Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Inusia masakra o tej porze do gina ale jak mus to mus
Dawaj znac jutro co sie dowiedzialas
Też stwierdzam, że to masakra Nawet dziwnie się czuję wychodząc teraz z domu hehe Pewnie nie omieszkam się jutro podzielić z Wami wrażeniami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka Paula a humorek juz lepiej nakreciłam sie na badania hahaha, morfologia to najtansze 6 czy 8 zł wiec luz zobacze ile w spzitalu bo w tamtym roku na tarczyce kosztowały po 50 zł niezła rozbieżnośc ;p
a Ty jak tam po badaniach?? -
nick nieaktualnyHej kochane
Paula powodzenia dzisiaj!
Ewelka ceny w sumie normlane..
Mi ten ząb sie ulamal, muszę do dent zadzwonić i umówić sie juz teraz ale sie boje
Od wczoraj strasznie mnie boli w żebrach, czy pod klatka piersiowa, nie wiem dokladnie.. spac nie mogłam..
Miłego dnia dziewczyny -
Hej Kochane. Nareszcie piątek. nie mogę się doczekać weekendu, zmęczył mnie ten tydzień.
Byłam wczoraj na tym filmie Wilk z Wallstreet. I jest ok. Podobał mi się, może tylko ciut za długi.
A dzisiaj rano już zdążyłam zaliczyć dentystę.
Wykres zaś się u mnie zmienil, no ale nie liczę na ten cykl w ogóle.
Ale gdyby się tak okazało, że jednak jakiś cud się stał...
to powiedzcie mi moje drogie, od którego tygodnia ciąży można bezpiecznie latać samolotem? Planuje wylot na walentynki.... i sama nie wiem bukować czy nie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czesc dziewczyny
ja wzoraj padłam o 22 i usnełam - trudno zadzwonie do nich ze na dzis nie da rady .. jestem wykonczona choc spalam prawie 10h
Wczoraj z ciekawosci wieczorem zrobiłam test owu i o moje zaskoczenie wyszedł prawie pozytywny duzo ciemniejszy niz ten z południa...ale jeszcze nei pozytyw.. podziałac nie podziałalismy bom padła na mordke
ale moze owulka sie namyslii choc wystapi
Zaraz ide dołozyc do pieca.. i biore sie za prace ale juz tym razem spokojnie.. i tak sie niewyrobie na dzis beda mieli w poniedziałek.. jeszcze musze fuge upiec i moze podjade cos kupic mojemu M na urodzinkiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki! No to ja chwalić się nie mam czym, jestem podłamana... Miałam to USG i sytuacja jest taka, że pęcherzyka ładnego dominującdego na tą chwilę nie ma, jest jeden 18 mm, ale nieładny o zapadniętych ścianach i ślady płynu w zatoce douglasa. Gin powiedział, że to może być przerośnięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu albo tak się zdarzyło, że owulka już wystąpiła tak wcześnie Póki co ciężko cokolwiek powiedzieć, idę na kolejne USG we wtorek, wtedy zobaczymy co dalej. Jestem wkurzona i zawiedziona, wróciłam do domu przed północą i nie mogłam spać bo myśli mnie zabijały... Nie wiem już co w tym moim organizmie się dzieje, czyżby CLO nie zadziałał???