Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc moje kochane
Asia ja juz lot mam w ciazy zaliczonyniby wszedzie pisza ze do 3 mies nie powinno sie latac.... Ale tak naprawde do 3 mies powinno sie tylko lezec i nic nie robic
Moje kolezanki tez lataly od samego poczatku... Jesli sie tylko dobrze bedziesz czula uwazam ze ńie ma problemu.
Ja zaczelam wczesniej pisac ale przyszedl dziadek na kawke, jadlam sniadanko...
Teraz nerwowo czekam na wyniki. Maja byc o 13.45
Swoja droga wszedzie trzeba dochodzic swojego... Dzis w labie pytam na kiedy beda wyniki (a mama specjalnie wczesniej dzwonila i pytala to powiedzieli ze w ten sam dzien) a baba do mnie ze na pon... A ja mowi ze dziwne bo mama dzwońila i powiedzieli ze w ten sam dzien... A ona sie zmieszala o mowi no dobrze, bada na dzis... Ehh. Grunt ze beda wszystkie oprocz progesteronu ale on az tak wazny nie jest....
Aniu ja tez wczoraj padlama. Myslalam ze dluzej posiedze bo spalam w samolocie troche...
Jak tam humory dzis moje piekne????
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DZięki Paulka, więc chyba się skuszę na te romantyczne walentynki. Pozostaje kwestia: Paryż czy Wenecja
Mam troszke dzisiaj pracy, ale tradycyjnie wspieram i ściskam Was mocnoEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ojj no tak. Ewelcia w pracy...
ale szybko ci zleci kochana
Donas zaraz siostra mojej mamy przyjezdza wiec oczekiwanie szybciej zleci
Potem jak tata bedzie w domu to do niego na chwile poinformowac o nowinie a potem do krakowa. Bede dopiero wieczorem i wtedy na skypa z moim T pogadac bo sie mega stesknilamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:DZięki Paulka, więc chyba się skuszę na te romantyczne walentynki. Pozostaje kwestia: Paryż czy Wenecja
Mam troszke dzisiaj pracy, ale tradycyjnie wspieram i ściskam Was mocnoosobiscie...polecam paryz. Nie bylam w paryzu ale bylam w wenecji i szalu ńie ma
Ale co kto lubi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia super! Ja tez chciałabym do Paryża
W Wenecji byłam i uwielbiambyliśmy tam na wyspie więc opalanko plaża plus piękna Wenecja
Paula daj znac jak wyniki..
Inusia a moze była owu? Skoro płyn był i pecherzyk nieksztaltny..
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas w marcu otwierają jakoś nową dużą galerię handlową i zaczynają powolutku pojawiac się oferty pracy. Tak więc od dzisiaj polowanie
Poza tym trafiłam na ciekawą ofertę pracy, ale cv trzeba i list motywacyjny zawieźć osobiście. W weekend będę u rodziców to mama mi pomoże sklecić jakiś ładny konkretny list motywacyjny. No i pozawożętym bardziej że to praca w moim kierunku który skonczyłam
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość