Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula - tylko musisz pamietac o tym ze przy tarczycy testy moga Ci wychodzic - mi wychodzily nie raz pozytywne juz 8dc .. pozniej negatywne, a pozniej znowu pozytywne np w 16dc .. owulka przy tarczycy moze wystapic - ale jestes bardziej narazona na to ze moze byc bezowulacyjny.
Mi faktycznie jak nie bralam lekow @ sie zarzymywala .. ale odkad biore to miesiaczki mam w miare unormowane choc skacza od 30-33cdni raz nawet zdazyl sie 28 dni
dobrze by bylo zebys po jakims czsie powtorzyla TSH - mi lekarz kaze robic co 3 miechy a jelsi zajde w ciaze to co miesiacChanela lubi tę wiadomość
-
Widzisz Aniu.... Mi wyszly pozytywne wdwoch cyklach tak ze zgadzaly sie z temp....
Testy byly pozytywne tylko 2 dni i wtedy co wskazywal tez skok temp.... No dziwne to dla mnie...
Kolejny raz zrobie badania dopiero na poczatku maja bo tal bede w pl. Chyba ze o dziwo tu sie dostane do jakiegos endo...
Chyba ze moj T wyszpera jakis tani lot na weekend do pl to polecimy.a tak musze czekac...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje.
Sorry ze tak wypytuje ale chce uzbierac jak najwiecej wiadomosci a nie mam kogo zapytac.... U mnie ńikt z bliskiej rodziny nie mial do czynienia z tarczyca...
Poza tym bardzo mi to nie pasuje....brak objawow itp...
A czy wiesz moze, czy cos moglo zafalszowac wyniki???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dziekuje.
Sorry ze tak wypytuje ale chce uzbierac jak najwiecej wiadomosci a nie mam kogo zapytac.... U mnie ńikt z bliskiej rodziny nie mial do czynienia z tarczyca...
Poza tym bardzo mi to nie pasuje....brak objawow itp...
A czy wiesz moze, czy cos moglo zafalszowac wyniki???
Chodzi o to ze to ze masz 7 moze wskazywac a niedoczynnoosc- ale nie da sie jej stwierdzic bez zrobienia FT3 i FT4 - bo nie raz sa takieprzypadki ze TSH jest duze a te wyniki sa w normie i wtedy bierze sie tykoleki na obnizenie TSH -
Paula55 wrote:Dobra Aniu. Nie bede cie juz zameczac
W kazdym badz razie dziekuje za info bardzo pomoglas
Reszte musze zostawic ma wizyte u lekarza i powtorzyc badania w maju.
-
a po sylwestrze dobrze, dobrze do 6 rano siedzielismy ooo matko za stara juz jestem na takie imprezy... usmiałam sie , pojadłam było super, popuszcaliśmy fajerwerki dopiero do domu dotarlismy hahha moj Misiek poszedł lulu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 15:07
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Oo kurcze. No to faktycznie pobalowaliscie
My bardzo spokojnie w tym roku... Poszlismy spac po 2.
Za to za rok chcemy isc na bal co roku co innego..
Rok temu bylismy na domowce u przyjaciol w pl, w tym roku w domku a za rok jak Bozia da to bal
Bedziemy miec wiecej urlopu i zostaniemy w pl na dwa tygEweloka84 lubi tę wiadomość
-
I to najwazniejsze teraz wchodzimy w nowy rok z nowa energia, nowa nadzieja
Ja mam zamiar cieszyc sie zyciem. Kozystac, do wesela cialo doprowadzic do jako takiego wygladu, zajac sie zdrowiem a dopiero rok 2015 bedzie tym przelomowym
Wogole chcemy sie w tym roku jak sie tylko bedzie dalo poswiecic intensywnie pracy bo zbieramy kase na domek w pl jesli dobrze pojdzie to dzielke dostaniemy od dziadkow i bedziemy chcieli sie budowac albo przed samym weselem albo zaraz poEweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w Nowym 2014 Roku my już w domku po imprezce bo spaliśmy u rodziców. Balanga super nóg nie czuję bo całą nockę tynialiśy Wytrąbiłam sama butelkę czerwonego wina bo reszta wódkę piła i byłam w szoku że czułam się jakbym soczek piła
Jutro ponowny monitoring przed wczoraj pęcherzyk miał prawie 19 mm więc się okaże czy owulka będzie jeżeli pęcherzyk nie pęknie lub się zmniejszy to mam dostać skierowania na hormony-wreszcie
A u Was jak tam po Sylwku ???Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dzis sklad okrojony
Dziewczyny pewnie kaca lecza jak ja sie ciesze ze mnie to ominelo w tym roku
Wlasnie skomczylismy salatke robic jarzynowa.
Misiek teraz w fife zagra meczyk a potem obejrzymy jakis filmik
Fajnie dorotka ze sylwester sie udal bardzo sie ciesze. Trzymam mocno kciuki za monitoring. Oby wszystko bylo po twojej mysli dawaj znac oczywiscie potemAnia_84 lubi tę wiadomość