Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi niby tez mówił o tyłozgięciu ale tylko raz jeden ginekolog, drugi stwierdził że nie widzi tyłozgięcia tak samo jak trzeci i czwarty bo trochę ich odwiedziłam
. Dopiero po unormowaniu tej prolaktyny przeszło. Wiem jedno że u niektórych kobiet te bóle przechodzą po urodzeniu dziecka, dlatego głowa do góry
-
Hej dziewczyny
Madziulka Nimesil to bardzo silny lek i niestety uzależnia więc nie można go brać często. Nie wiem jak on, ale ketonal i nawet ibuprofen mogą hamować owulację, był taki artykuł gdzieś, chyba nawet raz w poradach na ovu o tym pisali -
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Madziulka Nimesil to bardzo silny lek i niestety uzależnia więc nie można go brać często. Nie wiem jak on, ale ketonal i nawet ibuprofen mogą hamować owulację, był taki artykuł gdzieś, chyba nawet raz w poradach na ovu o tym pisaliSzkoda pokładałam wielkie nadzieje w tym nimesilu .
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Madziulka Nimesil to bardzo silny lek i niestety uzależnia więc nie można go brać często. Nie wiem jak on, ale ketonal i nawet ibuprofen mogą hamować owulację, był taki artykuł gdzieś, chyba nawet raz w poradach na ovu o tym pisaliDzięki
-
ja wogole nie biore przeciwbólowych noo chyba, że mnie fest przypyli to ibuprom albo apap lub no-spe alet to raz na ruski rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 09:14
Madziuszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:A czy któraś z was brała może lek "nimesil " (przeciwbólowy ) ? Mam strasznie bolesne miesiączki, masakra taka że aż czasami wymiotuje z bólu i właśnie został mi polecony. Środki przeciwbólowe zazwyczaj mi nie pomagają i jestem ciekawa czy faktycznie taki dobry jest
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
Ojj dziewczyny wiem cos o takim bolu choc u mnie wystepowal raz na jakis czas, wtedy tez wymioty, drszcze, omdlenia zimne poty..masakra.. ale faktycznei najlepiej isc do gina to cosprzepisze
-
Madziuszka nie mam już opakowania tego leku a za cholere nie moge sobie przypomniec nazwy. Poszukam w necie dam znac.
Też mam tylkozgiecie i niestety mamy ten problem z bardzo bolesnymi miesiaczkami.
Jak nie miałam tego leku to po prostu radziłam sobie w ten sposob ze nie dopuszczałam do jego kulminacji. U mnie wystepowałm w 2dc wiec wiedziałam kiedy sie na niego przygotowac. Brałam leki pb takie normalne typu apap czy ibuprom zanim zaczeło bolec i to pomagałao. Przy palnowanej ciazy leki z ibuprofenem sa niewskazane wiec moze cos na bazie paracetamolu??Madziuszka lubi tę wiadomość