Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dorotka,
Moim zdaniem progesteron ciut za mały, bo są dwie normy, jedna do 15ng/ml druga do 28, Ty masz ta drugą i wiele razy czytałam na forum, że dziewczyny mówiły że poniżej 10 nie potwierdza owulacji, ale najlepiej spytaj gina
A ile dni po owulacji robiłaś?Może jeszcze nie doszło do 7 po? -
Laseczki melduje ze jestem w domku... Mamusia juz wie o dzidzi i bardzo sie cieszy. Na koniec dodala: no w koncu.
Lot spokojny wiec luz. Zahaczylismy nawet o knajpke i pierogow ruskich pojadlam
Jutro o 6 pobudka i na badania mam juz stresa....
Tymczasem zycze wam milej nockiEweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski moje kochane
Ja już po gościach wszyscy chwalili ciacha, rodzice dzwonili i też chwalili że pyszne, męzu też mówił że w pracy jadł i pyyycha
Teraz leniuchuję Chyba sobie piwko otworze bo mam cytrynowe... schłodzone... mniam!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelus ja trzymam kciuki za twoje badanka a ty trzymaj za moje jutro ja tez sie tak zawsze wszystkim ekscytuje
Olga zamorduje.... Takiego mi smaka na piwko narobilas....
W sob przy okazji pobytu w pl ide na imieninki do mojego chrzestnego i bede za kierowce robic ale za to pojem za wsze czasyCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paulinka super że już w domku jesteś :)czymam kciuki za badanka i zacieram rączki :)ciekawa jestem strasznie
Ewelcia odpierdzieliło ci dobrze :D:hihihi a;e fajnie hihihi czytam to i se myśle "no "gupia" no "Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek