X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspomagacze :D Ale gardizołko tez mnie coś boli od wczoraj wieczorem. Może od Michasia się zaraziłam, bo on strasznie kaszle i fluka....

Łykam:
    - biofer folik - żelazo z kwasem foliowym o zwiększonym wchłanianiu
    - witamina d
    - magnez z b6
    - metformina
    - dzisiaj jeszcze soja :]

no ale w sumie wychodzi tak srednio 5-8 tabletek zależy jaki dzień :D

Już mam przygotowaną wodę z octem jabłkowym na resztę dnia :D:D

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a woda z octem do czego?

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Piekne :) jestem. Ale pospalam...... Ooo ja :)
    W koncu w swoim lozku. T rano po,yl naczynia, zrobil mi kawke obudzil buziaczkiem bo chyba bym jeszvze spala :) a zaraz zrobi jajeczniczke na swojskiej kielbasce wiec ja siedze w wami :)

Paulus gdzie sie podziewalas???? Teskiniltsmy :) jak sie czujecie????

Paula_29 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• misia79 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki wpadłam do Was z zapytaniem. Nie wiem jak przesłac grafikę pod czyjś wykres. Tak jak przesyłamy sobie życzonka np powodzenia i każdy umieszcza jakąś fajną grafikę. Ja nie mogę przesłac nikomu nic takiego bo nie bardzo wiem jak to zrobic. próbowałam już kliknąc na obrazek i robię kopiuj grafikę i nic i nic się nie umieszcza potem próbowałam kopiuj link grafiki i kopiowałam i tylko skopiował się adres a jak wcisnęłam wyślij to nic się nie pokazało. Poradźcie jak to zrobic będę wdzięczna. Chciałabym Wam też przesłac coś miłego dla oka pod wykresem. Buziaki i powodzenia w Nowym Roku dla wszystkich staraczek. Pozdrawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    a woda z octem do czego?

Na poprawe śluzu :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Hej kobietki wpadłam do Was z zapytaniem. Nie wiem jak przesłac grafikę pod czyjś wykres. Tak jak przesyłamy sobie życzonka np powodzenia i każdy umieszcza jakąś fajną grafikę. Ja nie mogę przesłac nikomu nic takiego bo nie bardzo wiem jak to zrobic. próbowałam już kliknąc na obrazek i robię kopiuj grafikę i nic i nic się nie umieszcza potem próbowałam kopiuj link grafiki i kopiowałam i tylko skopiował się adres a jak wcisnęłam wyślij to nic się nie pokazało. Poradźcie jak to zrobic będę wdzięczna. Chciałabym Wam też przesłac coś miłego dla oka pod wykresem. Buziaki i powodzenia w Nowym Roku dla wszystkich staraczek. Pozdrawiam.

wchodzisz na jakąś stronkę np. http://www.supergify.pl/

klikasz prawym na obrazek i klikasz KOPIUJ ADRES URL GRAFIKI

potem jak chcesz wstawić wpisujesz wklejasz to co skopiowałaś

i wyglada to wtedy tak:

dalmatek558zv7.gif

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czenulka witaj kochana :)

Widze ze sie zabralas ostro za metody Werci :) fajnie... Oby pomoglo. Ja tez ja podpytywalam w kilku kwestjach bo ma dziewczyna leb na karku :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w rozjazdach, najpierw na Wigilie do teściów i tam do piątku a w sobotę pojechaliśmy do rodziców i wróciliśmy w niedziele.
    Wczoraj natomiast wybrałam się na wyprawę po toaletkę do sypialni, mąż kupił mi ją na allegro na gwiazdkę i wpadłam na pomysł by pojechać ją odebrać osobiście. Nie wiem jak ja to zrobiłam ale na mapie wyglądało to na jakieś 40 km, jak już pojechaliśmy to okazało się że było 80 a to jeszcze w stronę makowa podhalańskiego więc kręte wąskie dróżki i 4 h w obie strony jechaliśmy, taka jestem genialna, więc dopiero dziś mam czas by odetchnąć. Choć jeszcze muszę dom posprzątać bo po sylwestrze znajomi u nas nocują więc wszystko trzeba przygotować, ale podczytywałam Was jak miałam chwilkę:)

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    wchodzisz na jakąś stronkę np. http://www.supergify.pl/

klikasz prawym na obrazek i klikasz KOPIUJ ADRES URL GRAFIKI

potem jak chcesz wstawić wpisujesz wklejasz to co skopiowałaś

i wyglada to wtedy tak:

dalmatek558zv7.gif
    Dziękuję kochana będę próbowac :-)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie mialas przeboje :)
    A kupilas tasukenke na sylwka??? Bo kiedys cos wspominalas...

My tez muelismy zakrecone swieta. To tu to tam. Dziennie odwiedzalismy przynajmniej dwie rodziny, do tego zakupy, zalatwiania itp :)

Czyli mam rozumiem ze sie dobrze czujesz???? To najwazniejsze :)
    Jak pewnie wiesz u mnie po zawodach na 1,5 roku :( chyba dopiero teraz to do mnie dociera i jest przykro... Nie spodziewalam sie niestety takiego obrotu spraw... Teraz wiem ze zawsze trzeba zaczynac od badan :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Paula, bardzo mi przykro że tak wyszło, ale może po prostu będziecie mieli łatwiej z organizacja ślubu, w końcu to duży stres a w ciąży lepiej się nie stresować. Szkoda, że nie masz możliwości zrobienia badań TSH u siebie bo mogłabyś zacząć leczenie, bo w sumie jest to dość proste, najczęściej wystarczy eutyrox tyle że trzeba kontrolować

Ja czuje się dobrze, wprawdzie dużo śpię i jestem zmęczona ale poza tym wszystko ok
    Sukienkę kupiłam, wprawdzie chciałam długa, ale takiej mi się nie udało, bo brzuszek już się pojawił i ciężko mi się zmieścić w normalne kiecki, także kupiłam w happymum krótką czarną w groszki i z taką koronka zdobiona kryształkami na dekolcie. Tylko taka mniej strojna niż na bal więc nie wiem jak będę wyglądać w porównaniu do innych. Za to buty kupiłam mocno sylwestrowe, żeby nie było tak zwyczajnie

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ja dzis dostalam przesylke z lubrykatem :) ale nie wiem czy wogole wtym miesiacu cos bedziemy sie starac bo ja ciagle chora a niechce zarazic ma lzusia ..bo jak on sie rozlozy to nawet wolnego nie dostanie ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiem ze to proste leczenie ale w uk i tak panstwowo musze baardzo dlugo czekac. A prywatnie jedna wizyta z lekami wyjdzie tyle co pol roku leczenia w pl prywatnie...
    Wiem jak tu leczyli mojego T na kamienie na nerce.... Paracetamol i przeciwbolowe. Tyle. Az wyladowal z atakiem w pl.
    Ale widocznie tak mialo byc. Ktos mial inne plany tam na gorze niz my....bede na maj czekac jak na zbawienie zeby sie zaczac leczyc. A oby te 1,5 roku szybko minelo :)

Tomciesze sie bardzo ze z wami wszystko ok. Napewno bedzesz wygladala slicznie :) jak dasz rade to wrzuc dla nad zdjecie zebys,y cie mogly podziwiac :) jak bysmy sie juz nie spisaly dzis to udanej zabawy.
    A w Nowym Roku samych wspanialych chwil dla calej rodzinki :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Hej dziewczyny :)

Ja dzis dostalam przesylke z lubrykatem :) ale nie wiem czy wogole wtym miesiacu cos bedziemy sie starac bo ja ciagle chora a niechce zarazic ma lzusia ..bo jak on sie rozlozy to nawet wolnego nie dostanie ;/

Ojj to sie bedzie dzialo :)
    Aneczko to kuruj sie i do roboty :)
    A wy dzis na bal ćzy jak spedzacie sylwestra???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj mam mieszane uczucia czy probowac w tym cyklu .. choroba mnie jakos psychicznie i fizycznie wykancza :(
    w domku siedzimy bvbo ja nie nadaje sie na rzadne wyjscia :(
    ogolnie mam dzis dola, jeszcze pochlałam sie przed wyjsciem do pracy z moim.. ehh w dupie mam wsio .. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:30

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P baby :D plotkary :*

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ojj mam mieszane uczucia czy probowac w tym cyklu .. choroba mnie jakos psychicznie i fizycznie wykancza :(
    w domku siedzimy bvbo ja nie nadaje sie na rzadne wyjscia :(
    ogolnie mam dzis dola, jeszcze pochlałam sie przed wyjsciem do pracy z moim.. ehh w dupie mam wsio .. :(
    noooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! niegrzeczny.gif
    co za doły zaraz zakopiemy :* pamietaj jaki sylwester taki Nowy Rok więc proszę myśleć pozytywnie !! zabawa.gif <3

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula najważniejsze to właściwe nastawienie, a 1,5 roku przed ślubem zleci bardzo szybko:)
    Dzięki, mam nadzieję że wytrzymam i będzie udana zabawa, Wam również życzę dobrej zabawy i wszystkiego co najlepsze w Nowym roku:)

Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam życze prosto z mojego serduszka <3 w Nowym Roku :
    1. zafasolkowanym życzę duuzo zdrówka, spokojniej ciąży, aby fasolinka zdrowo rosła, szczęsliwego rozwiązania, nie przespanych nocy :P i duuuzo radości z dzieciątka
    2. staraczką życzę duuuzo cierpliwości, wytrwałości, pozytywnego myślenia, spokoju, a w szczególności spełnienia najwiekszego marzenia Nas wszystkich urpagnionego dzieciątka <3 , a gdy już zobaczycie dwie cudowne krechy to życzę tego co zafasolkowanym :D
    Dziekuję, że jesteście :* :* :*

Szampańskiej zabawy Invision-Board-France-464.gif i duzo szczęścia :D

ot.... i się wzruszyłam ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 14:10

Paula_29, Paula55 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Guniaczek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mnie też już nie będzie do jutra wieczór, więc wszystkiego dobrego wam życzę :) przyszłym mamusiom by dzieciątko zbyt wiele nie darło buźki ;)i dało trochę wytchnienia ;)

No i staraczkom oczywiście fasolki :)

A Pauli super ślubu :)organizujcie teraz sobie na spokojnie, zleci wam migiem :)jest duzo czasu żeby się doprowadzić do porządku :)

Ania dół musi minąć :)zrób coś dziś dla siebie :)

Eweloka84, Paula55, Ruda27, Paula_29 lubią tę wiadomość

starania od 2013 r.
    mąż:
    - morfologia 1-2%,
    - 2 operacje ŻPN,
    - hormony, suple, dieta, sport

ja - 2021 wyszło, że:
    - KIR Bx - brak implantacyjnych,
    - TNF alfa ↑
    - białko S ↓
    - MTHFR - homozygota CC

Genetyka ok

2015 nieudane IVF, jeden zarodek
    - 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
    - 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
    - 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
    - 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
    Zarzio, Encorton, Acard)
    - 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ