale przeraza mnie troche to ze to moze byc choroba do konca zycia na tab...
I przy tym naprawde moze byc ciezej i o ciaze i o utrzymanie jej zdrowej do konca....
Poza tym moja szwagierka tez choruje na niedoczynnosc. Kiedys byla piekna i zgrabna a teraz.... Jest sliczna ale mega przybrala na wadze.... i co czytam to laski pisza ze bardzo ciezko to zrzucic no zobaczymy
Poszukalam sobie juz w krk prywatnie lekarzy i znalazlam dwie prywatne kliniki gdzie od razu robia badania i sa wszyscy specjalisci. Wiec nasz weekend w maju zamiast na goracej wyspie czeka mnie u lekarzy w plEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula moja kolezanka z pracy ma niedoczynnośc i policystyczne jajniki i co brzdąc bedzie w marcu miał 3 lata ;] takze nosek do góry, bedzie dobrze :*
moja tempka jeszcze sylwestruje ;dWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 11:00
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana a Ty masz zamiar czekac do maja z ta tarczyca?? Nie lepiej znalezc lekarza i brac jakies leki juz?
Masz dosc spora ta tarczyce i to tak szybko nie schodzi z tego co czytalam, wiec lepiej od razu zaczac dzialac.. Moze uda Ci sie isc pruwatnie do lekarza u siebie?? Napewno Ci cos przepisze...
Wiem ze z tym nie ma zartow, wiem tez ze sie tyje moja kolezanka tak miala, ale schudla i w sumie nie wiem czy dalej leki bierze.. Roznie z tym bywa.. Paula wy macie slub w tym roku czy za rok w wakacje? -
Kochama juz ci mowie jak sprawa wyglada....
W szkocji jak pojdziesz do gp to na skierowanie do endo mozesz czekac do 6 mies ( na wizyte bo skierowanie czasem szybciej) poza tym oni czesto nawet przy tsh 5 mowia ze jest w normie i nie ma co panikowac...
Zobacze... Moze sie zbiore i sprobuje cos zdzialac ale przy moich godz pracy to malo realne.
Prywatnie to jedno badanie to koszt ok 80£ czyli ok 400 zl.... A takich badan na sam poczatek bylo by kilka conajmniej. Do tego 100£ za jedna wizyte... W pl mam za jedno takie posiedzenie leczenie z lekami na kilka mies....
Liczymy na to ze uda sie wyczaic jakies tanie loty do pl wczesniej i polecimy na weekend...
Wesele mamy za 1,5 roku
Sama widzisz ze to nie takie latwie tu....
Ew jak po nowym roku teraz sie okaze ze mnie zwolnia w pracy to pakuje sie i lece do pl na leczenie.
Teraz bardzo zalezy nam na kasie bo okazalo sie ze dostaniemy dzielke w pl i bedzie,y mogli sie od razu po slubie budowac. Ja teraz zrobie wszystko zebysmy jak najwiecej odlozyli bo chce z tad uciekac jak najszybciej!!!! Wiem ze nie chce tu zyc i coraz bardziej mi z tym ciezko ze tu jestem....
-
nick nieaktualnyPaula rozumiem Cie mam to samo co wy. Tez zbieramy na domek i najszybciej chcemy wracac do polski... Musimy zacisnac mocniej pasa bo zbyt roRzutni jestesmy...
W sumie jak wy przerwaliscie starania i chcecie dopiero po slubie to masz czas na zbicie tarczycy. Bo to jeszcze 1,5 roku..
Nie ma juz co sie spieszyc, powoli a wyleczysz sie i bedzie dobrzeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
I do takiego wniosku Kochana doszlam
Objawow jako takich nie mam. Piernik wie ile ja juz z tym zyje, wiec kilka mies mnie nie zbawi
Kurde fajnie wiedziec ze jest tu ktos kto mnie rozumie... Tym bardziej ze jestesmy w podobnej sytuacji
A macie dzialeczke czy bedziecie kupowac? Kiedy myslicie zjechac do pl?