Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja wzielam ostatnio taka miete co rosła obok domu maz wykopał mi ja z korzeniami i wsadzilam u mnie w ogrodku przyjeła sie jak niewiem a mieta bardzo szybko sie rozrasta - i bardzo trudno ja pozniej wywalic ;/ nie wiem czy byl to dobry pomysl z tym ze wsadzilam ja do ogrodu - musze wykopac i wadzic do odniczki
-
ja to uwielbiam miete nawet tak sama do wody z cytryna <mniam>
Ja w tym roku zasadziłam pierwszy raz 45 sadzonek truskawek zobaczymy co z tego bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:41
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:O kurcze, to podziwiam, ja bym się chyba na to nie pisała, poza tym mam mały ogródek więc w sumie nie było by gdzie;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:nie tylko tobie
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ania cytrusy wyziębiają organizm, ale też je lubię
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny na innym forum pisały, że grapefruit dobry na odchudzanie jak się zjada jednego dziennie, ale z drugiej strony podobno zakwasza śluz , co z kolei nie wskazane dla plemników, i bądź tu mądry. Ja bym chciała jedno i drugie:)
Ania_84, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:dziewczyny na innym forum pisały, że grapefruit dobry na odchudzanie jak się zjada jednego dziennie, ale z drugiej strony podobno zakwasza śluz , co z kolei nie wskazane dla plemników, i bądź tu mądry. Ja bym chciała jedno i drugie:)
-
cedr697 wrote:ja też, ale jak co dzień do 18.00 pod telefonem bo może będzie trzeba jechać (nie jestem taksówkarzem)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:dziewczyny na innym forum pisały, że grapefruit dobry na odchudzanie jak się zjada jednego dziennie, ale z drugiej strony podobno zakwasza śluz , co z kolei nie wskazane dla plemników, i bądź tu mądry. Ja bym chciała jedno i drugie:)
Ania_84 lubi tę wiadomość